Szilveszter a mesés Toszkánában és kirándulás Cinque Terre színes városkáiban, 7 nap félpanzióval, 4*-os szállással, buszos utazással

Ajánlat kód: 30781
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

274.400 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 30781

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Ismerkedj a téli Toszkánával és köszöntsd az újesztendőt Olaszországban!

Időpont

  • 2023. december 27-2024. január 2.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Az autóbuszos utazást (nincs éjszakai buszozás!)
  • 6 éjszaka szállást egy 4 csillagos szállodában, kétágyas, fürdőszobás szállodai szobákban
  • Félpanziós ellátást (beleértve a szilveszteri élőzenés vacsorát is)
  • Az útlemondási biztosítást
  • A felsorolt programokat
  • Idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők
  • Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 485 Ft/nap

Felár

  • Egyágyas felár: 58.700 Ft

Ellátás

Félpanzió. A vacsorák 3 fogásosak, és tartalmaznak 1 pohár bort és 1 pohár ásványvizet is; a reggeli büfé. A teljes részvételi díj tartalmazza a szilveszteri vacsorát is, amelynek keretében a szálloda különleges menü-összeállítást, 1 pohár pezsgőt, valamint élőzenét is biztosít.
Figyelem: Olaszországban a büféreggelik általában egyszerűbb svédasztalt jelentenek.

Program

1. NAP:
Elutazás Budapestről reggel 5.45-kor a Déli pályaudvartól. Székesfehérvárról az autóbusz 6.45-kor indul a Piac téri parkolóból. Utazás a Siófok – Nagykanizsa – Tornyiszentmiklós – Maribor – Ljubljana – Mestre – Bologna – Firenze útvonalon. Szállás Montecatini Termében (6 éj).

2. NAP: SAN GIMIGNANO, MONTECATINI TERME
A mai napi kirándulásunk során Toszkána egy középkorból itt felejtett kisvárosát, San Gimignanót nézzük meg.
San Gimignano falakkal körülvett óvárosát középkori Manhattannek is szokták nevezni a XIII. században épült tornyos házai miatt. Séta a városban, látogatás a katedrálisban (szép középkori freskók), majd lehetőség felmenni a legmagasabb torony tetejére (panoráma a sikátorok világára és a hangulatos toszkán tájra).
Délután visszatérünk a szállodánkba, és ezután idegenvezetőnk egy sétát tesz az érdeklődő utasokkal Montecatini Termében, mely Európa egyik híres fürdővárosa (szép parkok, patinás szállodák és fürdők).

3. NAP: FIRENZE VAGY MONTECATINI TERME
Pihenés, szabad program Montecatini Termében, a gyógyfürdőiről híres üdülővárosban.
Fakultatív program: Egész napos kirándulás Firenzébe, a reneszánsz művészetek „fővárosába”. A közös séta során látjuk a város fő nevezetességeit, melyek közül a legjelentősebbek: a híres középkori híd (Ponte Vecchio), a főtér a pompás középkori városházával (Palazzo Vecchio), a monumentális székesegyház gyönyörű harangtornyával és a keresztelőkápolnával, a Medici városrész stb. Délután szabadidő, illetve idegenvezetőnkkel lehetőség további nevezetességek megtekintésére: Santa Croce-templom, Uffizi Képtár.
A fakultatív program ára: 9.900 Ft + esetleges belépődíjak (garantált indulás).

4. NAP: SIENA, MONTERIGGIONI
Délelőtt utazás Sienába, Olaszország legegységesebb hangulatú középkori gótikus városába, ahol szinte minden épület műemlék. Ezek közül kiemelkedik a csodálatos katedrális (tele műkincsekkel), Olaszország női védőszentjének, Sienai Szent Katalinnak a szülőháza, melynek egyes helyiségeit kápolnákká alakították (gyönyörű freskók) és a világhírű gótikus városháza égbeszökő tornyával a főtéren, mely Olaszország talán leglátványosabb középkori tere.
A városnézés utáni szabadidőt követően utazás a Siena melletti Monteriggioni városkába, mely hangulatos olajfa-ligetek között fekszik. A Dante által is megénekelt ősi települést XIII. századi falak és 14 jó állapotban megmaradt őrtorony veszi körül; a maga korában gyakorlatilag bevehetetlen erődítmény volt. Séta a szűk utcák és apró terek világában, majd lehetőség lesz a falakra is felmenni (szép panoráma a környező toszkán tájra).

5. NAP: CINQUE TERRE
A Cinque Terre az Olasz Riviéra keleti részén található, egészen közel Toszkánához. Meseszép vidék, a hegyek szinte a tengerből emelkednek ki, a hegyoldalakon teraszos szőlőskertek, a tengerparton pedig néhány elbűvölő halászfalu. Ezeket a falvakat régen csak hajóval lehetett megközelíteni, el voltak zárva a külvilágtól, ezért is őrizhették meg ősi, évszázadokkal ezelőtti állapotukat. A nap során 3 faluban teszünk sétát: Monterossóban, a Cinque Terre fő településén, Vernazzában, amit a legszebbnek tartanak, valamint a meghökkentő fekvésű Riomaggioréban.
Mivel autóbusszal ezen települések többsége mind a mai napig nem elérhető, ezért vonattal járjuk be őket.
Este élőzenés szilveszteri vacsora a hotel éttermében.

6. NAP: PISA, LUCCA
Késői reggeli után látogatás Pisában, mely valaha Itália egyik legjelentősebb tengeri hatalma volt. A Csodák terén található a román stílus három lebilincselően szép alkotása: a keresztelőkápolna, a székesegyház és a híres pisai ferde torony (a székesegyház harangtornya). Lehetőség a Dómmúzeum és a tér negyedik értékes építményének, a középkori temetőnek a megtekintésére is.
Délután utazás a szomszédos Luccába, Puccini szülővárosába. Ismerkedés a fallal körülvett, nagyszerű óvárossal (szép román kori templomok, sikátorok, ódon paloták stb.). A város különös nevezetessége az a zárt, ellipszis alakú tér, mely egy római amfiteátrum helyén épült.

7. NAP:
Hazautazás a Firenze – Bologna – Mestre – Ljubljana – Maribor – Tornyiszentmiklós – Nagykanizsa – Siófok útvonalon. Érkezés Székesfehérvárra és Budapestre az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Szilveszter a mesés Toszkánában és kirándulás Cinque Terre színes városkáiba, 7 nap/6 éjszaka 1 személyre félpanzióval, buszos utazással

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére