Vakáció a varázslatos Lisszabonban, 4 nap reggelivel, repülőjeggyel, illetékkel, 3*-os hotelben, választható időpontokban

Ajánlat kód: 32646
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

78.590 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 32646

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Ismerkedjetek Portugália fővárosával, a hegytetőn és tengerparton, romantikus környezetben elhelyezkedő Lisszabonnal!

Opciók

  • 2020. szeptember: , 87.290 Ft
  • 2020. október: , 84.790 Ft
  • 2020. augusztus: , 151.390 Ft
  • 2020. november: , 78.590 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre (Minimum 2 Alkupont kell vásárolnod)

  • A repülőjegyet WIZZAIR menetrend szerint közlekedő közvetlen repülőjáraton Budapest- Lisszabon- Budapest útvonalon
  • Repülőtéri illetéket
  • Személyenként 1 db garantáltan fedélzetre felvihető kézipoggyász melynek maximális mérete 40x30x20 cm lehet. A kézipoggyásznak a szemben lévő ülés alatt el kell férnie
  • 3 éjszaka szállást standard kétágyas szobában, 3*-os hotelben
  • Reggelis ellátást

Az ár nem tartalmazza

  • Útlemondási biztosítást 
  • BBP biztosítást
  • Transzfert minimum 2 fő megléte esetén (repülőtér - szálloda - repülőtér útvonalon foglalható)
  • Fakultatív programokat
  • Üdülőhelyi díjat (kb. 1 EUR/fő/éj)

Fontos

Felhívjuk kedves Utasaink figyelmét, hogy a légitársaság szabályzatának értelmében a repülőúton a fixen egymás mellett történő utazás csak a fix ülőhely felár megfizetése mellett lehetséges! Felár megfizetése nélkül a légitársaság véletlenszerű ültetési rendszere miatt, az egy foglaláson belül szereplő utazók ülőhelye nem szól garantáltan egymás mellé. A légitársaság által megszabott fix ülőhely szolgáltatás aktuális díjáról igény esetén a foglalás során irodánk ad tájékoztatást. Fix ülőhely foglalás a szabad helyek függvényében, legkésőbb indulás előtt 48 órával, illetve 2 munkanappal lehetséges!

A fix ülőhely szolgáltatás megvásárlásával az online check in elvégzésére, ezáltal a beszállókártyák kiállítására a légitársaság rendszerében korábban lehetőség nyílik – normál esetben ez a gép indulást megelőző 48 órán belül lehetséges - így ezen szolgáltatás kifizetésével Utasaink elutazás előtt kézhez tudják venni a hazaúti beszállókártyáikat is.

A részvételi díjban szereplő repülőjegy ára meghatározott speciális díjtételű turista osztályra érvényes, a helyek korlátozott számban foglalhatók. Az ettől eltérő díjtételű repülőjegy foglalása esetén a részvételi díj változhat! A repülőjegy a jegykiállítás után nem módosítható, a repülőjegy és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatások (fix ülőhely, elsőbbségi beszállás, extra poggyász) nem visszatéríthetők.

Elsőbbségi beszállás megvásárlása esetén a részvételi díjban szereplő 40x30x20 cm méretű kézipoggyászon kívül személyenként további 1 darab 55x40x23 cm méretű (max 10 kg súlyú) szintén garantáltan fedélzetre felvihető kézipoggyász is vihető.

Feladott poggyász a weboldalon szereplő díj ellenében csak a megrendeléssel egy időben történő vásárlás esetén érvényes, utólagos megrendelés esetén ennek díja a légitársaság aktuális díjszabása szerint változik!

Javasolt program

1. nap: Budapest - Lisszabon

Elutazás menetrendszerinti járattal Budapestről. Érkezés Lisszabonba az esti órákban. Szállás elfoglalása egyénileg.

2. nap: Lisszabon felfedezése önállóan

Javasoljuk, hogy a szállodában elköltött portugál reggeli után kezdjék el felfedezni ezt a gyönyörű mediterrán metropoliszt, melynek legfőbb látnivalói a Belém torony, a Szent Jeromos kolostor, az Április 25. híd, a Felfedezők emlékműve és a legrégibb városrész az Amalfa-negyed.

3. nap: Lisszabon felfedezése önállóan

Reggeli után folytathatják a város felfedezését, vagy kirándulást tehetnek a közeli Estoril-ba vagy Cascais-ba. Azoknak, akik távolabbra vágynak, Fatima vagy Sintra felkeresését javasoljuk.

4. nap: Lisszabon-Budapest

Reggeli után szabadprogram, majd utazás a repülőtérre egyénileg, hazautazás Budapestre közvetlen, menetrendszerinti járattal, érkezés a menetrend függvényében

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Vakáció a varázslatos Lisszabonban, 4 nap reggelivel, repülőjeggyel, illetékkel, 3*-os hotelben, választható időpontokban

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére