Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

Egyhetes korlátlan női sportbérlet állapotfelméréssel és klubtagsági díjjal most 8.300 Ft helyett csak 2.490 Ft-ért

Egyhetes korlátlan női sportbérlet állapotfelméréssel
LadyFit Sportklub
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

2.490 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
8.300 Ft 70% 5.810 Ft
LadyFit Sportklub
1137 Bp Radnóti Miklós utca 22./b
info@ladyfit.hu
06 (20) 396 3133
06 (1) 952 0825
ladyfit.hu

Akció Leírása

Januári akciónkkal egy egész hétig korlátlanul járhat a a Nyugati térnél lévő LadyFit Sportklubba.

Az első alkalommal állapotfelmérést végzünk. Testösszetétel-mérleg, centiméteres mérések, pulzus és vérnyomásmérés, ami kiváló képet ad nekünk a testünk állapotáról.

Az akció tartalmazza az 5900 Ft-os klubtagsági díjat is, így ha megszereted a LadyFit Sportklubot, és hosszú távra tervezel nálunk, azt már nem kell befizetned.

Programunk kifejezetten a női test szükségleteire lett kifejlesztve. Klubunkban - a dekorációktól kezdve a színekig, a gépektől a nyitvatartási időig - minden speciálisan nők számára lett kialakítva.

Nincsenek férfiak, nincsenek tükrök, csak nők együtt a közös célért. Bármilyen korosztályt szívesen látunk! Tornázik nálunk 17 éves gimnazista és 80 éves nyugdíjas is, mivel az edzéstempót mindenkinél egyénileg határozzuk meg.
Változatos, mindent átmozgató torna és egészséges testmozgás kellemes, tiszta környezetben, ahol kedves és szakképzett munkatársak foglalkoznak Veled - ez vár Rád nálunk!

Abban a fél órában, amit magadra szánsz, ugye Te sem szeretnél komplikált tornagépek beállításával foglalkozni, sorban állni, vagy azon gondolkodni, hogy mit vegyél fel?

Nem kell többé sietned, hogy odaérj a "kezdésre", ugyanis a LadyFit Sportklubban bármikor beszállhatsz a körbe, amikor megérkezel.

Havi bérleteinkkel korlátlan időt tölthetsz sportklubunkban, és bármennyiszer jöhetsz sportolni.

A LadyFit Sportklub körtréningjében 17 állomás található, felváltva helyeztük el az alakformálógépeket és a szteppados állomásokat. A szteppadokon egyszerű, ám annál hatékonyabb gyakorlatokkal emeljük a pulzusszámot a zsírégető tartományba, amit az edzés során végig szinten tartunk, a női testre kialakított, prémium minőségű, alakformáló gépeken pedig az izomzatot formáljuk és erősítjük. Az edzéseket szakképzett trénerek vezetik és mindenkinek a terhelhetőségének megfelelő tempót diktálnak. Fél óra alatt felpörgetjük a testet és a lelket, és minden testtájékot megmozgatunk.

Az első alkalomra mindenkinek időpontot kell foglalni, a többi alkalommal nyitva tartási időben bármikor lehet tornázni.

Felszerelés: törölköző, váltócipő, kényelmes ruházat.
LadyFit Sportklub
1137 Bp Radnóti Miklós utca 22./b
info@ladyfit.hu
06 (20) 396 3133
06 (1) 952 0825

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

szakképzett edzők. klubtagsági díj. állapotfelmérés

Fontos

A kupon beváltható: 2013.01.20 - 2013.02.28 • Az első alkalomra időpontot kell foglalni • Egy személy ajándékba több kupont is vásárolható, de egy személy 1 kupont használhat fel • A köredzéshez szükséges felszerelés: kényelmes ruházat, váltócipő, törölköző

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Oldal tetejére