Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

Miért hízok még a levegőtől is? Miért vagyok fáradékony? Találj választ az egészséged kérdéseire! Teljes indigó biorezonanciás állapotfelmérés 12.000 Ft helyett 5990 Ft

Miért hízok még a levegőtől is? Miért vagyok fáradékony? Találj választ az egészséged kérdéseire! Teljes indigó biorezonanciás állapotfelmérés 12.000 Ft helyett 5990 Ft
Naturmed-Diet Kft regi
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

5.990 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
12.000 Ft 50% 6.010 Ft
Naturmed-Diet Kft regi
Budapest , 11 ker., Bercsényi u. 19/b
06 (20) 545-3232
www.biorezonancia.net/

Akció Leírása

Az indigó biorezonanciás kezelésben az a jó, hogy pontos és teljes képet ad a szervezeted jelenlegi állapotáról. Lehet, hogy a tested hormonproblémák miatt ragaszkodik a zsírpárnákhoz, vagy méregtelenítésre lenne szükséged az alvásproblémáid kezeléséhez.

Ki tudja, mi lehet benned? Most még senki, de hamarosan mindent pontosan tudhatsz a tested titkairól! Lássuk, mire lehet neked jó ez a program:

  • Elhízás okainak felderítése: Néha van, hogy nem változtatunk semmit az életmódunkon, mégis elkezdünk hízni. Vagy éppen fogyókúra és edzés mellett sem sikerül lefogyni. Ilyenkor könnyen lehet, hogy valamilyen szervi probléma áll a súlygondok hátterében.
  • Betegséghajlamok szűrése: Ki ne szeretné tudni, hogy milyen komolyabb betegségekre van kilátás a jövőben? Ha tudod, mire számíthatsz, oda tudsz figyelni a jelekre. Sok betegség esetén pedig az életed is múlhat azon, hogy időben lépsz-e!
  • Hormonproblémák, táplálék intolerancia vizsgálat:
  • Lehet, hogy az összes bajod hátterében egy láthatatlan ellenség áll, a hormonjaid, vagy valamilyen ételed? Lehet, hogy egy apró változtatással hatalmasat javíthatsz az életminőségeden! Csak tudnod kell az okokat.
  • És még: méregtelenítés, sav-bázis egyensúly mérése auravizsgálat, Candida szint mérése, vitalitás-, immunrendszer mérés, allergiaszűrés, stresszoldás, visszatérő betegségek kezelése.

A kezedben a lehetőség, hogy egy kombinált biorezonanciás vizsgálattal teljes információt szerezz a tested működéséről, és megtedd az első lépést az egészség felé!

Naturmed-Diet Kft regi
Budapest , 11 ker., Bercsényi u. 19/b
06 (20) 545-3232

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

A kupon egy alkalom teljes körű holisztikus indigó biorezonanciás váltható be. Ez az egyedi eljárás. pontos képet ad a test működéséről, a jövőbeli lehetséges betegségekről (ez az információ életmentő. lehet!), és a mostani zavaró problémák okairól

Fontos

  • A kupon beváltható: 2011.10.21-2011.11.30
  • Előzetes bejelentkezés szükséges!
  • Beváltás helye: XI. Bercsényi u. 19/B
  • A pontosabb eredményekért érdemes a délelőtti órákban érkezni a szervezet biológiai órájához igazodva. A vizsgálat pontosságát rontja, ha előtte gyógyszert, vitaminkészítményt,vagy homeopátiás szert szedtek. Javasolt ezek mellőzése a vizsgálat előtt.

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére