Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

Viszlát foltok, sebek, hegek… Helló, gyönyörű arcbőr! Mikrodermabráziós hámlasztó arckezelés ÉS bőrproblémának megfelelő hatóanyagos feltöltés 12.000 Ft helyett 4990 Ft

Viszlát foltok, sebek, hegek… Helló, gyönyörű arcbőr! Mikrodermabráziós hámlasztó arckezelés ÉS bőrproblémának megfelelő hatóanyagos feltöltés 12.000 Ft helyett 4990 Ft
Naturmed-Diet Kft regi
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

4.990 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
12.000 Ft 58% 7.010 Ft
Naturmed-Diet Kft regi
Budapest , 11 ker., Bercsényi u. 19/b
06 (20) 545-3232
www.biorezonancia.net/

Akció Leírása

Mikro micsoda? És miért jó ez nekem?

A mikrodermabrázió (ejtsd: mikro-derm-abrázió, hátha tagoltan könnyebb) egy manuális hámlasztó eljárás, mely fájdalommentes, kiemelkedően eredményes és minden bőrtípusra alkalmazható. És akkor jó neked, ha gyönyörű, hibátlan, fiatalos, rugalmas és pihe-puha arcbőrrel szeretnél a világra mosolyogni!

Ha járatos vagy a bőrápolásban, akkor valószínűleg tudod, hogy a bőrünk felületét időnként hámlasztani kell. Ez a hámlasztás lehet fizikai és kémiai. A legfelső hámréteg elég erőteljesen ki van téve a mindennapi élet viszontagságainak, lásd napsütés, hideg-meleg, páratartalom, vegyszerek. Emiatt károsodik, majd elpusztul.

Amíg ez a legfelső réteg a bőr felszínén marad, a bőröd nem olyan puha és szép, mint lehetne. Ráadásul hiába próbálod bármilyen krémmel ápolni az arcod, nem tud lejutni a mélyebb rétegekbe, és nem fejti ki megfelelően a hatásait. Az otthoni hámlasztó módszerek se rosszak, de néha kell egy kis turbó!

Jöhet a mikrodermabrázió, vagyis a mikrokristályos bőrcsiszolás egy német csúcsminőségű géppel. A folyamat nem jár bőrirritációval, egy különleges ásványvíz és egy speciális technológia segítségével magához vonzza és eltávolítja a felső öreg, fáradt, és csúnya bőrréteget.

A felülre került szövetek egyre fiatalabbak, egyre üdébbek. A bőröd gyönyörű, és ragyoghat az arcod!

És a hatóanyagos feltöltés? Ez mit jelent?

A kezelés végén a tiszta, friss bőr végre kész befogadni a tápláló hatóanyagokat. Ezért a kezelés végén egy ampullányi tápanyagot visznek fel az arcodra, a bőrtípusodnak, bőrhibáidnak megfelelő hatóanyaggal. Így lesz a bőröd szép, rugalmas, és hibátlan.

Hibátlan? Tehát elmúlnak a hegeim, a májfoltjaim és a bőrhibáim?

IGEN, az ilyen problémákra is megoldást nyújt a mikrodermabrázió. Jó hír, hogy a legtöbb károsodás a bőr felső rétegét érinti. Ezért a következő problémáknál egészen látványos javulást lehet elérni:

Pigment hibák, öregségi foltok, sebhelyek, himlőből visszamaradt mélyedések, műtéti hegek, fény és nap okozta károsodások, dohányzás okozta bőrszínváltozás.

Ragyogjon az arcod!

Naturmed-Diet Kft regi
Budapest , 11 ker., Bercsényi u. 19/b
06 (20) 545-3232

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

A csodaszép arcbőrért minden korban! A kuponnal egy teljes mikrodermabráziós kezelésen vehetsz részt, a bőrödnek megfelelő hatóanyagos feltöltéssel. Alkalmas bőrproblémák (hegek, ráncok, pigmentfoltok) eltávolítására, revitalizációra, bőrfrissítésre

Fontos

  • A kupon érvényessége 2011.09.24-2011.10.31
  • Egy fő egy kupont válthat be.

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére