Próbáld ki a kókuszvirágcukrot, amely ugyanolyan édes, mint a hagyományos cukor, ám sokkal egészségesebb!
A kókuszvirágcukor a kókuszpálma virágjának nektárjából készül, amely azonban csak a nevében emlékeztet a kókuszra, sem ízében, sem illatában nem érződik a kókusz aromája. Készítése során a nektárt bambusztartályba gyűjtik, majd elpárologtatják a nedvességtartalmát.
Íze egyedülállóan karakteres, mégis lágy, enyhén karamellás, meleg hatást kelt.
Édesítő ereje nagyjából ugyanannyi, mint a hagyományos kristálycukoré, de glikémiás indexe jóval alacsonyabb, csupán 35, amely alacsonyabb, mint a nádcukoré és a legtöbb mézé!
Cseréld hát le a hagyományos kristálycukrot konyhád polcán, s használj ugyanolyan édes, ám sokkalta egészségesebb, természetes módon készült kókuszvirágcukrot!
Olvadáspontja alacsony, könnyen felhasználható. Alapanyaga kizárólag a kókuszpálma nektárja. Nem keverendő össze a pálmacukorral, mely bizonyos pálmák fájának és nem az értékes virágnak a nedvéből készülnek.
Tudnivalók:
- Összetétel: kókuszvirág cukor
- Tápanyagtartalom/100g:
- Energia: 1697 KJ/400 kcal
- Fehérje: 1,14g
- Szénhidrát: 97,18g
- Zsír: 0,13g
- Kiszerelés: 500 g
Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.
Kérdezz az akcióról