6 napos nyaralás Krk-szigeten, busszal, félpanzióval, idegenvezetéssel, fakultatív programokkal

Adutours Utazási Kft
1 5
5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

17.700 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Adutours Utazási Kft
1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093

Az ajánlat leírása

Nyaralj Krk-szigeten és fedezd fel az Adriát és Plitvicét!

Időpontok

  • 2024-07-08: Előleg: 17.700 Ft
  • 2024-08-12: Előleg: 19.000 Ft
  • 2024-08-21: Előleg: 19.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

2024. július 8.: A kupon teljes ára 176.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 17.700 Ft, a fennmaradó 159.290 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

2024. augusztus 12. és augusztus 26.: A kupon teljes ára 189.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 19.000 Ft, a fennmaradó 170.990 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Az utazást busszal
  • 5 éjszaka szállást
  • Svédasztalos félpanziót
  • A szervezést
  • A magyar nyelvű idegenvezető/csoportkísérést

Az ár nem tartalmazza

  • BBP biztosítás (70 éves korig): 3.600 Ft/fő BBP biztosítás (70 éves kortól): 7.200 Ft/fő
  • Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (kötelezően fizetendő)
  • Idegenforgalmi adó+ Járulékos költségek (foglalási díj, szervezési költség, busz után fizetendő autópálya áfa: 30 €/fő
  • VOX készülék: 3.600 Ft/fő/6 nap (kötelezően fizetendő)
  • Belépők: (Helyszínen fizetendő) kb: Zágrábi sikló: 1€/fő, Pulai Aréna: 10€/fő
  • 35 fő alatti létszám esetén 18.000 Ft/fő felár fizetendő

Felár

  • Egyágyas felár:36.000 Ft
  • Fix ülőhely a buszon: 3.000 Ft

Fontos

Kérjük, a kupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz partnerünknél a következő email-címen: adutours@t-online.hu

Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.

A vidéki fel- és leszállási helyek mindig menetirány szerinti oldalon vannak. A helyszínekről érdeklődjön partnerünknél!

Program

1. nap: Indulás reggel 05:00-kor, (Budapest, XIV. kerület, Olof Palme sétány 5., Városligeti csónakázó és Műjégpálya). A vidéki felszállást kérjük, foglaláskor jelezzék! Folyamatos buszos utazás Horvátországba, Krk-sziget felé. Útközben Zágráb megtekintése. Séta a hangulatos belvárosi részen: Vár, Akadémia, Ilica, Jelasics-tér, Szent István székesegyház, Kaptol-domb, stb. Késő délután érkezés a szállásra.

2-5. nap: Szabadprogram, fürdőzés vagy fakultatív kirándulási lehetőség.

6. nap: Délelőtt szabadprogram, kora délután indulás haza, érkezés a kiindulási helyre az esti órákban.

Fakultatív programlehetőségek

A fakultatív programokra az út megrendelésével egyidőben tudnak jelentkezni. A programok árai Forintban, előre fizetendőek. Amennyiben előre fizetendő fakultatív program a kellő létszám miatt elmarad, abban az esetben az utazási iroda utólagosan maradéktalanul visszafizeti a programra befizetett összeget. Helyszínen is lesz lehetőség befizetni, de már magasabb áron Euro (€) pénznemben!
A fakultatív programok utazási szerződésünk X.pontja szerint minimum 25 fő jelentkezésétől indulnak.

Egész napos kirándulás a Plitvicei Nemzeti Parkba:

12.000 Ft/fő (busz+idegenvezetés+ regisztrációs díj+autóbusz behajtási díj és parkolás a nemzeti parkba)+ Parkbelépő
Parkbelépő: Június, Július, Augusztus, Szeptemberi időpontokban: 18.000 Ft/fő.

Plitvice Horvátország legjelentősebb nemzeti parkja, amely többek között Karl May német író egyik híres indiánfilmjének, a Winnetou-nak is helyszínt adott a hatvanas években. A park legérdekesebb látnivalói a Plitvicei-tavak; a tórendszer Európa egyik legszebb természeti látványossága, egy völgyben terül el, erdős hegyek veszik körül. Páratlan szépsége, növény- és állatvilágának gazdagsága miatt rákerült a természeti világörökségi listára. Az évezredek során a folyócskák összegyűlt vize kivájta a medret, a tavak vize kioldotta a mészkövet, és e természeti átalakulások hatására tavak, vízesések, zúgók, források és barlangok tarkította vadregényes taj alakult ki. A legnagyobb vízesés 78 méter magasból, hatalmas robajjal zúdul alá.

Gyalogos, kisvonatos és hajós kirándulást teszünk a tavak körül, megtekintjük a nemzeti park legszebb részei, áthajózunk a Kozjak-tavon, közvetlen közelről tekintjük meg a megkövesedett fatörzseket és a legszebb vízlépcsőket. A nemzeti park turistaútjai jól kiépítettek. Vizes részeken pallókat helyeztek le, hogy megkönnyítsék a túrázást. Érdemes kényelmes, utcai cipőt, illetve esőkabátot vinni az útra. Több helyen van lehetőség étkezésre, souvenirek vásárlására, csak bankkártyás fizetési lehetőséggel, illetve számos mellékhelyiség áll a látogatók számára.

Figyelem! 2020.01.01-től a Plitvicei Nemzeti Parkba csak előre kifizetett belépőjegyekkel lehet a park területére belépni! Ezért a foglalás leadását követően a belépődíjat is előre szükséges irodánk felé kifizetni. A túra idegenvezetőnk kíséretével történik.

Egész napos kirándulás az Isztria-félszigetre:

12.000 Ft/fő busz + idegenvezetés + parkolás + belépők

Első állomásunk Pula, Isztria fővárosa, amely gazdag történelmi örökségekkel rendelkezik, például egy teljes valójában pompázó római amfiteátrummal (belülről is megtekintjük), amely egykor a gladiátorjátékok véres színtere volt. Mára már feltárták a nézőtér alatti szintet is, ahonnan a vadállatok, gladiátorok, rabszolgák jelentek meg a harctéren. Ezen kívül rendkívül sok, jó állapotban megmaradt római építménnyel büszkélkedhet, smelyek egyedivé teszik a számos horvátországi üdülőhely között.

Majd Rovinj romantikus óvárosi részén teszünk sétát és a Szt. Eufémia székesegyházat tekintjük meg, amelynek harangtornyából bámulatos látvány tárul elénk. Rovinjt az Isztria gyöngyszemének is nevezik egyedülálló szépsége és műemlékekben gazdag belvárosának köszönhetően. Számottevő és látványos régészeti feltárásokkal, műemlékekkel rendelkezik az illír, a római és a velencei időkből. Lehetőség a piacon vásárolni. Este visszatérés a szállásra.

Félnapos panoráma hajózás Delfinlessel:

19.000 Ft/fő (hajó+busz+ parkolás)

Reggeli után irány a Krk-sziget. Délelőtt piciny városnézés KRK városában idegenvezetőnkkel, vagy lehetőség egy kis strandolásra. A délutáni órákban hajóra szállunk, mely felejthetetlen élményt nyújt a Krk- sziget körül, gyönyörű panoráma, csobbanás egy hangulatos öbölben. Ha szerencsénk van, delfincsapattal is találkozunk a kirándulás során. Késő délután visszaérkezés a szállásra.

Egész napos kirándulás Rijeka és Opatija:

9.000 Ft/fő Rijeka + Opatija: (busz+idegenvezetés)

Reggeli és egy rövid buszozás után első állomásunk Rijeka, ahol idegenvezetőnkkel városnézés következik. Gyalogos városnézésünk során megtekintjük az óvárost, a Szent Vitus Dómot, Városházát, Óratornyot, Kapucinus templomot, Nemzeti színházat, Kegytemplom, Trsat-i várat, Trsat-i lépcsőt stb…. Városnézés után tovább utazás Opatijába, amely az Osztrák-Magyar uradalom ideje alatt a legnépszerűbb pihenőhelyé nőtte ki magát. Itt egy rövidke városnézés után kipihenhetjük magunkat egy tengerparti csobbanással, belecsöppenhetünk az arisztokrata fényűzésébe. Este visszatérés a szállásra.

Jó utat kívánunk!

1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

6 napos nyaralás Krk-szigeten, busszal, félpanzióval, idegenvezetéssel, fakultatív programokkal

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt!

Beváltható: 2024.08.21.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz az adutours@t-online.hu email címen! • Bármennyi Alkupon vásárlóható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
24 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére