3.000 Ft helyett 1.890 Ft: 1000 mg-os Dr.Chen ananász rágótabletta L-karnitinnel 40 db-os kiszerelésben

Alkupon Termék
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

1.890 Ft

Nincs raktáron

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
3.000 Ft 37% 1.110 Ft

Akció Leírása

Főbb összetevők: Ananász kivonat (570mg/kapszula), L-karnitin (100mg/kapszula), C-vitamin (30mg/kapszula). Az L-karnitin részt vesz a sejtszintű zsíranyagcserében és energiatermelő folyamatokban, valamint elősegítheti a megfelelő izomműködést. Az ananászban található bromelin fehérjebontó enzim. A készítmény aktív hatóanyagai hozzájárulhatnak a fogyókúrás étrend eredményességéhez, napi adagja fedezi a felnőttek számára ajánlott C-vitamin mennyiséget.


Adagolás: naponta 1 kapszula bevétele javasolt.

Figyelmeztetés: Várandós és szoptató kismamáknak nem javasolt. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Az egészségmegőrző termékek körébe tartozó teák, kapszulák, tabletták, étrend-kiegészítők és egyéb termékek fogyasztása, alkalmazása önmagában nem elegendő az egészség megőrzéséhez. Az egészséges életmód nélkülözhetetlen elemei még a helyes táplálkozás, a megfelelő mennyiségű és minőségű mozgás, pihenés, valamint a pozitív gondolkodás. Már kialakult betegségeknél nem helyettesíthetik az orvos által felírt gyógyszereket, javasolt terápiákat, de segíthetnek a gyógyulás szakaszában. Betegségek esetében fontos az orvos véleményét kérni arra vonatkozóan, hogy a gyógyítás folyamatában milyen egészségmegőrző termékek fogyasztása javasolt.
 

 

AlkuPont - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Alkupon Termék
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. épület
segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

A készítmény aktív hatóanyagai hozzájárulhatnak a fogyókúrás étrend eredményességéhez, napi adagja fedezi a felnőttek számára ajánlott C-vitamin mennyiséget. Adagolás: naponta 1 kapszula bevétele javasolt. Figyelmeztetés: Várandós és szoptató kismamáknak nem javasolt. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

A kiszállítás futárszolgálattal keresztül 2-8 munkanapon belül várható. A kiszállítási díjakról ide kattintva tájékozódhatsz.

14 napos elállás indoklás nélkül. Alkupon garancia.

Fizetési módok: Visa, MasterCard, utánvét, banki átutalás, készpénz

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére