Városnézés Párizsban kastélylátogatásokkal, buszos utazással, reggelivel, 3-4*-os szállásokkal

Ajánlat kód: 38561
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

235.500 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 38561

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Sétálj a romantika városában, Párizsban, s fedezd fel Blois és Chambord kastélyát!

Opciók

  • 2023. augusztus 19.: , 235.500 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás
  • 6 éjszaka szállás 3*-os szállodákban, 2 ágyas tus/wc-s szobában
  • Reggeli
  • Idegenvezetés
  • Útlemondási biztosítás

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők és jegyek tájékoztató árai: 130 EUR
  • Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 20 EUR
  • Utasbiztosítás
    • (Classic): 4.550 Ft
    • (Prémium) autóbusszal: 5.950 Ft 
    • (Privileg) autóbusszal: 7.630 Ft 

Felár

  • Egyágyas felár autóbusszal: 84.000 Ft / 218 EUR
  • 3x vacsora felár (15 főtől): 28.700 Ft / 75 EUR
  • 25-34 fő esetén: 18.500 Ft/fő (autóbusszal)

Fakultatív programok (20 főtől)

  • Louvre magyar nyelvű tárlatvezetéssel: 9.000 Ft + belépő / 23 EUR + belépő
  • Zenés vacsora a Latin-negyedben: 26.000 Ft / 68 EUR
  • Versailles kirándulás: 6.000 Ft + belépő / 16 EUR + belépő
  • Loire völgyi kastélyok kirándulás: 15.000 Ft + belépő / 42 EUR + belépő
  • Esti sétahajózás a Szajnán (helyszínen fiz.): 18 EUR
  • 4 napos múzeumi bérlet: 70 EUR

Program

1. nap: Szeged – Budapest – Mannheim (környéke) (970 km)

Elutazás a reggeli órákban Szegedről. A Budapest – Hegyeshalom – Passau – Regensburg útvonalon utazunk tovább Németországba rövid pihenőkkel és napközbeni fakultatív ebédelési lehetőséggel. Tranzitszállás Németország területén.

2. nap: Mannheimtől Párizsig (520 km)

Reggelit követően továbbindulunk Franciaországba. Párizsba a kora délutáni órákban érkezünk és a francia főváros nevezetességeivel ismerkedünk, az egyik legszebb részletébe kapunk bepillantást a városnak: a Montmartre dombon található festői Sacre Coeur bazilikához könnyed sétával érkezünk, ahonnan páratlan „köszöntőt” kapunk a várostól! A Montmartre dombról lesétálva a Festők terén át a Moulin Rouge ikonikus bejáratához érkezünk és élvezzük a Place Pigalle hangulatát. Repülővel érkező utasaink városnézés előtt csatlakoznak a csoporthoz. Szállásunk 4 éjszakán át (repülős utasainknak 5 éjszakán át) Párizsban lesz.

3. nap: Párizs és a Louvre tárlatvezetéssel

Reggelit követően folytatjuk autóbuszos és gyalogos párizsi városnéző programunkat: Eiffel-torony, Napóleon sírja, Ecole Militaire, Palais de Chaillot, Notre Dame, Pompidou Centre, Opera, Diadalív, Louvre. Fakultatív ajánlatunk: Louvre-ban magyar nyelvű tárlatvezetéssel te-kinthetjük meg a világhírű alkotásokat. A párizsi tartózkodás ideje alatt a program szerinti 3. vagy 4. napokon a program terhére lehetőség van egyénileg metróval Disneyland mesevilágába elkalandozni, Mickey egérrel és barátaival személyesen találkozni. (Metró jegy+belépőjegy)

4. nap: Párizs és a Latin negyed

Reggelinket kényelmesen elfogyasztva a Grand Boulevardra indulunk, majd szabadidőben megtekintheti az Orsay Múzeum páratlan impresszionista gyűjteményét. Délután a Szent Lajos szigetre látogatunk, majd a híres Quartier Latinben sétálunk. Élvezhetjük a diáknegyed páratlan, kora esti hangulatát. Fakultatív ajánlatunk: zenés-táncos vacsorára invitáljuk a Latin-negyedbe.

5. nap: Chartres és a Loire menti kastélyok (520 km)

Ízletes reggelinket elfogyasztva programját egyénileg tervezheti Párizsban, vagy jöjjön velünk! Fakultatív ajánlatunk: egész napos kirándulásra indulunk a Loire-völgyébe, útközben megtekintve a Chartres-i világhírű gótikus katedrálist. A Loire völgyéhez érkezve felkeressük a Blois és Chambord kastélyokat. Estére fakultatív sétahajózásra hívjuk a Szajnán, „Párizs a fények városa” cím megbizonyosodásáért!

6. nap: Versailles és a reims-i katedrális (380 km)

Reggelit követően a délelőttjét egyé­nileg tervezheti Párizsban, vagy jöjjön velünk! Fakultatív ajánla­tunk: Versailles-ba utazunk, ahol megtekintjük a város nevével egyet jelentő kastélyát (világörökség), az építészet e csodás remekművét. A korai vadászkastély helyére XIV. Lajos, a „napkirály” által épített fran­cia barokk kastély szebbnél-szebb termeit járjuk be. A kastély parkjá­ban láthatjuk (kívülről) a magyar történelem szomorú emlékét idéző két Trianon Palotát is. Elutazunk, a Párizsban maradt utasokkal együtt továbbutazunk Reimsbe: a világhírű katedrálist nézzük meg, majd Metz felé folytatjuk utunkat, ahol szállá­sunk lesz. Repülős utasaink Párizs­ban maradnak, ahol még a mai este szállásuk lesz.

7. nap: Metz – Budapest – Szeged (1160 km)

Megreggelizünk, majd Németországon és Ausztrián keresztül utazunk hazafelé, útközben rövid pihenőkkel és napközbeni fakultatív ebédelési lehetőséggel. Érkezés Budapestre az esti-éjszakai órákban, továbbutazás Szegedre. Repülős utasaink részére Párizsban reggeli után menetrendtől függően transzfer a repülőtérre, hazautazás Budapestre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Városnézés Párizsban kastélylátogatásokkal, buszos utazással, reggelivel, 3-4*-os szállásokkal

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére