12.000 Ft helyett 4.990 Ft: Energiagyógyászat és fehér mágia, tudatos teremtés, siker vonzás tanfolyam és spirituális konzultáció az Atlantisz Stúdióban

Atlantisz Stúdió
4.5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

4.990 Ft

Megveszem
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
12.000 Ft 58% 7.010 Ft
  • Csak meghatározott ideig!

4 Alkupon eladva

Atlantisz Stúdió
1131 Budapest Göncöl utca 6. - Atlantisz Stúdió
+3630 879 7947

Akció Leírása

Változtass életszemléleteden, fedezd fel magadban az erőt!

Az Atlantisz Stúdióban mindenkit szeretettel várnak, aki spirituális fejlődését szeretné szolgálni, közérzetét és életét szeretné javítani, aki kész életfelfogását megváltoztatni és elfogadni azt, hogy az élete alakulásában önmaga – igenis – főszerepet játszik, és megvan benne az erő a változtatásra! 

Energiagyógyászat

A spirituális felfogás egy alapelve arra épül, hogy minden energia. A betegségek sem mások, mint bizonyos alacsony rezgésű energiák, amelyek persze hatással vannak a fizikai életünkre. Megfelelő energiák ráfordításával önmagunkon vagy akár másokon is lehetőségünk nyílik segíteni. A tanfolyamon számos koncentrációs gyakorlat mellett a tanuló elsajátíthatja az energiák tudatos felépítésének technikáját, illetve gyógyító technikák elvét és azok használatát is. Ezek segítségével számos területre képesek leszünk energetikailag hatni, legyen szó önmagunk vagy mások megtisztításáról minden negatív energiától vagy akár az életünk tudatos irányításáról és a különböző irányú sikerek bevonzásáról, eléréséről.

Betegség esetén felgyorsítja és könnyebbé teszi a gyógyulást, legyen szó önmagadról, másokról, állatokról vagy akár növényekről. Nem helyettesíti a hagyományos orvosi módszereket, hanem azokat kiegészítve segít egészségessé válni és egészségesnek maradni.

Számos irányból halljuk a ma divatos gondolkodj pozitívan szlogent, de mégsem tulajdonítunk elég figyelmet ennek, vagy épp nem tudjuk, hogyan alakítsuk át a gondolkodásunkat. Ehhez is segítséget nyújtanak a tudatosan felépített technikák, amelyeket könnyedén beépíthetünk a hétköznapjainkba!

Sikervonzás, tudatos teremtés

Az univerzum törvényei mindenre és mindenkire hatnak. Az egyik - talán a legfontosabb - törvény a vonzás. Mivel Te is az univerzum része vagy, Te sem vagy kivétel! Amikor gondolsz valamire, azzal magadhoz vonzod a hasonló gondolatokat. Ha tehát változtatni szeretnél az életeden, akkor elsősorban önmagadban kell változtatni és a gondolkodásodat kell irányítanod, megváltoztatnod. Ehhez kaphatsz útmutatást és tudatosan felépített technikákat!

Legyen szép napod!

Atlantisz Stúdió
1131 Budapest Göncöl utca 6. - Atlantisz Stúdió
+3630 879 7947

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Energiagyógyászat és fehér mágia, tudatos teremtés, siker vonzás tanfolyam és spirituális konzultáció az Atlantisz Stúdióban

Fontos

Beváltható: 2017.01.09. - 2017.03.09.
Az Alkupon megvásárlása után előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 879 7947 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
50 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére