Választható sminktetoválás: szemöldök-tetoválás, szájkontúr félsatírral vagy szemhéjtetoválás az Image MakeUp Tattoo szalonban

Babócs Tünde / Image MakeUp Tattoo
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

4.780 Ft

Megveszem
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
36.000 Ft 48% 17.200 Ft
  • Csak meghatározott ideig!

Korlátozott darabszámban!

Babócs Tünde / Image MakeUp Tattoo
1201 Budapest Magyarok Nagyasszonya tér 15.
sznebabocst@gmail.com
06 20 265 0259

Akció Leírása

Készíttess magadnak profi sminktetoválást szemöldöködre, szemhéjadra vagy ajkaid kihangsúlyozására!

Az ár tartalmazza - A kupon teljes ára 18.800 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 4.780 Ft, a fennmaradó 14.020 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Választható sminktetoválás: szemöldök-tetoválás, szájkontúr félsatírral vagy szemhéjtetoválás

Felárak

  • Teljes satír: 6.000 Ft
  • Korrekció két hónapon belül: 6.000 Ft

Fontos

  • Szájtetoválás esetén célszerű megelőző jelleggel herpeszgyógyszert szedni a herpesz kialakulásának elkerülése érdekében!

A sminktetoválás egy nagyszerű találmány, hiszen évekre biztosíthatod magadnak a tökéletes megjelenést anélkül, hogy minden reggel hosszú időt kellene eltöltened a tükör előtt, ráadásul nem is biztos, hogy mindig elégedett leszel az általad elkészített sminkkel.

Ajánlatunkkal most egy választott területre készíttethetsz sminktetoválást, amelyet gyakorlott, több éves tapasztalattal rendelkező sminktetováló varázsol fel arcodra!

Kérhetsz szemöldöktetoválást, szájkontúrt félsatírral vagy szemhéjtetoválást, illetve három kupon vásárlásával akár mind a hármat!

Ha elégedetlen vagy ajkaid formájával, esetleg kisebb vagy nagyobb ajkakat szeretnél, ez optikailag mind megoldható, a félsatírozás pedig egy olyan eljárás, amellyel biztosítható a természetes hatás.

Ha szemeidet szeretnéd kihangsúlyozni, de nincs időd, türelmed vagy kellő ügyességed minden reggel csodás sminket készíteni magadnak, a szemhéjtetoválással évekre megoldod ezt a problémát, nem is akárhogyan!

Ha esetleg allergiás reakciótól tartasz, természetesen van lehetőséged bőrpróbát kérni!

Legyen szép napod!

1201 Budapest Magyarok Nagyasszonya tér 15.
sznebabocst@gmail.com
06 20 265 0259

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Választható sminktetoválás: szemöldök-tetoválás, szájkontúr félsatírral vagy szemhéjtetoválás

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2023.10.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (20) 265 0259 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
46 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére