Körutazás az indiai Aranyháromszögben, repülőjeggyel, illetékkel, 3*-os szállásokkal, reggelivel, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 35451
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

499.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35451

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Vár az indiai aranyháromszög rejtélye, Krisna szülőhelye, Mathura és a Szent Yamuna-folyó!

Időpont

  • 2024. február 21-28.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • repülőjegy reptéri illetékekkel
  • BBP biztosítás (EUB Air&Cruise TOP: 5.920 Ft)
  • közlekedés külön autóbusszal, csónakkal, riksával
  • elhelyezés: középkategóriájú (kb. 3*-os) szállodákban kétágyas fürdőszobás szobákban, büfé reggelikkel
  • magyar nyelvű csoportkísérő idegenvezető

Az ár nem tartalmazza

  • Vízum: 20.000 Ft
  • Sztornó biztosítás: 6.985 Ft (a bruttó alapárra)
  • Belépők és a program szerinti étkezések: 170 USD (a helyszínen fizetendő a kinti szolgáltatóknak)

Felárak

  • Egyágyas felár: 105.000 Ft
  • 16-21 fő közötti felár: 18.000 Ft

Program

1. nap: Budapest …

Elrepülés Budapestről egy átszállással Delhibe. Étkezés és éjszakázás a repülőn.

2. nap: … Delhi – Mathura - Yamuna folyó - Agra

Érkezés a reggeli órákban. Reggeli, ahol alkalom nyílik a téli ruhákat lecserélni, majd utazás a hinduk egyik jelentős zarándokhelyére, Mathurába, Krisna isten szülőhelyére. Ott riksába /tuk-tuk-ba szállunk, így érjük el a Szent Yamuna folyót, ahol csónakból gyönyörködhetünk az áldozati szertartásokban. Folytatjuk utunkat, Sikandránál vetünk egy pillantást az Agrát naggyá tevő Nagy Akbar mauzóleumára. Délután érkezés Agrába, elfoglaljuk a szállodai szobánkat. Vacsora, szállás Agrában.

3. nap: Agra - Taj Mahal

Reggel a szerelem emlékműveként elhíresült Taj Mahalnak (UNESCO Világörökség) szenteljük az időt. Sah Jahan építtette feleségének, Mumtaz Mahalnak, állhatatos szerelme jeléül. A Taj Mahalt 22 éven át, 22.000 közép-ázsiai, európai és indiai munkás építette. „Ez a vörös homokkövön nyugvó óriási fehérmárvány tömeg a szó szoros értelmében ékszer.” Ezután bejárjuk a Világörökségnek számító Vörös Erődöt. Európában évszázadokba telt, amíg a zord középkori citadellákból kialakultak a kecses reneszánsz paloták. Agrában ez a fejlődési folyamat három generáció életében lezajlott. Az erőd egyik legmeglepőbb jellemzője a hirtelen átalakulás a katonai erő bizonyításából a tékozló szépségbe. Ellátogatunk a Taj előfutárának tekinthető, első teljes egészében fehér márványból épített Itimad-ud Daula síremlékéhez. Vacsora, szállás Agrában.

4. nap: Agra - Fathepur Sikri – Jaipur

Reggeli után utazás Fathepur Sikribe, a szellemvárosba, melyet 1569-ben Nagy Akbar építtetett és 14 éven át a mogul birodalom fővárosa volt. „Amikor az Erzsébet korabeli angolok 1583-ban Fathepur Sikribe mentek, hogy találkozzanak a nagy császárral, Akbarral, elámultak: egy Londonnál mind lélekszámban, mind nagyságát tekintve jelentősebb várost találtak. Rubintok, gyémántok, drága selymek özöne tárult szemük elé. Ma Fathepur Sikri elhagyottan, magányosan mereng a régmúlt dicsőségén.” Továbbutazás Jaipurba. Vacsora, szállás Jaipurban.

5. nap: Jaipur

Reggeli után kirándulunk az Amber palotához. A kirándulás külön érdekessége, hogy a magasan a tó felett emelkedő építményt, melynek kupolái és tornyai Andersen meséit idézik. Az Amber palota a mai napig hirdeti Rajastan XVII. századi uralkodóinak nagyságát. Délután elbámészkodunk az 1727-ben alapított, a vendégbarátságot jelképező rózsaszínben pompázó Jaipur városában. Megnézzük a rajastani maharadzsa által ma is lakott városi palota múzeumait, felkeressük a híres Jai Singh maharadzsa XVIII. században épített különös obszervatóriumát, a Jantar Mantart majd fotószünet a Szelek Palotájánál, a Hawa Mahalnál. Vacsora, szállás Jaipurban. 

6. nap: Jaipur - Delhi

Reggeli, majd transzfer Delhibe. Érkezést követően pihenés, szabadidő. Vacsora, szállás Delhiben.

7. nap: Delhi …

Reggeli után ismerkedés India fővárosával. Megnézzük a Hindusztán hetedik csodájának mondott, a világ örökségeként számon tartott egykori minaretet, a Qutab Minart és a mellette még az V. századból megmaradt, nem rozsdásodó vasoszlopot. Felkeressük a brit gyarmati korban épült Új-Delhit, ahol szemügyre vehetjük az India kaput, mely az I. Világháborúban elesett indiai katonáknak állít emléket. Megcsodáljuk a Lótusz-templomot. Megtekintjük az egykori alkirály palotáját, ami ma az elnöki rezidencia, a Parlament és a Titkárság épületeit, a hivatali negyedet. Megnézzük Indira Ghandi egykori lakóházát. Aztán visszautazunk pár száz évet az időben Ó-Delhibe, mely „az igéző és változatlan Kelet dicsősége és csalárdsága, nagysága és szennye”. Bejárjuk a Yamuna folyó partján épült Vörös Erőd melletti óváros sikátorait, a bazárt és felkeressük a Jama Masjidot, India legnagyobb mecsetét. Végezetül megnézzük a Mahatma Gandhi emlékművet (Raj Ghat) és ismerkedünk a modern vallásos indiai építészetet képviselő Laksmi Narajan (Birla) szentéllyel. Este vacsora. A repülőtéri indulásig lelhetőség van egy kis felfrissülésre, pihenésre (1 db kétágyas szoba 4 fő részére, felár ellenében kétágyas szoba kérhető). Késő éjjel transzfer a repülőtérre és hajnalban elrepülünk egy átszállással Budapestre. Étkezés és éjszakázás a repülőn.

8. nap: ... Budapest

Érkezés Budapestre menetrendtől függően.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Körutazás az indiai Aranyháromszögben, repülőjeggyel, illetékkel, 3*-os szállásokkal, reggelivel, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére