Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

Ajándékozd a sikeres élet lehetőségét! 3 hónapos Álom Vállalkozás Tanfolyam most 45.000 Ft helyett 9990 Ft-ért! Hozd létre saját Álom Vállalkozásodat minimális tőkéből!

3 hónapos Álom Vállalkozás Program
Álom Vállalkozás Program
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

9.990 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
45.000 Ft 78% 35.010 Ft
Álom Vállalkozás Program
info@alomvallalkozas.hu
06 (30) 370 9730
alomvallalkozas.hu/alom-vallalkozas-program

Akció Leírása

Belefáradtál, hogy hónapról hónapra élsz? Szeretnél a magad ura lenni? Vannak álmaid, amiket szeretnél megvalósítani, csak nem tudod hogyan kezdj neki? Megmutatjuk, lépésről-lépésre! 3 hónapos gyakorlati képzés alatt nulláról egy működő vállalkozást fogsz felépíteni. A 3. hónap végére már bevételed is lehet belőle. Bebizonyítjuk, hogy a válságban is lehet sikereket elérni! Munka mellett, suli mellett, gyerek mellett is végezhető!Elég volt a kifogásokból, lépj a siker felé!

Az Álom Vállalkozás Program munka, iskola vagy gyerek mellett is tökéletesen követhető, hiszen online felületének köszönhetően akkor foglalkozol a tananyaggal, amikor időd engedi. Házi feladatokkal azonban ösztönzünk, hogy ne maradj le, mert így is elég intenzív, de ha éppen nincs időd, konzultációra később is van lehetőséged.

Az Álom Vállalkozás egy olyan ösztönző, gyakorlati program, melynek keretein belül, a képzés során lépésről-lépésre megmutatjuk, hogyan tudsz minimális tőkével, rövid időn belül, a kockázatot gyakorlatilag nullára csökkentve egy sikeres vállalkozást felépíteni. A tananyag úgy van összetéve, hogy végére akár már bevételed is lehet!

Az Álom Vállalkozás gyakorlati tananyag s így jóval több, mint egyszerű oktatóanyag!

Bizonyos leckék végén feladatok vannak, melyek megoldása és visszaküldése nélkül nem tudsz a következő fejezetre ugrani!
Természetesen minden lecke után lehetőséged van kérdezni is, amikre mi vagy épp csoporttársaid választ is adnak! Mivel egyszerre többen végzitek a kurzust, egymás kérdéseiből, konzultációkból is rengeteget tudsz tanulni!
Felbecsülhetetlen inspiráló közösség lesz körülötted… Könnyen lehet, hogy leendő üzlettársaid kerülnek ki közülük…

A kurzus végére:

Lesz egy működőképes üzleti ötleted, kész üzleti tervvel tudni fogod, hol találod a vevőidet és hogyan tudod őket-akár ingyenes- módszerekkel is hatékonyan elérni tudni fogod mit és hogyan érdemes nekik eladnod lesz egy saját kezűleg készített weboldalad, így meglesz a szabadságod, hogy bármikor bármin változtass. Pl. ha új terméket, szolgáltatást vezetsz be, 5 perc alatt készíthetsz neki egy saját kampányoldalt tudni fogod hogyan tudsz a weboldaladra számtalan potenciális vevőt csalogatni képes leszel megtartani, és visszatérő vásárlóvá tenni őket tisztában leszel a vállalkozások jogi és könyvelési alapjaival és kész terv lesz a fejedben, hogy hogyan fogod elérni az anyagi függetlenséget néhány éven belül… Nem ígérünk nehézségektől mentes, könnyű meggazdagodást, de ha van benned vállalkozó szellem, akkor ne szürkülj bele a hétköznapok sivárságába, használd ki korunk lehetőségeit, és élj a határtalansággal! Merj nagyot álmodni és tenni is az álmaidért!

