Körutazás Észak- és Dél-Koreában, repülőjeggyel, illetékkel, 4*-os szállásokkal, reggelivel, idegenvezetéssel, pekingi városnézéssel – Szöul, Phenjan és a Gyémánt-hegység

Ajánlat kód: 35525
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

1.050.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35525

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezz fel két világot egyetlen félszigeten!

Időpontok

  • 2023. május 11-24.: , 1.050.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegyek (nemzetközi és belső) illetékekkel
  • BBP biztosítás
  • Helyi közlekedés külön busszal
  • Elhelyezés középkategóriájú (kb. 4*-os) szállodákban, kétágyas fürdőszobás szobákban
  • Reggeli
  • Magyar nyelvű csoportkísérő idegenvezető indulástól érkezésig

Az ár nem tartalmazza

  • Vízumok (Kína és Észak-Korea): 45.000 Ft (pontosítás alatt)
  • Helyszíni belépők és a program szerinti étkezések: 305 EUR (a helyszínen fizetendő a kinti szolgáltatóknak)
  • Sztornó biztosítás: 21.000 Ft (a bruttó alapárra)
  • A 12. napi fakultatív program: 28.500 Ft (Demilitarizált Övezet, Szöul-torony)
  • Borravaló: ajánlott 4 EUR/nap/fő

Felár

  • Egyágyas felár: 220.000 Ft
  • 10-15 fő közötti felár: 45.000 Ft

Program

1. nap: Budapest

Elrepülés Budapestről menetrend szerinti járattal Pekingbe. Étkezések és éjszakázás a repülőgép fedélzetén.

2. nap: Peking (Kína)

Érkezés Pekingbe, majd a pekingi állatkert felkeresése, ahol többek között meglátogatjuk a panda mackókat is. Transzfer a szállodába. Vacsora egy városi étteremben. Szállás Pekingben.

3. nap: Peking – Phenjan (Észak-Korea)

Reggeli, majd elrepülés Phenjanba, Észak-Korea fővárosába. Megérkezés, majd transzfer a városközpontba, ahol egy tradicionális népi műsorral üdvözlik a csoportot. Vacsora. Szállás Phenjanban.

4. nap: Phenjan

Reggeli, majd városnézés: megtekintjük a város „szívét”, a 75 000 m2-es Kim Il Szung teret, a Mansudae Óriás Emlékművet (egy 20 méter magas bronz szobor, az észak-koreai emberek egyik zarándokhelye) és Szökőkút parkot, a Diadalívet és a Dzsucse elvet („Az önerőre támaszkodás elve”) reprezentáló tornyot. Ebéd. Délután megnézzük Kim Il Szung elnök szülőházát, majd ellátogatunk a phenjani metróba, amely a világ legmélyebben futó metróvonala, az állomások pedig egyedülálló építészeti stílusukkal hívják fel magukra a látogató figyelmét. A program végén még megtekintjük a Kwangbop templomot. Vacsora. Szállás Phenjanban.

5. nap: Phenjan – Kaesong – Panmindzson – Sariwon – Phenjan

Reggeli után ellátogatunk Panmindzson faluba, az Észak-Korea és Dél-Korea között húzódó demilitarizált övezetbe, ahol 1953-ban Észak-Korea, Kína és az ENSZ aláírta a fegyverszüneti megállapodást. Ezután megtekintjük a Songgyungwan komplexumban található Koryo Múzeumot, amely a Koryo dinasztia idején a legfontosabb oktatási és konfucionalista központ volt. Ebéd. Délután meglátogatjuk Kongmin király (a Koryo dinasztia alapítója) 14. században épült mauzóleumát, melyet Mongóliát és Koreát szimbolizáló birka- és tigrisszobrok vesznek körül (mongol volt a felesége). Visszautazás Phenjanba. Vacsora. Szállás Phenjanban.

6. nap: Phenjan – Vonszan – Kumgangsan (Gyémánt hegység)

Reggelit követően utazás Vonszanba, mely a Japán-tenger legnyugatabbi részében, a Koreai-félsziget nyakának keleti csücskében található. A Cshangdok-hegy és a Naphal-hegy a város nyugati részében található. Több mint 20 kis sziget helyezkedik el a város partvonala közelében, olyanok, mint például a Hvangtho és a Rjo. Vonszan városát tökéletes természetes kikötőnek tulajdonítják. Napközben ebéd. A város közelében található továbbá a Gyémánt-hegység, ami az ország legfőbb turisztikai célpontja. Vacsora. Szállás Kumgangsanban.

7. nap: Kumgangsan – Kuryong vízesés területe

Reggeli után gyalogtúra a Kuryong vízesések területére. Ez a terület egy különleges turisztikai régió Észak-Koreában, valószínűleg nincs is párja a nagyvilágban. Sokak szerint a koreai félsziget legszebb gyöngyszeméről van szó, csodaszép tájakkal, hegyi tavakkal, rengeteg vízeséssel, ezeréves templomokkal. Napunkat az egyik legszebb vidékén töltjük, amit gyakran szoktak „Korea Svájcaként” is nevezni. A különleges szépségű sziklás hegyvidék nem véletlenül kapta a Gyémánt-hegység nevet. Miután eltöltünk egy jóízű piknik ebédet, buszunkkal visszaindulunk Phenjanba. Vacsora. Szállás Phenjanban.

8. nap: Phenjan – Peking (Kína)

Reggeli, majd transzfer a repülőtérre és visszarepülés Pekingbe. Beutazás autóbusszal a városba: Olimpiai Játékok helyszínén fotóstop, Vacsora. Szállás Pekingben.

9. nap: Peking – Szöul (Dél-Korea)

Reggeli, majd a Tienanmen tér megtekintése. Peking szívében található Kína legnagyobb tere, a Tienanmen tér, amelyet többek között a Nemzeti Múzeum, a Nép Hőseinek emelt emlékmű, és a Mao Ce-tung Mauzóleum vesznek körül. Transzfer a repülőtérre és elrepülés Szöulba, Dél-Koreába. Vacsora. Szállás Szöulban.

10. nap: Szöul – Seorak-hegy Nemzeti Park

Reggeli, majd utazás az UNESCO védelem alatt álló Seorak-hegy Nemzeti Parkba. A park kb. 2000 különleges állatfajnak és kb. 1400 ritka növényfajnak ad otthont- ahol siklóból gyönyörködhetünk az erdő sokszínűségében, majd meglátogatjuk a Shinheungsa buddhista templomot, mely egy közel 15 méter magas aranyozott Buddha szobráról nevezetes. Vacsora, szállás a nemzeti parkban.

11. nap: Seorak-hegy Nemzeti Park – Nami-sziget – Szöul

Reggelit követően visszautazás Szöulba. Útközben a Pukhan folyón kommpal áthajózunk Nami szigetére. A félhold alakú sziget, nevét Nami tábornokról kapta, aki sikeresen verte le a lázadókat Szedzso király idejében a 15. században. Egy nemzetközileg is ismert televíziós sorozat révén vált híressé és évi 2 millió koreai és külföldi látogat ide. A kínai mamutfenyőkkel és páfrányfenyőkkel tarkított szigeten a sorozat főszereplőinek szobrot is állítottak. Folytatjuk utunkat Szöulba. Érkezést követően megtekintjük a Domgdaemun piacot. Vacsora, szállás Szöulba.

12. nap: Szöul – Demilitarizált Övezet

Reggeli után szabad program vagy fakultatív programlehetőség: látogatás a Demilitarizált Övezetbe. Az Észak- és Dél-Korea határán 60 éve létrehozott fegyvermentes övezetben a világ két legjobban felszerelt hadserege állomásozik. Ezután kirándulunk a Namsan-hegy tetején található, több mint 200 méter magas Szöul-toronyhoz, ahonnan gyönyörű panoráma nyílik a fővárosra és környékére. Végül séta a több mint 5 km hosszú Cheonggye pataknál, mely 4 méterrel az utcaszint alatt folyik keresztül a városon, hogy elvonulást kínáljon a nyüzsgő utcai világból. (A program ára: 26.500 Ft.) (A toronyba felmenetel helyszínen külön fizetendő.) Vacsora. Szállás Szöulban.

13. nap: Szöul

Reggeli, majd látogatás 14. században épült a Gyeongbok Királyi Palotában, mely a legfontosabb és legnagyobb az Öt Nagy Palota közül. A 20. században a Japánok majdnem teljesen elpusztították, de csaknem teljesen helyreállították. Ezután megtekintjük a Nemzeti folkmúzeumot és az 1991-ben épült elnöki rezidenciát, a Kék Házat. Vacsora, szállás Szöulban.

14. nap: Szöul – Budapest

Hazarepülés átszállással Budapestre menetrendszerinti járattal. Érkezés menetrendtől függően.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Körutazás Észak- és Dél-Koreában, repülőjeggyel, illetékkel, 4*-os szállásokkal, reggelivel, idegenvezetéssel, pekingi városnézéssel – Szöul, Phenjan és a Gyémánt-hegység

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére