Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

34.400 Ft helyett 14.900 Ft-ért három hónapos korlátlan női sportklub bérlet a LadyFit fél órás köredzésére, klubtagsági díjjal és 4 állapotfelméréssel

Három hónapos korlátlan női sportklub bérlet
LadyFit Sportklub
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

14.900 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
34.400 Ft 57% 19.500 Ft
LadyFit Sportklub
1137 Bp Radnóti Miklós utca 22./b
info@ladyfit.hu
06 (20) 396 3133
06 (1) 952 0825
ladyfit.hu

Akció Leírása

Januári akciónkkal három hónapig korlátlanul járhat a LadyFit Sportklubba.

Az első alkalommal és utána havonta állapotfelmérést végzünk, hogy nyomon kövessük, miként alakul a testalkat. Testösszetétel-mérleg, centiméteres mérések, pulzus és vérnyomásmérés, ami kiváló képet ad nekünk a testünk változásáról.

Programunk kifejezetten a női test szükségleteire lett kifejlesztve. Klubunkban - a dekorációktól kezdve a színekig, a gépektől a nyitvatartási időig - minden speciálisan nők számára lett kialakítva.

Nincsenek férfiak, nincsenek tükrök, csak nők együtt a közös célért. Bármilyen korosztályt szívesen látunk! Tornázik nálunk 17 éves gimnazista és 80 éves nyugdíjas is, mivel az edzéstempót mindenkinél egyénileg határozzuk meg.

Változatos, mindent átmozgató torna és egészséges testmozgás kellemes, tiszta környezetben, ahol kedves és szakképzett munkatársak foglalkoznak Veled - ez vár Rád nálunk!

Abban a fél órában, amit magadra szánsz, ugye Te sem szeretnél komplikált tornagépek beállításával foglalkozni, sorban állni, vagy azon gondolkodni, hogy mit vegyél fel?

Nem kell többé sietned, hogy odaérj a "kezdésre", ugyanis a LadyFit Sportklubban bármikor beszállhatsz a körbe, amikor megérkezel.

Havi bérleteinkkel korlátlan időt tölthetsz sportklubunkban, és bármennyiszer jöhetsz sportolni.

A LadyFit Sportklub körtréningjében 17 állomás található, felváltva helyeztük el az alakformálógépeket és a szteppados állomásokat. A szteppadokon egyszerű, ám annál hatékonyabb gyakorlatokkal emeljük a pulzusszámot a zsírégető tartományba, amit az edzés során végig szinten tartunk, a női testre kialakított, prémium minőségű, alakformáló gépeken pedig az izomzatot formáljuk és erősítjük. Az edzéseket szakképzett trénerek vezetik és mindenkinek a terhelhetőségének megfelelő tempót diktálnak. Fél óra alatt felpörgetjük a testet és a lelket, és minden testtájékot megmozgatunk.

Felszerelés: törölköző, váltócipő, kényelmes ruházat.
LadyFit Sportklub
1137 Bp Radnóti Miklós utca 22./b
info@ladyfit.hu
06 (20) 396 3133
06 (1) 952 0825

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 havi korlátlan LadyFit Sportklubbérlet. havonta állapotfelméréssel és klubtagsági díjjal

Fontos

A kupon beváltható: 2013.01.20 - 2013.02.28 • Az első alkalomra mindenkinek időpontot kell foglalnia, a többi alkalommal nyitva tartási időben bármikor lehet tornázni • Egy vásárló saját részre 1 kupont, ajándékba több kupont vehet, de egy személy csak 1 kupont használhat fel • Felszerelés: törölköző, váltócipő, kényelmes ruházat • A kupont három hónapos bérletre lehet beváltani

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Oldal tetejére