Nagy spanyol körutazás: Barcelona, Gibraltár, Madrid és más izgalmas városok! 8 nap félpanzióval, repülőjeggyel, illetékkel, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 27677
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

638.000 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 27677

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel a mór idők csodáitt, látogasd meg Gibraltár híres majmait, barangold be Madridot és Barcelonát!

  • Július 19 - 26.: , 638.000 Ft
  • Augusztus 09 - 16.: , 648.000 Ft
  • Augusztus 30 - Szeptember 06.: , 648.000 Ft

Az ajánlat tartalma 1 személyre

  • A leírt alapprogramot
  • Szállást 3 és 4 csillagos szállodákban
  • Félpanziós ellátást
  • Magyar nyelvű idegenvezetést Budapesttől Budapestig
  • A repülőjegyet illetékkel és csomaggal (ahol külön nincs feltüntetve)
  • Egy max. 20 kg-os feladható poggyászt
  • Egy kézipoggyászt
  • Ferihegy-közeli parkolást az út teljes időtartamára (igényét foglaláskor jelezze)
  • Fix, foglaláskor telefonon választható ülőhelyet a kinti autóbuszon
  • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Az ár nem tartalmazza 

  • Utasbiztosítás
  • Belépők ára: kb.: 167 EUR + fakultatív program

Felár

  • Egyágyas szoba felára: 137.000 Ft

Program

1. NAP: BUDAPEST – BARCELONA

Menetrend függvényében, várhatóan a kora reggeli órák­ban indulás Barcelonába. Megérkezésünk után bemegyünk Katalónia fővárosába és kezdjük a városnézést ebben a sokarcú világvárosban, ahol Gaudí és kortársai egyéni színezettel látták el ezt a vonzó művészeti kavalkádot. Egy Gaudí csoda, a Güell park az első barcelonai programunk. Ezt követően a Sagrada Famíliához buszozunk, amely lehet, hogy vitatott épület, de az biztos, hogy hatással van az emberre. Foglaláskor jelezni kell, ha belülről is meg szeretnénk tekinteni a Sagrada Famíliát és a Güell Parkot, mert a belépőjegyeket előre meg kell vásárolnunk. A két belépő összege: 50 €. A Gracia sétányon még láthatunk meghökkentő Gaudi építményeket. A folytatás a gótikus negyed különleges épületeivel és a Szt. Eulália katedrálissal, majd a Rambla a La Boqueria piaccal, és végül a kikötő és a Montjuic hegy. Este foglaljuk el Barcelona melletti szállásunkat, vacsora.

2. NAP: VALENCIA – ALICANTE

Reggeli után déli irányba indulunk. A Földközi-tenger mentén haladunk Valenciáig. Ismerkedés Spanyolország harmadik leg­nagyobb városával. A Katedrálisban a híres Szent Grál mellett két Goya kép is megtekinthető. Gazdagon díszített épületek, paloták, városkapu és egy pompás főtér mesél Valencia múlt­béli és jelenlegi gazdagságáról. Különlegesség, hogy a folyót elterelték a városból, a mederbe modern és nagyon látvá­nyos épületeket emeltek, amelyek már a XXI. sz. építészetének mintapéldányai. Ez Spanyolország legszebb modern városrésze. A szabadidő során megízlelhetjük a város jellegzetes italát, a horchatát. A városlátogatást követően szállásunkra utazunk.

3. NAP: ALICANTE – GRANADA – DÉL-SPANYOLORSZÁG

Reggel séta a tengerparton, majd irány Granada, amit az ország gyöngyszemének is neveznek. Először az Alhambrába látoga­tunk el, mely a világ talán legszebb mór kastélya. Ezt követően lemegyünk a városba, ahol a Katolikus Királyok temetkezési kápolnáját és Európa egyetlen fennmaradt karavánszeráját tekintjük meg. Szabadidőben vásárlási lehetőség az arab vilá­got idéző selyembazárban. Késő délután az ország déli vidékére utazunk. Szállás (2 éj) Marbella környékén.

4. NAP: GIBRALTÁR – COSTA DEL SOL

Fakultatív kirándulást teszünk Európa D-Ny-i sziklájához Giblaltárra. Gyalog lépünk be a határon, s onnan helyi kis bus­szal folytatjuk utunkat. Határátlépéshez személyi igazolvány vagy útlevél szükséges Alaposan bejárjuk az alsóvárost, ami igen változatos képet nyújt erődfalaival, különböző vallások­hoz tartozó templomaival, strandjával, háborús emlékműveivel, ráadásul területének jelentős része a tengerből feltöltött terü­let. Majd felmegyünk a híres fehér sziklára, ahol látványosságok sora fogad bennünket. Többek között egy vízesés, amely mester­séges, a tengerből szűrt ivóvíz desztillálásának mellékterméke, egy mecset, egy arab erőd, s az Európa pont, ahonnan Afrikáig elláthatunk. Meglátogatunk egy káprázatos cseppkőbarlangot, ami titokzatos mesevilágként hat, majd találkozhatunk a szikla majmaival, kik vidáman élik itt életüket, gyönyörködhetünk ugrándozásukban, pajkos játékukban. Mindeközben a magas­ból csodálhatjuk a tájat, hisz belátjuk az egész öblöt hatalmas hajóforgalmával. Elképesztő látvány! Végezetül pihenhetünk, ebédelhetünk, és természetesen vásárolhatunk a szabad vámte­rületű boltok sokaságában. Visszaérve szállásunkra, rövid időre a tengerpartra is le lehet menni. Gibraltár fakultatív kirándulás (belépővel, helyszínen kisbusszal): 80 €. Aki nem jön a kirándulásra, annak szabadprogram, pihenés, aki akar, önállóan a tengerpartra is lesétálhat.

5. NAP: SEVILLA – CORDOBA

Reggelit követően Andalúzia legnagyobb városát, Sevillát keres­sük fel. A város mesébe illő: Maria Lujza park, Plaza España, Alcazar, amelyet keresztény király építtetett mór stílus­ban, a monumentális és felbecsülhetetlen értékekkel rendel­kező Katedrális, ahol egy tonna aranyat tartalmazó főoltár és Kolumbusz síremléke található sok egyéb érték mellett, illetve a Guadalquivir-part, az Aranytoronnyal szintén a város ékessége. Délután Cordobába utazunk, ahol ősi mór és spanyol emlékek között sétálva keressük fel a Virágok utcáját, arab városfalakat, római kori hidat és közben néhány bájos patióba is betekinthe­tünk. Programunk után vacsora, szállás Cordobánál.

6. NAP: CORDOBA – TOLEDO – MADRID

Reggeli után Cordobában a La Mezquita megtekintése szere­pel programunkban, mely a világ legkülönlegesebb mecsetje. Ebben a műemléképületben 850 oszlop és egy keresztény temp­lom (!) is található. Már V. Károly is bűnnek nevezte, hogy ebben a csodálatos mecsetben egy keresztény templomot alakítot­tak ki. Folytatjuk utunkat észak felé. Don Quijote földjén haladva a híres szélmalmok is feltűnnek. Toledóban a különleges fekvésű régi főváros rengeteg látnivalót nyújt. Ősi várfalak, kapuk, a világ 2. legrégebbi zsinagógája és meseszép templomok, amelyek közül az El Greco és más híres festő képeivel díszített katedrális nemcsak Toledo, hanem a keresztény világ egyik büszkesége. Séta a zegzu­gos, hangulatos utcákon keresztül. Kora esti órákban továbbuta­zunk Madridba, ahol metrómegálló közeli szállásunk lesz (2 éj).

7. NAP: MADRID – EL ESCORIAL – AVILA – MADRID

Aki akarja, ezt a napot a fővárosban egyéni nézelődésnek szen­teli, amikor a városban látható több múzeumból is tud válasz­tani, vagy egy egész napos látványos kiránduláson vesz részt velünk. Először az El Escorialhoz megyünk. A világhírű kolostorkastélyt II. Fülöp emeltette, amely sokáig a spanyol királyok rezidenciája és temetkezőhelye volt. A királyi családtagok ma is ide temetkeznek. A különleges épületben elcsodálkozhatunk azon, hogy milyen szerzetesi életkörülmények között élt a király. Ezt követően az Elesettek Völgyét keressük fel, ahol a sziklába Franco tábornok egy hatalmas templomot vájatott ki. Folytatjuk utunkat és a városfallal körülölelt, hangulatos Avilába látoga­tunk el. Itt mintha megállt volna az idő kereke: középkori házak, paloták, hangulatos főtér, és legfőképpen Spanyolország első gótikus katedrálisa és a Szent Teréz templom. Délután visszautazás Madridba. El Escorial – Avila fakultatív kirándulás (belépőjeggyel): 65 €.

8. NAP: MADRID – BUDAPEST

Az egész napot Madrid megtekintésére szánjuk. A Spanyol téren kezdjük programunkat, ahol Cervantes emlékművét lát­hatjuk, majd a Királyi Palota következik. A Bourbon gazdagság és pompa tanúbizonysága ez az épület. Az óvárosban folytat­juk utunkat, melynek során a főtérre érkezünk, itt a szabad­idő alatt lehet fotózni, emléktárgyat vásárolni. Városnézésünk folytatása: a Puerta del Sol, a Parlament és a Prado környéke. Délután a Pradoba vagy a Picasso Guernicaját rejtő modern képtárba is van lehetőség ellátogatni. A nap során közlekedés metróval, illetve gyalog. Este transzfer a repülőtérre és hazaindulás. Budapestre éjfél körül várható az érkezésünk.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Nagy spanyol körutazás: Barcelona, Gibraltár, Madrid és más izgalmas városok! 8 nap félpanzióval, repülőjeggyel, illetékkel, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
36 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére