Körutazás Izraelben, látogatás Petrában, Názáretben és a Holt-tengernél, repülőjeggyel, illetékkel, 3*-os szállásokkal, reggelivel, idegenvezetéssel – vár még Betlehem, Jeruzsálem és a Galileai-tó

Ajánlat kód: 35566
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

569.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35566

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Vegyél részt egy felejthetetlen izraeli körutazáson, látogass el Petra híres, misztikus városába és a világon egyedülálló Holt-tengerhez!

Időpontok

  • 2022. október 21-30.: , 569.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegy illetékkel
  • BBP biztosítás
  • Helyi közlekedés külön busszal
  • Elhelyezés középkategóriájú (kb. 3-3+*-os) szállodákban, kétágyas fürdőszobás szobákban
  • Reggeli
  • Magyar nyelvű csoportkísérő idegenvezető

Az ár nem tartalmazza

  • Helyszíni kilépési és határátlépési illetékek kb: 75 USD (helyszínen fizetendő)
  • Helyszíni belépők és program szerinti étkezések: 210 USD (a helyszínen fizetendő a kinti szolgáltatóknak)
  • Sztornó biztosítás: 7.965 Ft (a bruttó alapárra)
  • A 3. napi fakultatív program: 18.900 Ft (Holt-tenger)
  • Borravaló: ajánlott 5 USD/nap/fő

Felár

  • Egyágyas felár: 155.000 Ft
  • Létszám felár 15-19 fő között: 20.000 Ft
  • Árfolyam felár: 25.000 Ft

Program

1. nap: Budapest – Tel-Aviv – Netanya

Elrepülés Budapestről Tel Avivba menetrend szerinti járattal. Érkezés után informális városnézés Tel Avivban, majd utazás Netanyába. Vacsora. Szállás Netanyában.

2. nap: Názáret – Capernaum – Tabgha

Reggeli, majd utazás Názáretbe, Jézus gyermekkorának helyszínére, az Angyali Üdvözlet templomának megtekintése. Továbbutazás a Galileai-tó partján, látogatás Capernaumban, Szt. Péter házának maradványai, a régi zsinagóga, ahol Jézus imádkozott, majd továbbutazás Tabgha-ba, a kenyér és halszaporítás csodájának helyszínére. Felmenetel a Boldogság hegyére, ahol elhangzott a Hegyi Beszéd, innen gyönyörködhetünk a Galileai-tó látványában. Vacsora. Szállás a Galileai-tónál.

3. nap: Holt-tenger – Masada erőd

Reggeli után szabad program vagy fakultatív programlehetőség: utazás a Holt-tengerhez. Az első állomás a Masada erőd, az utolsó erősség, mely a római terjeszkedést követően is a zsidó nép kezén maradt (felmenetel felvonóval – a kilátás fantasztikus). Ezt követően utazás a Holt-tengerhez, szabad program, fürdés a Holt-tengerben. Délután visszautazás Betlehembe. (A program ára: 18.900 Ft) Vacsora. Szállás Betlehemben vagy Jeruzsálemben.

4. nap: Jeruzsálem – óváros

Reggeli, majd az Óváros felfedezése: felmenetel az Olajfák hegyére, ahonnan az óváros lélegzetelállító látványa tárul a szemünk elé, majd látogatás a Getszemáni kertben és a Nemzetek templomában, ahol Jézust elhagyták tanítványai. Az oroszlános kapun át jutunk az óvárosba és végigmegyünk a Via Dolorosa-n követve a Keresztút állomásait egészen a Szent Sír templomáig a Golgota hegyén. Átsétálunk a Cardo téren, és a Zsidó negyeden egészen a Sirató Falig. Szabadidő, vásárlási lehetőség a bazárban. Vacsora. Szállás Betlehemben vagy Jeruzsálemben.

5.nap: Jeruzsálem – újváros

Reggeli, majd városnézés Jeruzsálem újvárosában: Izrael Múzeum (itt őrzik a Holt-tengeri tekercseket), Knesset - Parlament épülete a menorah-val, Izrael állam jelképével, Yad Vashem – a megrendítő Holocaust Múzeum. Ezt követően látogatás Keresztelő Szt. János szülőhelyénél és a Keresztelő Szt. János katolikus templomban, mely a XIX. században épült, bizánci és keresztes romokra. Vacsora. Szállás Betlehemben vagy Jeruzsálemben.

6.nap: Jerash – Amman

Reggeli, majd utazás Jordániába. Meglátogatjuk Jerash-t, a feltárt Római kori várost, és az Ajloun várat. A vár egy 12. századi erőd, amely Szaladin szultán uralma alatt épült. A vár az Aug hegyen található, melyről lélegzetelállító kilátás nyílik a Jordán-völgyre, és a környező sivatagra. Az épület több újjáépítésen esett át, de számos kamra, faragvány és torony várja az ide látogatókat. Vacsora. Szállás Ammanban.

7.nap: Amman – Madaba – Nebo – Kerak – Petra

Reggeli, majd utazás Madabába, ahol a híres mozaik térképet fogjuk megtekinteni, amely a Szent György templomban található. A mozaik térkép többek között a Szentföldet és legfőképpen Jeruzsálemet mutatja be. Továbbindulás a Nébó-hegyhez ahonnan Mózes tekintett az Ígéret földjére. A hegy tetejéről megcsodálhatjuk a Jordán-völgyet, Jerikót és a Holt-tengert is. Továbbutazunk Kerak városa felé, ahol a várat látogatjuk meg. Tovább indulás Petra felé. Vacsora. Szállás Petrában

8.nap: Petra – Wadi Rum

Reggeli, majd városnézés Petrában: kirándulás a romvárosba, melyet 2007-ben a Világ 7 Új Csodája közé választottak. A rózsaszín sziklába vájt várost több mint 2000 évvel ezelőtt alapították a nabateusok, akik Arábia kereskedelmi útvonalait az ellenőrzésük alatt tartották. Átsétálunk a város bejáratán, a „Siq”-en, amely egy 1 kilométer hosszan elnyúló természetes hasadék a hegy oldalában. Megnézzük a királyok síremlékét és a Homlokzatok utcáját. Tovább utazás Wadi Rum felé. Vacsora. Szállás Wadi Rumban.

9. nap: Wadi Rum – Amman – Budapest

Reggeli majd egy 2 órás dzsip túrán veszünk részt az Aqabától mintegy 70 km-re található Wadi Rumban. A szél fodrozta homoktengerből kiemelkedő kisebb-nagyobb sziklaszigetek között szinte kézzelfogható a csend és a nyugalom. Így nem csoda, hogy sokak szerint a világ legszebb sivatagi tája és egyáltalán nem véletlen, hogy a Hold-völgyének hívják. Aki ellátogat a Wadi Rum-ba, az egy életre szóló élménnyel lesz gazdagabb. A dzsip túra után indulás az ammani repülőtérre, idő függvényében városnézés Ammanban. Megérkezés menetrendtől függően.  

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Körutazás Izraelben, látogatás Petrában, Názáretben és a Holt-tengernél, repülőjeggyel, illetékkel, 3*-os szállásokkal, reggelivel, idegenvezetéssel – vár még Betlehem, Jeruzsálem és a Galileai-tó

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére