3.990 Ft helyett 2.290 Ft: Hónalj és bikini vonal szőrtelenítés cukorpasztával, a Sziluett Szépség-és Egészségstúdió jóvoltából

Perfect Beauty Center
1 5
4.4 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!

2.290 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
3.990 Ft 43% 1.700 Ft
Perfect Beauty Center
1068 Budapest Dózsa György út 102. (Sziluett Szépség- és Egészségstúdió)
06 30 584 8337
sziluettstudio.wezzpage.hu/

Akció Leírása

Szabadulj meg a kellemetlen szálaktól most természetesen és kíméletesen!

Ha a gyantázástól és a szőrtelenítésről beszélünk, fontos megemlíteni a piacon található termékek széles kínálata mellett a régmúltra visszatekintő cukorpasztát vagy cukorgyantát.

A cukorpasztáról: 

A cukorpaszta lágy, kíméletes cukoremulzió maximálisan bőrbarát, nem irritál, nem okoz allergiás reakciót. A felhasználáshoz szükséges alacsony olvadási pont kellemes, jól tolerálható hőérzetet biztosít mindenkinek. A kezelés során a hámsérülés kockázata minimálissá válik, így az érzékenyebb vagy gyulladásra hajlamos bőrűeknél is biztonsággal használható. Gyulladt visszértágulatokra is nyugodtan alkalmazható, mivel nem okoz vérbőséget.

Cukor bőrre gyakorolt hatása: hidratáló, hámképző.

2 az 1-ben

A kíméletes cukorgyanta csak a szőrt és az elhalt bőrsejteket távolítja el, az élő bőrsejthez nem tapad hozzá.  A kettős hatás által szőrtelenítés és bőrradírozás is történik egy lépésben. A finom cukor általi peeling rendkívül egyenletes és sima bőrfelületet eredményez. A pasztával többször is rá lehet menni ugyanarra a felületre egymás után, így a rövidebb, ragaszkodóbb szálak is eltávolíthatók irritáció nélkül.

Nem töri el a szálakat

A gyantázás vagy epilálás után sokszor tapasztalható, hogy ott maradnak pici szőrök, vagy alig pár nap elteltével előbújnak, azért mert nem szálirányba tépik ki a szőrt. Ilyenkor előfordulhat, hogy a szálak egy része beletörik a tüszőbe ahelyett, hogy kihúzódna.
A cukorpasztázás lényege, hogy a cukorpaszta leszivárog a szőrtüsző felső nyílásáig, körbeölelve a szálat, ellágyíva azt. Alkalmas arra, hogy a szőr növekedésével azonos irányban, a legkisebb fájdalmat okozva, tökéletesen eltávolítsa a szőrszálakat, az egészen rövideket is.

Ezáltal válik ez a fajta szőrtelenítés a természetes kezelések közül a legtartósabbá!

Higiénikus

Acukor maga egy természetes tartósítószer, minőségét korlátlan ideig megőrzi, ezáltal a cukorgyanta tökéletesen higiénikus. 
Nincs újrafőzve, minden vendég után a szemetesbe kerül!

Kezelt területek:

  • hónalj
  • bikini vonal

Legyen szép napod!

1068 Budapest Dózsa György út 102. (Sziluett Szépség- és Egészségstúdió)
06 30 584 8337

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Hónalj és bikini vonal cukorpasztával. A cukorpaszta lágy, kíméletes cukoremulzió maximálisan bőrbarát, nem irritál, nem okoz allergiás reakciót

Fontos

Beváltható: 2016.11.24.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 0630 584 73 37. A kezelésre vidd magaddal a kinyomtatott kuponodat! Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére