Mexikó és az ősi maják kincsei, Mexikóváros, Chichén Itzá, Cancún, a karibi tengerpart és más csodás helyszínek várnak, 9 éjszaka repülőjeggyel, illetékkel, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 30251
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

836.500 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 30251

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Ismerkedj a nyüzsgő Mexikóvárossal, a karibi tengerparttal és az ősi maja civilizáció titkaival!

Időpontok

  • 2023. január 21-31.: , 836.500 Ft
  • 2023. február 14-24.: , 853.500 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A repülőjegyeket (beleértve a belső járatot is) a 23 kg-os feladható poggyásszal
  • A reptéri illetéket
  • A helyi autóbuszt
  • 9 éjszaka szállást 4 csillagos szállodákban, kétágyas, fürdőszobás szobákban. Figyelem: a cancúni tengerparti szállodánk hivatalosan 5 csillagos besorolású, de irodánk értékelése alapján inkább 4 csillagos szintű (általánosságban a mexikói 5 csillagos tengerparti szállodák nagy része Európában inkább 4 csillagos szintűnek felel meg).
  • A megadott étkezéseket - Félpanzió a körutazás során (5 büfé- vagy amerikai reggeli és 4 ebéd vagy vacsora a 2. naptól az 5. napig – napi egy főétkezés). A cancúni szállodában (a 6. nap estéjétől a 10. nap reggeléig) all inclusive rendszerű, itt a napi háromszori étkezés mellett a korlátlan italfogyasztás is benne van az árban.
  • Megjegyzés: Az első este nincs a hotelben vacsora, mert a tapasztalatok szerint ezt nem igénylik az utasok. A tengerentúli repülőjáraton biztosítanak egy főétkezést.
  • Az útlemondási biztosítást
  • A felsorolt programokat belépődíjakkal

Az ár nem tartalmazza

  • Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 520 Ft/nap
  • Egyágyas felár: 183.000 Ft

Program

1. NAP:
Elutazás Budapestről egy nyugat-európai átszállással Mexikóvárosba, a világ egyik legnépesebb városába. Érkezés helyi idő szerint az esti órákban, transzfer a szállodába (4 éj).

2. NAP: MEXIKÓVÁROS, PUEBLA
Délelőtt ismerkedés Mexikó fővárosával (Zócalo – a város hatalmas főtere; a katedrális – Latin-Amerika egyik legnagyobb temploma; Nemzeti Palota; Tenochtitlán, az azték főváros romjai stb.).
Ezután kirándulás Mexikó negyedik legnagyobb városába, Pueblába. Útközben szép kilátás nyílik az ország 5000 méter feletti hegycsúcsaira. Puebla óvárosa nagyszerűen megőrizte gyarmati jellegét. Városnézés: katedrális, Szent Domonkos-templom a meseszép Rózsafüzér-kápolnával, művésznegyed, színes házsorok a gyarmati korszakból stb. Visszautazás Mexikóvárosba a késő délutáni órákban.

3. NAP: MEXIKÓVÁROS, TAXCO
Egész napos kirándulás a Sierra Madre hegyein keresztül a Mexikóvárostól délre fekvő Taxcóba, az ezüstvárosba. Útközben fotószünet a mexikóvárosi Olimpiai Stadionnál és a modern mozaikokkal borított Egyetemi Könyvtár épületénél. Taxco, melyet Mexikó egyik legszebb kisvárosának tartanak, már a gyarmati korban az ezüstbányászatnak köszönhette gazdagságát. Az utazókat elbűvöli a város fekvése, a kanyargós, macskaköves utcácskák, a szebbnél szebb piros tetős, fehérre meszelt házak, az ezüstművesek boltjai, a tarka piac és a Santa Prisca-templom, mely a churriguereszk stílus mesterműve.

4. NAP: TEOTIHUACÁN, GUADALUPE, MEXIKÓVÁROS
Délelőtt kirándulás a több mint 1000 éves teotihuacáni romvárosba, mely annak idején már a bevándorló aztékokat is lenyűgözte (minden mexikói körutazás „kötelező" programja). Megcsodáljuk a Hold- és a Nap-piramist (az előbbi 46 méter, az utóbbi 65 méter magas), illetve sétálhatunk a „Holtak utcáján" is. Visszaútban megnézzük a guadalupei régi és új bazilikát, amely az amerikai kontinens leglátogatottabb zarándokhelye (Szűz Mária XVI. századi megjelenésének helyszíne).
Délután látogatás a mexikóvárosi Chapultepec parkban lévő Nemzeti Antropológiai Múzeumban, Földünk egyik leggazdagabb régészeti múzeumában (a Kolumbusz előtti közép-amerikai civilizációk valóságos kincsesháza).

5. NAP: UXMAL, MÉRIDA
Transzfer Mexikóváros repülőterére, utazás Méridába, Yucatán állam fővárosába. Kirándulás a szavannával körülvett Uxmalba, az egyik leglátványosabb maja romvárosba (Varázsló piramisa, Apácazárda, Teknősbéka háza, Kormányzó palotája, Nagy piramis).
Ezután városnézés Méridában, melynek során látjuk Mérida elegáns főterét, a katedrálist, a gyönyörű városházát, Montejo XVI. századi házát (a város első spanyol kormányzója volt), valamint a híres Montejo sugárutat tele szebbnél szebb palotákkal. Méridát „fehér városnak” is szokták nevezni tiszta, rendezett utcái és jól karbantartott épületei miatt. Szállás Méridában (1 éj).

6. NAP: IZAMAL, CHICHÉN ITZÁ, CANCÚN
Utazás a Yucatán-félsziget szavannáin és maja indiánok lakta falvakon keresztül Izamalba, a „sárga városba". A Szent Antal-kolostor megtekintése, majd Chichén Itzá, a maja föld leglátogatottabb romvárosa következik. A régészeti körzet bejárása során látjuk a Csillagvizsgáló épületét, a Kukulkán piramist, a Labdajáték terét, a Harcosok templomát és a Szent kutat, ahol az indiánok emberáldozatokat mutattak be az Esőistennek.
Délután továbbutazás Mexikó világhírű üdülőövezetébe, a Maja Riviérára. Szállás a Karib-tenger partján fekvő Cancúnban (4 éj).

7. NAP: CANCÚN, TULUM
Pihenés a karibi tengerparton.
Fakultatív program: Tulum
Félnapos kirándulás Tulum maja romvárosába. A romok igazi vonzerejét azok fekvése adja. A legépebben megmaradt épületegyüttes (az El Castillo) egy, a Karib-tenger fölé emelkedő 25 méter magas sziklán található.
A fakultatív program ára: kb. 60 USD belépődíjjal együtt (a helyszínen fizetendő) – garantált indulás. Figyelem: a fenti ár min. 5 fő esetén érvényes. Kisebb létszám esetén is indul a program, de abban az esetben az ár valamivel magasabb lesz, mivel úgy a transzferköltség egy főre jutó összege is magasabb.

8. NAP: CANCÚN, XCARET
Pihenés a karibi tengerparton.
Fakultatív program: Xcaret
Délelőtt elutazás a Maja Riviéra egyik legkülönlegesebb attrakciójához, a Xcaret öko-régészeti tematikus parkba. Ízelítő a park kínálatából: maja romok, rekonstruált maja falu, állatkert közép-amerikai állatokkal, lovasbemutató, akvárium, delfinek, botanikus kert, múzeum a maja romvárosok makettjeivel, lagúna fürdési és búvárkodási lehetőséggel, föld alatti patak, tengerparti strand stb. Este részvétel egy látványos előadáson, ahol Mexikó története elevenedik meg az indiánok labdajátékaitól kezdve a spanyol hódításon keresztül a spanyolok és az indiánok keveredéséig. Az előadás második része egy felejthetetlen bemutatója a mexikói népviseleteknek, népzenéknek és néptáncoknak.
A fakultatív program ára: kb. 145 USD belépődíjjal együtt (a helyszínen fizetendő) – garantált indulás. Figyelem: a fenti ár min. 5 fő esetén érvényes. Kisebb létszám esetén is indul a program, de abban az esetben az ár valamivel magasabb lesz, mivel úgy a transzferköltség egy főre jutó összege is magasabb.

9. NAP: CANCÚN
Szabad program, pihenés a karibi tengerparton, illetve idegenvezetőnkkel fakultatív lehetőség egy újabb kirándulásra.

10. NAP: CANCÚN
Szabad program, majd a késő délutáni órákban transzfer a cancúni repülőtérre, elutazás egyszeri nyugat-európai átszállással Budapestre.

11. NAP:
Érkezés Ferihegyre a kora délutáni órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Mexikó és az ősi maják kincsei, Mexikóváros, Chichén Itzá, Cancún, a karibi tengerpart és más csodás helyszínek várnak, 9 éjszaka repülőjeggyel, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére