Szabadon összeállított karkötő a Bracelet Factory műhelyében – válogass kedvedre és rakd össze Te a tökéletes ékszert!

Bracelet Factory Ásványház
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

3.490 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
5.990 Ft 42% 2.500 Ft
Bracelet Factory Ásványház
1136 Budapest, Pannónia utca 33.
info@braceletfactory.hu
06 70 629 9494
www.braceletfactory.hu

Akció Leírása

Készítsd el magadnak vagy szeretteidnek személyesen a tökéletes karkötőt!

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Egy teljesen szabadon összeállított karkötőt, amelyet az ásványházban található bármilyen ásványgyöngyből készíthetsz el, medálokkal, közölőkkel, összeghatár nélkül
  • Idő korlát nélkül, addig kötheted a karkötőt, ameddig csak szeretnéd

Ha biztosra akarsz menni, a legjobb, ha szó szerint a saját kezedbe veszed a dolgokat, s Te magad készíted el a tökéletes ajándékot, jelen esetben egy fantasztikus karkötőt  A Bracelet Factory mindenben a rendelkezésedre áll, bármennyi időt eltölthetsz az ajándék elkészítésével, hiszen a jó munkához bizony idő kell! Választhatsz a csodálatosnál csodálatosabb színekben pompázó ásványok közül, amelyek akár jótékony hatással is lehetnek Rád vagy a megajándékozott személyre. Ha igazán szívhez szóló ajándékot szeretnél, a Bracelet Factory nagyszerű választás!

Bracelet Factory

A Bracelet Factory ásványházat azért hozták létre, hogy a Te egyéniségre szabva tudd elkészíteni saját karkötődet, amilyennek Te szeretnéd. Így nem lesz az az érzésed, hogy szép, de én egy kicsit másképpen készítettem volna el. Nincs kifogyott méret, hiszen a Te saját méretedre készülnek a karkötők!

A gyöngyök a természetből nyert ásványkövekből egyedi megmunkálással készült kézműves kövek, amelyek jótékony hatását az ásványok menüpontban találod. Az összes ásványgyöngyöt személyesen válogatják ki, hogy a legjobb minőségű ásványokból készíthesd el kedvenc karkötődet!

Jó szórakozást kívánunk!

1136 Budapest, Pannónia utca 33.
info@braceletfactory.hu
06 70 629 9494

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Szabadon összeállított karkötő elkészítése a Bracelet Factory műhelyében – válogass kedvedre és rakd össze Te a tökéletes ékszert!

Fontos

Beváltható: 2019.11.23.-ig
6 fő alatt nem szükséges a bejelentkezés! Nyitvatartási időben szabadon jöhetsz, amikor szeretnél! • A kinyomtatott kupont vidd magaddal! • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére