Körutazás a cseresznyevirágzás idején Dél-Koreában, repülőjeggyel, illetékkel, 3-4*-os szállásokkal, reggelivel, idegenvezetéssel – Szöul, Gyeongju, Busan és Jinhae

Ajánlat kód: 35561
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

899.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35561

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Gyönyörködj a virágzó cseresznyefákban és ismerj meg egy különleges ázsiai világot, Dél-Koreát!

Időpontok

  • 2024. március 18 - március 26.: , 899.000 Ft
  • 2024. március 20 - március 28: , 899.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • repülőjegy reptéri illetékkel
  • BBP biztosítás (EUB Air&Cruise TOP: 6.660 Ft)
  • közlekedés légkondicionált külön busszal, expressz vonattal
  • elhelyezés középkategóriájú (kb. 4*-3*+-os) szállodákban kétágyas fürdőszobás szobákban, büfé reggelikkel
  • magyar nyelvű csoportkisérő idegenvezető végig az út során

Az ár nem tartalmazza

  • K-ETA engedély: 6.500 Ft
  • Sztornó biztosítás: 12.585 Ft (a bruttó alapárra)
  • Helyszíni belépők és a program szerinti étkezések: 195 USD

Felár

  • Egyágyas felár: 195.000 Ft
  • 18-24 fő közötti felár: 35.000 Ft

Program

1. nap: Budapest …

Elrepülés Budapestről Szöulba. Étkezések és éjszakázás a repülőgép fedélzetén.

2. nap: ... Szöul / Incheon

Megérkezés Dél-Korea fővárosába, mely az ország legnagyobb városa, a világ egyik pénzügyi és kereskedelmi központja, a világ 2. legnagyobb városa. A dél-koreaiak egynegyede lakik itt. Megtekintjük kívülről az Elnöki Kékházat és séta a több mint 5 km hosszú Cheonggye pataknál, mely 4 méterrel az utcaszint alatt folyik keresztül a városon, hogy elvonulást kínáljon a nyüzsgő utcai világból. Vacsora, szállás Szöulban.

3. nap: Szöul

Reggelit követően folytatjuk látogatásunkat Szöul környékén: a Changdeok Palota, majd a Bukchon Hanok falu megtekintése. Betekintést nyerhetünk a helyi ételek világába a Gwangjang piacon. Ezután kirándulunk a Namsan-hegy tetején található, több mint 200 méter magas Szöul-toronyhoz, ahonnan gyönyörű panoráma nyílik a Han folyó által kettészelt fővárosra és környékére (a toronyba felmenetel a helyszínen külön fizetendő). Vacsora. Szállás Szöulban.

4. nap: Szöul – Gyeongju

Reggeli, majd transzfer a vasútállomásra és utazás a KTX koreai expresszvonattal Gyeongjuba (kb. 2 óra). Dél-Korea nagysebességű vasúthálózatának kiépítése a 2000-es években kezdődött el francia segítséggel. Érkezést követően a Gyeongju Történelmi Körzetbe látogatunk, mely az UNESCO Világörökség részét képezi. A terület templomok és paloták romjait, pagodákat foglal magába a Silla Királyság idejéből, melyet a világ egyik legnagyobb szabadtéri múzeumaként is ismernek. Megtekintjük a Bulguksa templomot, majd a Tumuli Parkot és az Anapjit. Ezután a Bomun-tóhoz látogatunk. Más városokkal ellentétben, ahol kevesebb helyszínen találkozhatunk cseresznyefákkal, Gyeongjuban a tavasz beköszöntével lépten-nyomon rózsaszínben pompázó fákat láthatunk. Vacsora. Szállás Gyeongjuban.

5. nap: Gyeongju – Busan

Reggeli, majd utazás autóbusszal Busanba. Érkezést követően városnézés Busanban, mely az ország második legnagyobb városa, egyben a legfontosabb kikötővárosa. Szöultól mintegy 453 km-re fekszik. Dél-Korea legnagyobb kikötővárosát 3,6 millió ember lakja. Megtekintjük Gamcheon kulturális falut. Gamcheont, a színes művészfalut bájos boltjai, hangulatos apró kávézói színes kavalkádja tették népszerűvé. Felkeressük Korea legnagyobb halpiacaként számontartott Jagalchi piacot, amely közel egy kilométer hosszú és a látványt fokozza a hétemeletes modern vásárcsarnok, melynek minden szintje más és más és a tengeri, halnak, rákok, polipok és minden fellelhető és ehető tengeri lény megtalálható. Később meglátogatjuk a busani filmmúzeumot. Busanban rendezik meg minden évben Ázsia legnagyobb filmfesztiválját. Vacsora. Szállás Busanban.

6. nap: Busan – Jinhae – Busan

Busant a Korea Miamijának is szokták nevezni, klímája, partszakasza nagyban hasonlít a Floridáéra. Busant sokszor hasonlítják Szöullal, de hangulatában sokkal inkább ázsiaibb és nyugalmasabb is. Reggeli után utazás Changwon város Jinhae kerületébe, mely híres a minden tavasszal megrendezésre kerülő cseresznyevirágzás fesztiváljáról. Évente majdnem egy millió koreai és külföldi látogatója van a rendezvénynek. Jinhae a Japán tengerészet bázisaként szolgált, a megszállás idején. Ma is több tengerészeti akadémiának és központnak ad otthont. Visszutazás Busanba. Vacsora. Szállás.

7. nap: Busan – Szöul

Reggelit követően transzfer a vasútállomásra és utazás a KTX expresszvonattal Szöulba (kb. 2,2 óra). A nagysebességű vonalak hossza 412 km, ezzel világviszonylatban a kilencedik, megelőzve ezzel olyan gazdaságokat, mint az USA, Ausztria vagy Nagy-Britannia. Nemzeti vasúttársasága a Korail. Több mint 200 km/h átlagsebességel utazunk. Érkezés követően megtekintjük a Yeouido Parkot, mely északkelet-délnyugat irányban, a sziget közepén halad át, hatalmas nyitott terület. Őshonos fák és szezonális virágok által szegélyezett gyalogutak, a virágzó cseresznyefák folyóparti látványa elbűvöli az embert. Transzfer a szállodába. Vacsora. Szállás Szöulban.

8. nap: Szöul / Incheon …

Reggelit követően megtekintjük az 1395-ben épült, majd 1867-ben felújított Gyeongbok Palotát. Ez volt a Joseon Dinasztia Öt Nagy Palotájának központi és legnagyobb épülete, melyet a XX. században a japánok szinte teljesen leromboltak. Sétálunk a Samcheongdong-gil utcán, ahol látjuk, hogyan ötvöződik a hagyományos és modern koreai építészet. Később felkeressük a Namdaemun piacot. Vacsorát követően transzfer a repülőtérre, éjszakázás és étkezések a repülőgép fedélzetén.

9. nap: … Budapest

Hazaérkezés menetrendtől függően Budapestre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Körutazás a cseresznyevirágzás idején Dél-Koreában, repülőjeggyel, illetékkel, 3-4*-os szállásokkal, reggelivel, idegenvezetéssel – Szöul, Gyeongju, Busan és Jinhae

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére