1.990 Ft helyett 1.690 Ft: 750 ml-es Almawin általános folyékony mosószer fehér és színes mosáshoz

Alkupon Termék
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

1.690 Ft

Nincs raktáron

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
1.990 Ft 15% 300 Ft

Akció Leírása

Fehér és színes mosáshoz. Bio növényi olajszappannal. Szintetikus konzerváló anyagoktól mentes.

A bőrgyógyászati tesztet sikeresen teljesítette. Különösen érzékeny bőrű embereknek és allergiásoknak alkalmas. 30, 40, 60 és 90°C-on történő fehér- és tarkamosásra és valamennyi víz-keménységre megfelelő. Kíméli a szép színeket, a finom rostokat és – kézi mosásnál – az érzékeny bőrt is. 
A mosott ruha kellemes illatú lesz. A mosóaktív anyagok ellenőrzött biológiai termesztésből származó növényi olajokból és zsírokból származnak. Enzimek és szintetikus konzerváló anyagok nélkül. 

Alkalmazási területek: Az AlmaWin Folyékony Öko mosószer koncentrátum minden vízkeménységi fokon működik, megfelelő fehér- és tarkamosáshoz, 30°C-tól 90°C-ig minden hőmérsékleti tartományban. 

Alkalmazási javaslatok: Az AlmaWin Folyékony Öko mosószer koncentrátumot tehetjük közvetlenül a mosógép dobjába a piszkos ruhákhoz. Kérjük vegye figyelembe a mosnivalók ápolási- és tisztítási utasításait. Makacs foltok kezelésére az AlmaWin Oxigénes fehérítő koncentrátumot ajánljuk, előkezelésre az AlmaWin folttisztító szappant/Marseille szappant. Allergiások számára fontos, hogy mindig öblítsünk alaposan, szükség esetén alkalmazzunk egy másik öblítő programot is. 

Adagolási javaslat:

  • Kézi mosás: 1 liter AlmaWin Folyékony öko mosószer koncentrátum 50 kézi mosáshoz elég. 20 ml mosószer koncentrátumot oldjunk fel 5 liter vízben.
  • Gépi mosás: 1 liter AlmaWin Folyékony Öko mosószer koncentrátum 20 mosóprogramra vagy 90 kg száraz, szennyes ruha kimosásához elegendő. 


Összetevők: Részben ellenőrzött ökotermesztésű növényi szappan, cukortenzid, zsíralkoholszulfát, a borostyánsav nátriumsói, alkohol, búzaproteinek, tejsav, részben ellenőrzött ökotermesztésű illóolajok. 

A mosóaktív anyagok alapját növényi zsírok és olajok képezik, melyek biológiai úton különösen jól lebomlanak. (OECD rendszer)

Öko háztartás

Természet tudatos háziasszonyoknak érdemes az öko mosó és tisztítószereket választani, mert ezek a termékek túl azon, hogy környezetbarátok, kiemelten is bőrbarát tulajdonságokkal rendelkeznek. Manapság szinte népbetegséggé vált az allergia, így még indokoltabb test és környezetbarát termékeket használnunk otthon is. Ezek a mosó és tisztítószerek a környezetet is kímélik, és az emberi szervezet számára a legkisebb mértékben sem károsak. Az Ökö mosó és tisztítószereink nem tartalmaznak semmiféle szintetikus tartósítószereket, illat és színezőanyagokat, és kőolajszármazékokat sem. Nem tartalmaznak klórt, foszfátot, töltőanyagokat, optikai fehérítőt.
Almawin termékek története

20 éve, 1993 óta fejlesztenek és gyártanak ökológiai mosó- és tisztítószereket, megfelelve a környezet és egészség tudatos vásárlók igényeinek. A Klar termékcsaládot és az Almawin termékcsaládot gyártják, mindkettő kiváló minősítéseket kapott a német ökoteszteken. Termékeik növényi eredetűek, 100%-ban lebomlanak. Teljesen vegyszermentes, klór és foszfátmentes termékek, kíméletesek a bőrhöz. A tisztítás és a mosás minden lehetséges igényét lefedi a termékskála. Filozófiájuk harmóniában lenni az emberrel és a természettel – termékeiken keresztül ezt valósítják meg.

AlkuPont - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Alkupon Termék
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. épület
segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

750 ml-es Almawin általános folyékony mosószer fehér és színes mosáshoz. Különösen érzékeny bőrű embereknek és allergiásoknak alkalmas. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

A kiszállítás futárszolgálattal keresztül 2-8 munkanapon belül várható. A kiszállítási díjakról ide kattintva tájékozódhatsz.

14 napos elállás indoklás nélkül. Alkupon garancia.

Fizetési módok: Visa, MasterCard, utánvét, banki átutalás, készpénz

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére