Körutazás az Azori-szigeteken tengerparti pihenéssel, repülőjeggyel, illetékkel, 3-4*-os szállásokkal, reggelivel, idegenvezetéssel – irány az Atlanti-óceán, Terceira és Sao Miguel

Ajánlat kód: 35496
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

699.000 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 35496

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Gyönyörködj a buja természet csodáiban az Atlanti-óceán egzotikus vidékén, az Azori-szigeteken!

Időpontok

  • 2024. június 24 - július 01.: , 699.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegyek és reptéri illetékek
  • BBP biztosítás
  • Helyi közlekedés a program szerint busszal, hajóval, belső repülőjárattal
  • Elhelyezés középkategóriájú (kb. 3-4*-os) szállodákban kétágyas fürdőszobás szobákban
  • Reggeli
  • Magyar nyelvű csoportkísérő idegenvezető

Az ár nem tartalmazza

  • Sztornó biztosítás (június): 9.785 Ft
  • A 6. napi fakultatív program: 34.500 Ft (Lagoa, Caloura, Furnas)
  • Egyágyas felár: június: 165.000 Ft
  • Borravaló: ajánlott 4 EUR/nap/fő

Program

1. nap: Bécs – Lajes (Terceira sziget)

Elrepülés Bécsből, (Bécsbe való oda- és hazautazás egyénileg történik) lisszaboni átszállással Terceira szigetére. Terceira portugálul hármat jelent, mivel harmadikként fedezték fel a portugálok. Terceira, a „Lila sziget” elnevezést a gyönyörű naplementéiről kapta. Transzfer a szállodába. Szállás Angra do Heroísmoban.

2. nap: Angra do Heroísmo

Reggelit követően fél napos városnézés keretében felfedezzük Angra városát, ami 1983 óta az UNESCO Világörökségek részét képezi. A város megalapítása után ferencesek érkeztek Angrába és megépítették csodálatos kolostorukat, mely azóta is a város egyik legfontosabb látnivalója. Angra neve portugál nyelven a kis-öböl jelentéssel bír. A "Heroísmo" szó hősiességet jelent. Ezzel a jelzővel tisztelték meg a települést, miután a várost ért pusztító katasztrófákból mindig újból talpra tudott állni. A túránkat helyi péksütemények megkóstolásával zárjuk. Délután szabad program, a környék egyéni felfedezése. Szállás az előző napi szálláshelyen.

3. nap: Monte Brasil – Pico das Cruzinhas - Serra do Cume – Algar do Carvao – Biscoitos

Reggeli, majd szabad  utazás az Angra városa fölé emelkedő Monte Brasil hegyhez, mely egy korai víz alatti kitörés eredményeként alakult ki. A Pico das Cruzinhas kilátóból káprázatos kilátás nyílik az egész szigetre. Sao Sebastiao és Porto Martins halászfalukon keresztülhaladva utazunk a Praia da Vitória-öböl felé. Útközben a Serra do Cume kilátónál megállva csodálatos kilátás tárul elénk a sziget belső síkságára. Ellátogatunk az Algar do Carvão barlanghoz (Szén-barlang), mely egy 90 méter mély, ősi lávacső vagy vulkáni szellőzőnyílás, amely Terceira szigetének központi részén található. Napunkat a fekete vulkáni kőzetekből kialakult, láva medencéiről híres Biscoitos-ban zárjuk.  Az óceán partján található természetes vulkáni medencék, páratlan élményt nyújtanak a fürdőzéshez. Transzfer a szállodában. Szállás az előző napi szálláshelyen.

4. nap: Lajes (Terceira sziget) – Ponta Delgada (Sao Miguel sziget)

Reggeli, majd transzfer a repülőtérre és elrepülés Sao Miguel szigetére. Érkezés után transzfer a szállodába. Szállás Ponta Delgadaban.

5. nap: Ponta Delgada – Sete Cidades – Capelas – Ponta Delgada

Reggeli, majd félnapos kirándulásra indulunk: először megcsodáljuk a panorámát a Vista do Rei (Királyi kilátó) magaslatról a lenyűgözően szép Sete Cidades kék és zöld krátertóra. Utazás a Sete Cidades völgybe, mely egy háromezer méteres vulkáni csúcs beszakadása következtében jött létre. A kráter türkizes színű vízzel töltődött fel, így kialakítva a kék és zöld ikertavakat. A Sete Cidades – jelentése hét város – az egyik leglátogatottabb természeti látványosság az Azori-szigeteken. Bretanha felé utazunk tovább. A nap során meglátogatunk egy ananászültetvényt is Capelas mellett. Délután szabad program. Szállás az előző napi szálláshelyen.

6. nap: Ponta Delgada – Lagoa – Caloura – Furnas – Ponta Delgada

Reggeli, majd szabad program vagy fakultatív programlehetőség: egész napos kirándulás: utazás Lagoa falun keresztül a Caloura kilátóhoz, ahonnan gyönyörű látványként tárul elénk a szomszédos kis öböl és a partján meghúzódó kolostor. Következő megállónk a sziget első fővárosa, Vila Franca do Campo városka, amely több régi, történelmi épülettel is rendelkezik: erődítmény, templomok, helyi múzeum. Innen hamarosan elérjük a Furnas völgyét, mely gejzírjeiről, hőforrásairól nevezetes. Több mint 20 hőforrásával a világ egyik legnagyobb „vizes” városa. Lesétálunk a tóhoz, a forrásokhoz és megnézzük azokat a helyeket, ahol a források réseiben ételeket főznek. A vidék egyedülálló ételkülönlegessége a cozidó, mely hét órán keresztül a földben fő. Délután megtekintjük a botanikus kerteket és lehetőségünk nyílik megmártózni egy természetes meleg vizű forrásban is. Meglátogatunk egy Európában egyedülálló teaültetvényt, ahol megkóstolhatjuk a helyi teakülönlegességeket. Visszautazás Ponta Delgadaba, útközben megálló a Santa Iria kilátónál. (A program ára: 34.500 Ft.) Szállás az előző napi szálláshelyen.

7. nap: Ponta Delgada – Ribeira Grande – Lagoa do Fogo – Ponta Delgada

Reggeli után utazás Ribeira Grande városába, ahol a fő utcán végighaladva megcsodálhatjuk a városháza gyönyörű épületét, valamint ellátogatunk a passiógyümölcs likőrgyárba. Ezt követően a Caldeira Velha környezetvédelmi területre látogatunk. A környék geotermikus tevékenységben gazdag, úgynevezett szekunder vulkáni terület. Továbbutazunk a kialudt vulkán kráterében fekvő gyönyörű Lagoa do Fogo (Tűz Tó) krátertóhoz, ami a legmagasabban fekvő tó a szigeten. A déli parton haladva visszaindulunk a szállodába. Útközben ellátogatunk a sziget első kerámiagyárába, ahol többek közt csempéket készítenek. Szabad program, fürdés, pihenés, vásárlási lehetőség. Szállás az előző napi szálláshelyen.

8. nap: Ponta Delgada (Sao Miguel sziget) – Bécs

Reggeli, majd menetrendtől függően transzfer a repülőtérre és elrepülés Bécsbe lisszaboni átszállással. Bécsből Magyarországra utazás egyénileg történik.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Körutazás az Azori-szigeteken tengerparti pihenéssel, repülőjeggyel, 3-4*-os szállásokkal, reggelivel, idegenvezetéssel – irány az Atlanti-óceán, Terceira és Sao Miguel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
29 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére