Körutazás Vietnámban és Kambodzsában repülőjeggyel, illetékkel, helyi közlekedéssel, 3-4*-os szállásokkal, reggelivel, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 35450
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

898.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35450

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Vár egy egzotikus világ felfedezése Vietnámban és Kambodzsában!

Időpontok

  • 2022. október 17-31.: , 898.000 Ft
  • 2023. február 21-március 7.: , 898.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Nemzetközi és belső repülőjegy illetékkel
  • BBP biztosítás
  • Helyi közlekedés külön busszal, hajóval, csónakkal
  • Elhelyezés középkategóriájú (kb. 3-4*-os) szállodákban, kétágyas fürdőszobás szobákban, illetve 1 éjszaka hajón kétágyas fürdőszobás kabinokban
  • Reggeli
  • Magyar nyelvű csoportkísérő idegenvezető indulástól érkezésig

Az ár nem tartalmazza

  • Helyszíni vízum, kb.: 50 USD (Vietnám kétszeri belépés)
  • Helyszíni vízum, kb.: 30 USD (Kambodzsa)
  • Helyszíni ki- és belépési illetékek, kb.: 25 USD
  • Helyszíni belépők és a program szerinti étkezések: 225 USD (a helyszínen fizetendő a kinti szolgáltatóknak)
  • Sztornó biztosítás: 12.570 Ft (a bruttó alapárra)
  • Egyágyas felár: 166.000 Ft
  • 17-19 fő közötti felár: 25.000 Ft
  • 14-16 fő közötti felár: 38.000 Ft

Program

1. nap: Budapest

Elrepülés Budapestről átszállással Ho Chi Minh-városba, Vietnám legnagyobb városába, mely a Saigon-folyó partján fekszik. Étkezések és éjszakázás a repülőgép fedélzetén.

2. nap: Ho Chi Minh-város (Saigon – Vietnám)

Megérkezés Ho Chi Minh-városba, ismertebb nevén Saigonba. A város 1975-ig, a vietnámi háború végéig Dél-Vietnám fővárosa volt. Transzferrel egybekötött városnézés: megtekintjük többek között a Főpostát, a Notre Dame katedrálist, a Ben Thanh piacot, a Ngoc Hoang pagodát. Vacsora egy városi étteremben. Szállás Ho Chi Minh-városban.

3. nap: Mekong-delta

Reggeli, majd utazás a Mekong deltájához. A Mekong-folyó Kína délkeleti területeiről indulva keresztülfolyik Burmán, Thaiföldön, Laoszon, Kambodzsán és Vietnámon, majd a Dél-Kínai-tengerbe ömlik. Csónakokba szállunk és a Mekong-folyó déltájában csónakázunk. Sampanon hajózunk a trópusi fák övezte csatornákon. Visszautazás Ho Chi Minh-városba, vásárlás a „Phuong Nam” lakkműhelyben. Vacsora. Szállás Ho Chi Minh-városban.

4. nap: Cu Chi alagutak – Phnom Penh (Kambodzsa)

Reggeli után megtekintjük a város mellett található Cu Chi labirintusrendszert, melyet a gerillák az amerikai katonai bázis alá építettek több emelet mélységben, innen intézve meglepetésszerű támadásaikat. Továbbutazás a kambodzsai határhoz. Határátlépést követően utazás Phnom Penhbe, Kambodzsa fővárosába. Transzfer a szállodába. Este csónakokba szállunk és a naplementét a Chaktomouk (Négy arc) folyóról csodálhatjuk meg. Vacsora egy városi étteremben. Szállás Phnom Penhben.

5. nap: Phnom Penh – Siem Reap

Reggeli, majd városnézés Phnom Penhben. Az 1434-ben alapított főváros a húszas években Délkelet-Ázsia legszebb francia építésű városának számított, máig is fennmaradt sok klasszikus koloniális stílusú épülete. Többek között a Királyi Palota, az Ezüst Pagoda, a Nemzeti Múzeum, valamint az ősi szentély, Wat Phnom megtekintése. Meglátogatjuk a központi piacot. Utazás Siem Reap-be (kb. 7 óra). Érkezés után transzfer a hotelbe. Vacsora. Szállás Siem Reapben.

6. nap: Siem Reap – Angkor Thom – Angkor Wat

Reggeli, majd Angkor Thomot látogatjuk meg a Déli Kapun keresztül belépve, ahol olyan lenyűgöző szentélyek és paloták találhatók, mint: Bayon, Baphoun, a Királyi Palota romjai, az Elefántos Terasz, a Leprás Király Terasza és a dzsungel által benőtt Ta Prohm templom. Ezt követően Angkor Wat felfedezése következik, mely Angkor legjelentősebb templomegyüttese. A templom Kambodzsa jelképe, a nemzeti zászlón is megjelenik. Vacsora. Szállás Siem Reapben.

7. nap: Siem Reap – Angkor

Reggeli után az ősi királyi város, Angkor felfedezése következik. Megtekintjük Shiva Isten XI. századi templomát Banteay Srei-t, majd Banteay Samre-t. A naplementét a Bakheng-hegy tetejéről csodálhatjuk meg. Vacsora. Szállás Siem Reapben.

8. nap: Siem Reap – Da Nang (Vietnám) – Hoi An

Reggeli után csónakba szállunk és az ország legnagyobb taván, a Tonle Sap tavon hajókázunk. Ezt követően transzfer a repülőtérre és elrepülés Da Nangba, Vietnám középső részébe. A Márvány-hegy mellett elutazunk Hoi Anba, melynek óvárosa 1985 óta az UNESCO Kulturális Világörökségei közé lett sorolva. Vacsora egy városi étteremben. Szállás Hoi Anban.

9. nap: Hoi An – My Son – Hue

Reggeli, majd városnézésünk keretében megtekintjük a több mint 200 éves kínai házakat, a templomot, a Japán hidat, valamint a Phung Hung Kereskedőházat. Hoi An a XV-XIX. századból jó állapotban megmaradt kereskedelmi kikötőváros. Ezt követően továbbutazunk My Son városkába, melynek szentélyegyüttese méltán került be az UNESCO Világörökségek közé. Itt találhatóak Közép-Vietnám lefontosabb Cham történelmi emlékei. Este utazás Hue-ba. Vacsora, szállás Hue-ban.

10. nap: Hue – Hanoi

Reggeli a szállodában, majd látogatás a Citadellánál, a Császárváros műemlékegyüttesénél, mely az UNESCO Világörökségek részét képezi. Ezt követően felkeressük a Hon Chen szentélyt és Minh Mang síremlékét. A Nguyen-dinasztia 13 császárának vezetése alatt szépséges pagodák, ősi templomok, díszes uralkodói síremlékek épültek itt. Délután transzfer a repülőtérre és elrepülés Hanoiba, az ország északi részébe. Vacsora. Szállás Hanoiban.

11. nap: Hanoi – Halong-öböl – hajókirándulás

Reggeli után utazás (kb. 3 óra) az UNESCO Világörökségek részét képező, fenségesen szép Halong-öbölbe. Hajókra szállunk és elfoglaljuk kabinjainkat. Ezután kezdetét veszi az életre szóló élményt nyújtó kirándulásunk, mely során megtekintjük a lélegzetelállító kis szigeteket és a lenyűgöző sziklaformációkat az öbölben. Hajózásunk során kisebb-nagyobb barlangokat és lagúnákat láthatunk. Ebéd és vacsora a hajó fedélzetén. Szállás a hajón.

12. nap: Halong-öböl – Hanoi

Reggeli a hajón, majd folytatjuk utunkat a Halong-öböl kis szigetei között. Korai ebéd, majd visszaérkezünk a kikötőbe és visszautazás Hanoiba. Visszaérkezést követően résztveszünk egy biciklis riksatúrán a régi francia negyedben. Vacsora. Szállás Hanoiban.

13. nap: Hanoi

Reggeli után megkezdjük városnézésünket Vietnám fővárosában: Ho Chi Minh Mauzóleum (karbantartástól függően), Ho Chi Minh egykori lakóháza, az Egy Oszlopú Pagoda, az Irodalom Temploma, majd a Tran Quoc Pagoda megtekintése. Transzfer a repülőtérre és elrepülés Budapestre áltszállással. Étkezések és éjszakázás a repülőgép fedélzetén.

14. nap: Budapest

Hazaérkezés Budapestre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Körutazás Vietnámban és Kambodzsában repülőjeggyel, helyi közlekedéssel, 3-4*-os szállásokkal, reggelivel, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére