Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

2.000 Ft helyett 990 Ft: Belépőjegy a belvárosi Titok Galériába! A világon egyedülálló kiállítás és technika először Budapesten! Fedezd fel a képek titkait és hagyd, hogy elvarázsoljon az exkluzív kiállítás!

Titok Galéria
5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

990 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
2.000 Ft 51% 1.010 Ft
Titok Galéria
Ó utca 12. Budapest Magyarország 1066
secretgallery.hu@gmail.com
+36 70 218 0102
www.titokgaleria.hu/index.php/hu/

Vélemények

Unyi Szabolcs

.

Akció Leírása

Most érdemes ellátogatni a belvárosi Titok Galériába, mert minden látogatónak felejthetetlen élményekben lehet része! A kiállítás során olyan izgalmas rejtélyekkel és titkokkal találkozhatsz, melyek hatása alatt újra értelmezheted a művészetet! A kiállítás középpontja Kő Ferenc festőművész munkáinak egyedi gyűjteménye és más kortárs művészek alkotásai.

Belépő az exkluzív és egyedi Titok Galériába

Kő Ferenc festőművész zsenialitása abban rejlik, hogy képeinek maradéktalan élvezetéhez UV-lámpa is szükséges és némelyik még háromdimenziós hatást is kelt.

A képek többnyire külföldi gyűjtőkhöz kerülnek - az egyik triptichont például 35 ezer euróért vásárolta meg egy francia gyűjtő. Természetesen a festmények mellett számos kortárs művészeti alkotás is látható a színes és gazdag tárlatban.

Belépő az exkluzív és egyedi Titok Galériába

„A festő elgondolkodtat, a valóság mögött mindig a mélyebb értelmet keresi. Képei összetett, egyetemes gondolatiságot, mély érzelmi és értelmi intelligenciát ábrázol. Munkáiban találkozik a reális és az irreális, a valószerűtlen, a mai és a múltbéli világ!”

Belépő az exkluzív és egyedi Titok Galériába

Titok Galéria
Ó utca 12. Budapest Magyarország 1066
secretgallery.hu@gmail.com
+36 70 218 0102

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Belépőjegy az exkluzív és egyedi Titok Galériába, egy fő részére. Kő Ferenc festőművész fantasztikus képeinek kiállítását lehet megtekinteni és még más tehetséges kortárs művészek alkotásait. A művész óriási képzelőerővel bír és számos témát feldolgoz műveiben. Többek között Michael Jackson, Amy Winehouse, Arnold Schwarzenegger és még több történelmi eseményt

Fontos

Beváltható: 2016.10.26. - 2017.01.31.
Az Alkupon megvételét követően, nagyobb csoport esetében időpont egyeztetés szükséges telefonon: +36 70 218 0102 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Oldal tetejére