3 napos kirándulás Isztrián, az Adria és a Plitvicei-tavak érintésével, busszal, reggelivel

Adutours Utazási Kft
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Akár már:

8.600 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Adutours Utazási Kft
1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093

Az ajánlat leírása

Vakációzzatok Isztrián, látogassátok meg a Plitvicei-tavakat és az Adriát!

Időpontok

  • 2024-08-17: Előleg: 8.600 Ft
  • 2024-09-27: Előleg: 8.600 Ft
  • 2024-10-25: Előleg: 8.600 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre – A kupon teljes ára 85.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 8.600 Ft, a fennmaradó 77.390 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Az utazást busszal
  • A szállást
  • A reggelis ellátást
  • A szervezést
  • A magyar nyelvű idegenvezető/csoportkísérést

Az ár nem tartalmazza

  • BBP biztosítás (70 éves korig): 1.800 Ft/fő BBP biztosítás (70 éves kortól): 3.600 Ft/fő
  • Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (kötelezően fizetendő)
  • VOX készülék: 1.800 Ft/fő/3 nap (kötelezően fizetendő)
  • Idegenforgalmi + autóbusz behajtás Plitvicei park + városbelépési adó: 15 €/fő (helyszínen fizetendő)
  • 35 fő alatti létszám esetén 6.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben

Felár

  • Vacsora felár: 12.000 Ft/fő (2 vacsora)
  • Egyágyas felár: 16.000 Ft
  • Fix ülőhely: 3.000 Ft

Fontos

Kérjük, a kupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz partnerünknél a következő email-címen: adutours@t-online.hu

Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.

A vidéki fel- és leszállási helyek mindig menetirány szerinti oldalon vannak. A helyszínekről érdeklődjön partnerünknél!

Program

1. nap: Indulás reggel 5:00-kor, kor (Budapest, XIV. kerület, Olof Palme sétány 5., Városligeti csónakázó és Műjégpálya). A vidéki felszállást kérjük, foglaláskor jelezzék! Folyamatos buszos utazás rövid pihenőkkel Horvátországba. Útközben látogatást teszünk a lélegzetelállítóan szép Plitvicei Nemzeti Parkban. Horvátország legjelentősebb nemzeti parkja többek között Karl May német író egyik híres indiánfilmjének, a Winnetou-nak is helyszínt adott a hatvanas években. A park legérdekesebb látnivalói a Plitvicei-tavak; a tórendszer Európa egyik legszebb természeti látványossága, egy völgyben terül el, erdős hegyek veszik körül. Páratlan szépsége, növény- és állatvilágának gazdagsága miatt rákerült a természeti világörökségi listára.
Gyalogos, kisvonatos és hajós kirándulást teszünk a tavak körül, megtekintjük a nemzeti park legszebb részei, áthajózunk a Kozjak-tavon, közvetlen közelről tekintjük meg a megkövesedett fatörzseket és a legszebb vízlépcsőket. Továbbutazás, este a szállás elfoglalása.

2. nap: Egész napos szabadprogram a tengerparton vagy fakultatív kirándulási lehetőség az Isztriai-félszigeten. Első állomásunk Pula, Isztria fővárosa, amely gazdag történelmi örökségekkel rendelkezik, például egy teljes valójában pompázó római amfiteátrummal (belülről is megtekintjük), amely egykor a gladiátorjátékok véres színtere volt. Mára már feltárták a nézőtér alatti szintet is, ahonnan a vadállatok, gladiátorok, rabszolgák jelentek meg a harctéren. Ezen kívül rendkívül sok, jó állapotban megmaradt római építménnyel büszkélkedhet, smelyek egyedivé teszik a számos horvátországi üdülőhely között.

Majd Rovinj romantikus óvárosi részén teszünk sétát és a Szt. Eufémia székesegyházat tekintjük meg, amelynek harangtornyából bámulatos látvány tárul elénk. Rovinjt az Isztria gyöngyszemének is nevezik egyedülálló szépsége és műemlékekben gazdag belvárosának köszönhetően. Számottevő és látványos régészeti feltárásokkal, műemlékekkel rendelkezik az illír, a római és a velencei időkből. Este visszatérés a szállásra

Fakultatív program ára: 25 €/fő (Helyszínen fizetendő) + belépők

3. nap: Reggeli után indulás hazafele. Útközben megtekintjük Horvátország fővárosát, Zágrábot. Séta a hangulatos belvárosi részen: Vár, Akadémia, Ilica, Jelasics-tér, Szent István székesegyház, Kaptol-domb, stb. Visszaérkezés a kiindulási helyre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

3 napos kirándulás Isztrián, az Adria és a Plitvicei-tavak érintésével, busszal, reggelivel

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2024.10.25.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz az adutours@t-online.hu email címen! • Bármennyi Alkupon vásárlóható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
48 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére