Vírusveszély-mentes, 30-45 perces műtermi vagy szabadtéri fotózás kismamáknak, babáknak és anyukáknak a Blende Fotó Budapest - gabor* photography-tól

Blende Fotó - gabor* photography
1 5
4.9 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Előleggel:

2.510 Ft

Megveszem
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
30.000 Ft 67% 20.100 Ft
 • Csak meghatározott ideig!

4 Alkupon eladva

Blende Fotó - gabor* photography
1085 Budapest Horánszky utca
steinerg@gaborphotography.hu
06 (30) 680 0861

Vélemények

L. Péter

Sok hasznos tippet kaptam a kezdő tanfolyamon, amit könnyebb a gyakorlatban megtanulni, mint könyvből.

J. Flóra

Szuper képeket kaptunk a kisbabánkról, csak ajánlani tudom!

S. Sára

Végre készült rólam is pár profi protré, nagyon köszönöm!

Akció Leírása

Örökítsd meg várandósságodat vagy készíttess vidám fotósorozatot kisbabáddal, gyermekeddel közösen!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 9.900 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 2.510 Ft, a fennmaradó 7.390 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

 • Vírusveszély-mentes, 30-45 perces műtermi vagy szabadtéri fotózás kismamáknak, babáknak és anyukáknak a Blende Fotó Budapest - gabor* photography-tól
 • 2 átöltözései lehetőséggel, 100 db digitális és 16 db retusált fotóval

A családi örömök legnagyobbika a gyermek érkezése. Ne hagyd hát ki a lehetőséget, és örökítsd meg szelfik helyett professzionális minőségű műtermi vagy szabadtéri képeken a születés előtti pocaklakó időszakot, és az ezt követő heteket, hónapokat, hiszen ezek a fotók évtizedek múltán is felidézik a soha vissza nem térő, örömteli pillanatokat.

A fotózásra a babán és édesanyján kívül természetesen örömmel várják az apukát és a testvéreket, sőt a nagyszülőket és más családtagokat is. Ha inkább a szabadban szeretnétek képeket, a Millenniumi Városrészt ajánljuk, de más helyszín (az otthonotok) is megoldható.

Ha kívánjátok, a képeket vagy azok egy részét magatok is elkészíthetitek, és ehhez szakértő segítséget adnak. Mi több, ha nincs fényképezőgépetek, ezt is biztosítják a fotózás idejére.

Az elkészült, legalább 100 darab válogatott képet 1-2 napon belül elérhetővé/letölthetővé teszik az Interneten. Ezekből Ti választhatjátok ki azt a 16 darabot, amit retusáltatni szeretnétek. Továbbá a kedvenc képetekből egy A4-es nyomatot is kaptok ajándékba.

Hosszabb fotózási időtartamot, és ezzel együtt több képet is kérhettek. Ennek felára 4.000 Ft/30 perc (+25 db kép, köztük +3 db retusált fotó).

A fotózáshoz saját kellékeket is hozhattok, amelyekkel a képeket még személyesebbé tehetitek, és átöltözésre is van lehetőség.

A fotózást ajándékban is adhatod. Ekkor a megvásárolt kuponok összértékében elegáns ajándékutalványt állítanak ki, amely egy évig bármikor felhasználható, ha a kuponok érvényesítése a beváltási határidőn belül megtörténik.

Fontos

 • A műtermet a vírusveszély miatt fertőtlenítik!
 • Ha a kupont a lejárati határidőig beváltod, fél éven belül bármikor szeretettel várnak.
 • A stúdió Budapesten, a VIII. kerületi Horánszky utcában található. Külső helyszín: Millenniumi Városrész (opcionálisan más helyszín is választható).
 • Időpont-foglalást csak érvényes kuponkóddal fogadnak el, e-mailben.
 • A kupon tartalma: 30-40 perces fotózás legfeljebb 6 fő részére (további résztvevők opcionálisan), 2 átöltözési lehetőséggel, legalább 100 darab digitális fotóval, amelyek közül 16 darab, általad kiválasztottat ki is retusálnak.
 • A kupon bármilyen fotózásra felhasználható (pl. családi, páros, erotikus, akt, kismama, sport)
 • Ajándékutalványt kizárólag beváltott kupon ellenében állítanak ki. Az ajándékutalvány fél éven belül használható fel.
 • Lemondás - telefonon: 2 nappal az egyeztetett időpont előtt díjtalan. 1 nappal a fotózás előtt 15%, a fotózás napján 25% felárral. Ha értesítés nélkül nem jössz el, a szolgáltatást teljesítettnek tekintik. Vis major esetén (pl. gyermek betegsége) eltekintenek ettől (előzetes értesítés esetén).
 • A hazai szabályozás szerint a képek szerzői joga a fotós tulajdonában marad. Az elkészült fotók saját célokra használhatók fel.
 • A műterem állatbarát, így házi kedvencedet is elhozhatod.
 • Opcionális lehetőségek külön díjazásért: Több fotó. / / Fotózás kiválasztott helyszínen, szabadban, másik műteremben vagy otthon is. / További képek retusálása. / 6 főnél több résztvevő. / Nyomat vagy naptár készítése a kívánt - akár nagy - méretben a kiválasztott fotókból. / Hétvégi időpont-foglalás.
 • A papír háttér megrongálásának költsége a megrendelőt terheli.

gabor* photography

A gabor* photography a Palotanegyedben vár Titeket. A saját fotós- és modelliskolával is büszkélkedő stúdióban igazán profi körülmények és egy emlékezetes fotózás vár Rátok. Profi, tapasztalt fotós, tematikus fotózások és életre szóló élmények, emlékek az egész családnak!

Jó szórakozást kívánunk!

1085 Budapest Horánszky utca
steinerg@gaborphotography.hu
06 (30) 680 0861

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Vírusveszély-mentes, 30-45 perces műtermi vagy szabadtéri fotózás kismamáknak, babáknak és anyukáknak a Blende Fotó Budapest - gabor* photography-tól

Fontos

Beváltható: 2021.12.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges emailben: steinerg@gaborphotography.hu • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
29 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére