2.300 Ft helyett 1.790 Ft: Kézműves, egyedi papírzsebkendő-tartó személyre szabott mintával is, 100 darab zsebkendőnek, személyre szóló, kedves ajándék minden alkalomra

Csodaforrás Kézműves Műhely
5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

1.790 Ft

Megveszem
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
2.300 Ft 22% 510 Ft
  • Csak meghatározott ideig!

Több mint 10 Alkupon eladva

Csodaforrás Kézműves Műhely
csodaforraskm@gmail.com

Akció Leírása

Kifinomult ajándék, varázslatos színek, mesés technikák, egyedi papírzsebkendő-tartó ajándékba

Az egyedi készítésű tárgyak mostanában újra divatba jöttek, ami nem csoda, hiszen velük igazán személyes, szívhez szóló ajándékokat adhatsz szeretteidnek. Ha nem érzel magadban kellő türelmet vagy tehetséget ahhoz, hogy Te alkosd meg ezeket az ajándékokat, válaszd ajánlatunkat, amellyel most egy 100 darabos papírzsebkendő-tartót álmodhatsz meg profi segítséggel!

A Csodaforrás Kézműves Műhely most egyeztetés után készíti el Neked a tartót, hogy tényleg olyan legyen, amilyet elképzeltél!

A Csodaforrás Kézműves Műhelyről

„A Csodaforrás Kézműves Műhely 2012. karácsonya előtt indult útjára, amikor Barátnőm, Anyuskám, mostanra Alkotótársam fantáziát látott a hobbimban és segítségével megvalósíthattam az álmom, ami mostanra mindkettőnk álma lett. 32 évesen 3 gyerekes anyaként végre megvalósíthattam magam, és azt csinálhatom, amit szeretek: alkothatok! Alkotni öröm, és reméljük, hogy nem csak a saját, hanem, kedves Látogató, a Te örömödre is tesszük mindezt!”

Legyen szép napod!

Csodaforrás Kézműves Műhely
csodaforraskm@gmail.com

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Kézműves, egyedi papírzsebkendő-tartó személyre szabott mintával is. 100 darab zsebkendőnek

Fontos

Beváltható: 2016.11.09. - 2017.02.28.
Az Alkupon megvásárlása utána küldd el a kuponodat a szolgáltatónak a csodaforraskm@gmail.com e-mail címre, valamint a kiválasztott tartó leírását, esetleg egyedi ötletedet, ami alapján elkészülhet az általad választott egyedi tartó! • A képektől eltérő színben is rendelhető, a kupon megvásárlása után erről egyeztethetsz a Szolgáltatóval • A kupon megvásárlása utána küldd el a kuponod a szolgáltatónak a csodaforraskm@gmail.com e-mail címre, valamint a kiválasztott tartó leírását, esetleg egyedi ötletedet, ami alapján elkészülhet az általad választott egyedi tartó. A kupon árán felül fizetendő futárköltséget a Szolgáltatóval tudod rendezni, melynek összege 950 HUF • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
Alkupon Bolt
1066 Budapest Teréz krt. 8.
  Nyitvatartás
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
21 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére