Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

2.390 Ft helyett 1.490 Ft: Élményekkel teli karácsonyt! 60 perces sétahajózás a Dunán forralt borral vagy egy forró koktéllal

Hajoznijo.hu
4.7 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

1.490 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
2.390 Ft 38% 900 Ft
Hajoznijo.hu
Budapest XIII kerület, Szent István park kikötő
www.hajoznijo.hu/

Akció Leírása

Tekintsd meg a vízről a Duna legszebb városát!

A hajoznijo.hu csapata meghív egy sétahajózásra egy pohár forró Groggal, Forralt borral vagy egyéb finom téli koktéllal! Legénységünk már a beszállásnál egy forró itallal vár, ami benne van a jegyárban! A hajó fűtött! Az időpontok jellemzően esténként, de folyamatosan töltjük fel a szabad időpontokat! Ha nem talál megfelelő időpontot, tekintse meg a többi járatunk időpontját is!

A legújabb, egy órás sétahajó járatukon így most a speciális és autentikus koktéllal fogadnak téged! A 88 éves hajó fedélzetéről megcsodálhatod a főváros szépségeit a Duna felől nézve. Az út a Szent István parktól majdnem a Rákóczi hídig tart (és vissza).

Forró Grog:
Bacardi rum, fekete tea, szegfűszeg és fahéj, barna cukor! A pohár száját megmártogatjuk citromléban és cukorban, beletöltjük a forró grogot és így várunk a fűtött hajónk fedélzetén! Legénységünk már a gőzölgő poharakkal vár a fűtött hajónk fedélzetén! Majd a forró italodat kortyolgatva végigcsodálhatod a Dunáról a kivilágított hídakat, a Parlamentet, a Budai Várat, a megújult Várkertet, a Vigadót, és mindent,  ami a Margit híd és a Rákoczi híd között van.

Forralt bor
Vörös és fehér bor keveréke, szegfűszeg, fahéj, citrom narancs és vanília és még néhány titkos összetevő! Ilyen a hajoznijo.hu fedélzetén fortyogó forralt borunk, amelyet ráadásul minőségi borokból készítünk. 

Fiatal és nagyon kedves legénységünk mindent megtesz a kényelmedért és mi már a jegyfoglalások során figyelünk arra, hogy a hajón ne legyetek többen, mint, ahogy kényelmesen elfértek.

A hajó szolgáltatásai:

  • Ingyenes szélessávú internet (free Wi-Fi)
  • Nyitott panoráma fedélzet
  • Zárt, fűtött, panorámaablakos fedélzet
  • Bár
  • A jegyár tartalmazza: 
    • 1 órás sétahajó út Budapest belvárosában
    • Egy pohár Grog vagy forralt bor, helyette kérhető üdítő is


A járatok indulási/érkezési helye: Budapest XIII kerület, Szent István park kikötő.

Jó szórakozást kívánunk!

Hajoznijo.hu
Budapest XIII kerület, Szent István park kikötő
Cím: Budapest XIII kerület, Szent István park kikötő

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

60 perces sétahajózás Groggal a Dunán egy főnek. Egyedülálló koktélt kortyolhatsz az út során a hajó nyitott vagy zárt fedélzetén (összetevők: bourbon vaníliás fekete tea, citrom, narancs, jég és vodka). Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2016.11.16. - 2017.03.02.
A hajó indulási helye: Budapest, XIII. kerület, Szent István park kikötő • Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges: hajoznijo.hu/setahajo • Bővebb információért kattints ide

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Oldal tetejére