Képzeld el:

  • egy év múlva ilyenkor sikeres vállalkozásodat vezeted…
  • azzal foglalkozol, ami igazán érdekel és boldoggá tesz…
  • nem függsz a munkáltatódtól, a magad ura vagy…
  • havi kereseted az átlagfizetés többszöröse, az idődet te magad osztod be…
  • onnan dolgozol, ahonnan csak akarsz: otthonról, a saját irodádból, vagy akár a tengerpartról…
  • környezeted elismeréssel tekint rád, példaképként állsz előttük…

Kinek ajánlom?

Olyan vállalkozókedvű embereknek ajánlom, akik készek tenni a sikerük érdekében. Akiknek nem állnak rendelkezésükre a milliók egy vállalkozás elindításához,de lelkesedés, elszántság, optimizmus, alázat, szorgalom annál inkább. A siker sokkal nagyobb arányban ezeken a tényezőkön múlik, mintsem a kezdőtőke nagyságán.

Kinek nem ajánlom?

Aki a munka nélküli gyors meggazdagodásban hisz. A program során sokat kell tanulni, fejlődni, dolgozni magunkon és vállalkozásunkon is. Kényelmes embereknek nem ajánlom.
Mit tartalmaz pontosan a program?

A program első 2 hetében motivációs gyakorlatok, célmeghatározás, ötletelés, piackutatás van, utána, ha már megvan az üzleti ötlet tervezünk egy kicsit, majd belekezdünk a megvalósításba. Elkészítjük vállalkozásunk weboldalát. Igen, saját kezűleg, és igen, te is meg fogod tudni csinálni, nem kell, hozzá programozónak lenned. Elég egy alap felhasználószintű számítógép ismeret. A weboldal készítési tudásodnak köszönhetően rengeteg pénzt fogsz spórolni a jövőben, hiszen a legtöbb fejlesztést a weboldaladon te magad meg fogod tudni csinálni, nem leszel ráutalva egy programozóra. Az is lehet, hogy annyira megtetszik ez a terület, hogy megrendelésre fogsz weboldalakat készíteni. Ha kész a weboldalad, megnézzük hogyan fogunk látogatókat hozni rá és ezekből a látogatókból hogyan csinálunk vevőket.

Kizárólag olyan módszerekről fogsz hallani, ami ingyen vagy minimális tőkéből megvalósítható, viszont annál hatékonyabb. Ez az internetes világ áldásos hatása az üzletre és a kis pénztárcájú emberekre.

Álom Vállalkozás Program tematika

Mikor kezdődik?

Az Álom Vállalkozás Program 2013. január 7-2013. március 31-ig tart. Minden hétköznap a program zárt felületére felkerül az aznapi lecke. Minden lecke után lehetőség van kérdezni, amire max. 24 órán belül válaszolunk.

A program során lehetőség van személyre szabott konzultációra 3 alkalommal e-mailen vagy skype-on.

A program alatt személyes találkozókat is szervezünk.

A mai világban vállalkozni nem kockázatos, manapság nem vállalkozni kockázatos!

Álom Vállalkozás Program bemutatkozó

Az Álom Vállalkozás egy olyan ösztönző, gyakorlati program, melynek keretein belül, a képzés során lépésről-lépésre megmutatjuk, hogyan tudsz minimális tőkével, rövid időn belül, a kockázatot gyakorlatilag nullára csökkentve egy sikeres vállalkozást felépíteni. A tananyag úgy van összetéve, hogy végére akár már bevételed is lehet
Álom Vállalkozás Program
info@alomvallalkozas.hu
06 (30) 370 9730

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

a tanfolyam interneten zajlik. de lesznek személyes konzultációk, programok is. vidékiek jelentkezését is várjuk

Fontos

A kupon beváltható: 2012.12.21 - 2012.12.31 • Jelentkezés kuponkód elküldésével az alábbi linken: • http://alomvallalkozas.hu/alom-vallalkozas-program • Szeretnéd karácsonyi ajándékba adni? Ebben az esetben itt tudsz ajándékkáryát kérni, ammit be tudsz tenni a fa alá: http://alomvallalkozas.hu/ajandekozz

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Oldal tetejére