Körutazás Dél-Koreában és Japánban repülőjeggyel, illetékkel, 3-4*-os szállásokkal, reggelivel, idegenvezetéssel – vár Szöul, Tokió, a Fuji és a Hwaseong erőd

Ajánlat kód: 35527
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

965.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35527

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kalandozz Ázsiában, Dél-Korea és Japán metropoliszaiban és elképesztő szépségű tájain!

Időpontok

  • 2022. október 1-12.: , 965.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegyek (nemzetközi és belső) illetékekkel
  • BBP biztosítás
  • Helyi közlekedés külön busszal, hajóval
  • Elhelyezés középkategóriájú (kb. 3-4*-os) szállodákban, kétágyas fürdőszobás szobákban
  • Reggeli
  • Magyar nyelvű csoportkísérő idegenvezető indulástól érkezésig

Az ár nem tartalmazza

  • Helyszíni belépők és program szerinti étkezések: 325USD (a helyszínen fizetendő a kinti szolgáltatóknak)
  • Sztornó biztosítás: 13.510 Ft (a részvételi díjra, repülőjegyekre és reptéri illetékekre)
  • Az 5. napi fakultatív program: 28.500 Ft (Demilitarizált övezet, Szöul-torony)
  • A 9. napi fakultatív program: 35.000 Ft (Nikko, Kegon vízesés)
  • Borravaló: ajánlott 5 USD/nap/fő

Felár

  • 18-24 fő közötti felár: 35.000 Ft
  • Egyágyas felár: 198.000 Ft

Program

1. nap: Budapest

Elrepülés Budapestről egy átszállással Szöulba. Étkezések és éjszakázás a gép fedélzetén.

2. nap: Szöul (Dél-Korea)

Délutáni órákban megérkezés Dél-Korea fővárosába, mely az ország legnagyobb városa, a világ egyik pénzügyi és kereskedelmi központja. A dél-koreaiak egynegyede lakik itt. Transzfer a szállodába. Vacsora, szállás Szöulban.

3. nap: Szöul – Seorak-hegy Nemzeti Park

Reggeli, majd Gangwon tartományba utazunk. Első állomásunk a Seorak-hegy Nemzeti Park - mely kb. 2000 különleges állatfajnak és kb. 1400 ritka növényfajnak ad otthon - ahol siklóból gyönyörködhetünk az erdőkben, majd meglátogatjuk a Shinheungsa templomot, mely egy közel 15 méter magas aranyozott Buddha szoborról nevezetes. Vacsora. Szállás a nemzeti park területén.

4. nap: Suwon – Hwaseong erőd – Szöul

Reggeli, majd utazás Suwon-ba, ahol megtekintjük a Hwaseong erődöt, amely az UNESCO Világörökség részét képező, egész várost körülvevő, XVIII. században épült fal. Visszautazás Szöulba. Vacsora. Szállás Szöulban.

5. nap: Szöul – Demilitarizált Övezet

Reggeli után szabad program vagy fakultatív programlehetőség: látogatás a Demilitarizált Övezetbe. Az Észak- és Dél-Korea határán 60 éve létrehozott fegyvermentes övezetben a világ két legjobban felszerelt hadserege állomásozik. Délután folytatjuk a főváros megismerését: séta a több mint 5 km hosszú Cheonggye pataknál, mely 4 méterrel az utcaszint alatt folyik keresztül a városon, hogy elvonulást kínáljon a nyüzsgő utcai világból. Ezután kirándulunk a Namsan-hegy tetején található, több mint 200 méter magas Szöul-toronyhoz, ahonnan gyönyörű panoráma nyílik a fővárosra és környékére. (A program ára: 28.500 Ft.) (A toronyba felmenetel a helyszínen külön fizetendő.) Vacsora. Szállás Szöulban.

6. nap: Szöul

Reggeli után kirándulunk Namsan-ba, ahol a tradicionális koreai házakat, a hanok-okat ismerhetjük meg. A hanok általában U vagy L alakú épület fából és papírból, a cseréppel borított tető kontyolt nyeregtető. A padló általában waxolt papírból készült, hogy könnyen tisztítható legyen. Séta a házak, templomok, kézműves termékeket és a mindennapi életet bemutató kiállítótermek között. Meglátogatjuk az 1394-ben épült, majd 1867-ben felújított Gyeongbok Palotát. Ez volt a Joseon Dinasztia Öt Nagy Palotájának központi és legnagyobb épülete, melyet a XX. században a japánok szinte teljesen leromboltak. Ezt követően felkeressük a Népművészeti Múzeumot és az Elnöki Kékházat (kívülről). Vacsora. Szállás Szöulban.

7. nap: Szöul – Tokió (Japán)

Reggeli, majd transzfer a repülőtérre és elrepülés Tokióba. Megérkezés Japán fővárosába, majd megkezdjük a metropolisz felfedezését. Látogatás a XV. században épült Császári Palotánál, mely máig a császári család otthonául szolgál. Az épületcsoport tökéletes példája a hagyományok tiszteletének és az újító szellemnek. Séta a híres Ginza körzetben, ahol üzletek, butikok, művészeti galériák és kávézók sora csábítja az arra járókat. Felkeressük a 243 méter magas Tokiói Közigazgatási Torony épületét, melynek kilátójából gyönyörködhetünk az alattunk elterülő metropolisz szépségeiben, majd meglátogatjuk a Senso-ji-t, Tokió legöregebb és egyben Japán legszebb buddhista szentélyét és a híres Nakamise bevásárlóutcát, amely kiváló lehetőséget kínál ajándékok beszerzésére. Napközben ebéd. Szállás Tokióban.

8. nap: Tokió – Kamakura – Tokió

Reggeli, majd kirándulás Kamakurába, az óceán parton fekvő kisvárosba. A 12. század végétől a sógun (Japán katonai vezető) székhelye volt a városka. Megtekintjük többek között a Kotoku-in és Houkoku-ji tempolomot. Napközben ebéd. Délután részt veszünk egy igazi teaszertartáson, ahol megfigyelhetjük, hogy Japánban hogyan fejlesztették művészi szintre a teázás hagyományát. Szállás Tokióban.

9. nap: Nikko – Kegon vízesés – Tokió

Reggeli, majd szabad program vagy fakultatív programlehetőség: egésznapos autóbuszos kirándulás Nikkoba, ahol Japán egyik legcsodálatosabb építészeti emléke, a Tokugawa sógunátus megalapítójának mauzóleumaként szolgáló Toshogu szentély található.Napközben ebéd. Ezt követően látogatást teszünk az 1300 méteres magasságban fekvő Chuzenji-tónál, melynek környékén több, már kialudt tűzhányó is található. Megnézzük Japán legnagyobb vízesését, a 100 méter magas Kegon vízesést, melyre csodálatos panoráma nyílik az Akechidaira csúcsról, ahová lehetőség van felvonóval felmenni (helyszínen fizetendő). A nap végén a csodálatos fekvésű Chuzenji-tó mellett indulunk vissza Tokióba. (A program ára: 35.000 Ft.) Szállás Tokióban.

10. nap: Tokió – Fuji – Hakone – Tokió

Reggeli után utazás a Fujihoz, Japán legmagasabb hegyéhez. Utazás a Szent hegyhez, majd továbbutazás a festői Fuji-Hakone-Izu Nemzeti Parkban fekvő Hakonéba. Hajókázás a csodaszép környezetben fekvő Ashi tavon. Napközben ebéd. Továbbhaladva elérkezünk a Hakone hegy lábánál fekvő völgyhöz, melyet egy 3000 évvel ezelőtti vulkánkitörés hozott létre. Felvonóval kapaszkodunk fel a magasba, hogy gyönyörködhessünk a tájban. Visszautazás Tokióba. Szállás Tokióban.

11. nap: Tokió

Reggeli, majd búcsúzóul Tokióban, illetve környékén lehetőség nyílik még egy kis időt eltölteni, meglátogatni egy-két nevezetességet. Transzfer a repülőtérre, és elrepülés átszállással Budapestre. Étkezések és éjszakázás a repülőgép fedélzetén.

12. nap: Budapest

Megérkezés Budapestre menetrendtől függően.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Körutazás Dél-Koreában és Japánban repülőjeggyel, illetékkel, 3-4*-os szállásokkal, reggelivel, idegenvezetéssel – vár Szöul, Tokió, a Fuji és a Hwaseong erőd

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére