5.900 Ft helyett csak 2.490 Ft-ért mélytisztító arckezelés személyre szabottan az ultrahang jótékony hatásával - Nem csak tiniknek!

Mélytisztító arckezelés - Nem csak tiniknek!
Bronzárium Stúdió - Kozmetika
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

2.490 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
5.900 Ft 58% 3.410 Ft
Bronzárium Stúdió - Kozmetika
2000 Szentendre Vasúti villasor 7.
szepulj.szentendren@gmail.com
06 (20) 572-1690
www.szentendre-kozmetika.blogspot.com

Akció Leírása

A kezelés részletesebben:

Szalonunkban mindig kimagasló szempont a hatékonyság mellett a fájdalommentes kezelés lehetősége, így ultrahangos mélytisztító kezelésünket bátran ajánljuk a legérzékenyebb bőrűeknek is.

Hogy megőrizzük a bőr szépségét és fiatalságát a mélytisztító kezelésnél használt ultrahangos mélytisztító készülék forradalmasítja a hagyományos tisztító arckezelést. A hosszas gőzölés, és sokszor fájdalmas nyomkodás igencsak megviseli a bőrt, különösen az érzékeny bőrt. Sokan ezért is halogatják a kozmetikai tisztítást: főképp a fájdalom, a hosszas kezelés és az esetleges sebek azok, amik elkedvetleníthetik a vendégeket.
A kezelés előnye, hogy a készülék jótékonyan befolyásolja a kollagén termelést, és a bőr rugalmasságát is javítja. Mélytisztító kezelés során a hatóanyagok könnyebben juttathatók a bőrbe, így látványosabb eredmények érhetők el az arckezelés során. A kezeléssorozattal a fájdalmas nyomkodás helyett egy pihentető kényeztetést és kikapcsolódást biztosít vendégeinknek.

Tiniknek extra gyulladáscsökkentéssel

A tini kezelés gyakorlatilag teljesen megegyezik a felnőtteknek ajánlott tisztító arckezeléssel, a tini kezelésnél azonban a tinédzserek pattanásos bőrének megfelelő hatóanyagokat használunk, hiszen a hormonváltozások okozta pattanásos bőrnek más hatóanyagokra van szükségük. A kezelés célja, hogy helyreállítsuk a bőr élettani működését. A kezelés során a bőrt megtisztítjuk a szennyeződésektől, a fölöslegesen felhalmozódott hámsejtektől és kellő felpuhítás után a gyulladt mitesszerektől és pattanásoktól. A bőrtípusnak megfelelő gyulladáscsökkentő hatóanyagok bejuttatásával megakadályozzuk, vagy legalább is visszaszorítsuk további mitesszerek és pattanások kialakulását. A tini kezelést 12-13 éves kortól, a kamaszodó és a már kamasz korban lévő fiataloknak ajánljuk.

Férfiaknak

Férfi arctisztító kezelésünk picit eltér a hagyományos tisztító kezelésektől, mivel a férfiak bőrének szerkezete más, ezért más módszerek is szükségesek ahhoz, hogy az eredmény látványos és hosszan tartó legyen.
A férfiak bőrére jellemző, hogy a hám vastagabb és erősebb, a faggyútermelés fokozottabb, a szőrzet durvább és a testszőrzet eloszlása is különböző. Kötőszövetük több kollagén rostot tartalmaz, erősebb, ezért a bőr öregedése kevésbé látványos.
A teremtés koronáinak szervezetében nagyobb arányban van androgén hormon, ami felelős a durvább, zsírosabb és tág pórusú bőrért, a fokozott izzadásért valamint a szőrösödésért. A zsírosabb bőrnek köszönhetően, illetve a borotválkozás és az összehúzó arcszeszek következtében a bőr könnyebben és jobban felszarusodik. Éppen ezért a férfiak esetében olyan komplex kezeléssorozatot kell alkalmazni, ami ezekre a problémákra hatékony és hosszan tartó eredményt biztosít!

Várunk szeretettel!

Bronzárium Stúdió - Kozmetika bemutatkozó

Barátságos és kellemes környezetben várunk, ha problémás, érzékeny a bőröd, esetleg szépülni, fiatalodni szeretnél vagy csak egyszerűen egy kis kényeztető kikapcsolódásra vágysz, akkor fordulj hozzánk bizalommal!

Az üzlet tömegközlekedéssel és autóval is könnyen megközelíthető!
Parkolási lehetőség az üzlettel szemben lévő parkolóban!

Várunk szeretettel!
2000 Szentendre Vasúti villasor 7.
szepulj.szentendren@gmail.com
06 (20) 572-1690

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Kezelés tartalma:. letisztítás. ultrahangos mélytisztítás. bőrpuhító. vapozon. tisztítás. fertőtlenítés. gyulladáscsökkentő pakolás. faggyú termelődést szabályozó krém

Fontos

A kupon beváltható: 2013.01.09 - 2013.04.09 • A kezelést megelőzően időpont egyeztetés szükséges telefonon vagy email-ben!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére