12.000 Ft helyett 1.990 Ft: Szépség- és egészségcsomag a BodyToning szalon jóvoltából, MagnetSpace testelemzés, korlátlan vibrációs tréning, BBS izomstimuláció és testtekercselés

BodyToningUp
1 5
4.4 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!

1.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
12.000 Ft 83% 10.010 Ft
BodyToningUp
1063 Budapest, Bajnok u. 29. (Westend mellett)
timiforever@gmail.com
06 70 416 5815
www.bodytoningup.com/

Vélemények

T. Krisztina

Én a cellulitmasszázst próbáltam ki, láttam is eredményeket, bár személy szerint többre számítottam. De lehet, hogy csak az én elvárásaim voltak túl nagyok.

L. Szidónia

Nincsenek modern gépek, de a testtekercselés is igazán hatékony annak, aki elviseli, hogy betekerik a testét "nejlonba".

B. Andrea

A masszázs remek volt, de az agyagpakolást legközelebb kihagyom, nekem az nem jött be, de ettől még lehet, hogy másnak tetszene.

Akció Leírása

Mérd fel szervezeted egészségi állapotát, formáld alakodat és szépülj a BodyToning szalonban!

Az ajánlat tartalma

Szépség- és egészségcsomag a BodyToning szalon jóvoltából

  • Teljes körű testanalízis készítése és kiértékelése MagnetSpace quantum elven működő készülékkel
  • Korlátlan vibrációs tréning
  • BBS izomstimulációs edzés
  • BIO testtekercselés

Az egészséges életmód mellett fontos, hogy tisztában legyünk szervezetünk általános egészségi állapotával, s nap, mint nap tegyünk is azért, hogy egészségünket megőrizzük! Ebben segít Neked a BodyToning szalon komplex csomagja!

Több millió eset tanulmányozását követően, több évvel ezelőtt, számítástechnikusok és orvos szakértők alakították ki a MagnetSpace testelemző professzionális készüléket. A készülék mérési pontossága elérheti a 85%-ot, ami a kategóriájában kiváló. A tesztelés non-invazív, vagyis nem hatol be, nem sérti az emberi szervezetet, így azok is igénybe vehetik, akik rettegnek a tűtől. A MagnetSpace testelemzővel végzett vizsgálat gyorsan képes felmérni az emberi test pillanatnyi működését, mindössze nagyjából egy percet vesz igénybe.

A BBS izomstimulációs gép fő funkciója az alakformálás az izmok stimulálásával, valamint a fogyasztás, illetve anyagcsere-gyorsítás. Egy 20 perces kezelés egy komplett edzésnek felel meg, amely ugyancsak, mint az edzések, hosszú távon látványos eredményeket produkál. A bőrön látványos lesz az átalakulás, hiszen az elektromos izomstimuláció beindítja a vérkeringést, a salakanyag távozik, a bőr feszesedik, a megfelelő folyadékbevitel mellett a narancsbőr egyre halványabb lesz. Az anyagcsere felgyorsulásával beindul a fogyás. A megfelelő étkezési szokások – azaz a megfelelő időben a megfelelő mennyiségben elfogyasztott étel – beiktatása fokozza az edzések sikerét!

A hatóanyagos testtekercseléssel most lehetőséged van megszabadulni a felesleges kilóidtól úgy, hogy gyakorlatilag semmi időt nem kell erre fordítanod! A professzionális bőrtónusjavító készlet speciális összetételénél fogva segít csökkenteni a test zsírlerakódásait.

Végül, de nem utolsó sorban a csomag részes a vibrációs tréning, amely roppant hatékony, hiszen egy 10 perces edzés megfelel nagyjából 40 perc hagyományos kardio edzésnek. A zsírégetés beindul, majd az edzés után a folyamat még sokáig aktív marad.

Nevezz be Te is a BodyToning szalon komplex egészségi és alakformáló-szépítő csomagjára még az ünnepek előtt most fantasztikus kedvezménnyel!

Legyen szép napod!

1063 Budapest, Bajnok u. 29. (Westend mellett)
timiforever@gmail.com
06 70 416 5815
Nyitva tartás: Egyeztetés szerint
himola70@gmail.hu

himola70 2016-11-23 Wed 13:53

T. Cím!
Ez az ajánlat egy alkalomra szól?
Köszönettel!

 
Alkupon (2016-11-23 Wed 17:22) :
Kedves Vásárló!

Igen, 1 alkalommal tudja ezeket a szolgáltatásokat igènybe venni.

Üdvözlettel:
Alkupon

Dióhéjban

Szépség- és egészségcsomag a BodyToning szalon jóvoltából. Teljes körű testanalízis készítése és kiértékelése MagnetSpace quantum elven működő készülékkel. Korlátlan vibrációs tréning. BBS izomstimulációs edzés. BIO testtekercselés

Fontos

Beváltható: 2017.01.15.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (70) 416 5815 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére