Komplett egyfókuszú szemüveg a Hegedűs Gyula utcában lévő Izabell Optikában

Izabell Optika
1 5
5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Előleggel:

2.280 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
38.980 Ft 77% 30.000 Ft
Izabell Optika
1136 Budapest Hegedűs Gyula utca 24.
izabelloptika@gmail.com
06 20 415 9896
-

Akció Leírása

Újíts be egy divatos, kiváló minőségű szemüveget! A számodra legjobban tetsző, arcformádhoz illő keretet is Te választhatod ki az Izabell Optikában!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 8.980 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 2.280 Ft, a fennmaradó 6.700 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Komplett egyfókuszú szemüveg a Hegedűs Gyula utcában lévő Izabell Optikában
    • 1 pár egyfókuszú, műanyag, normál vastagságú szemüveglencse, felületkeményítéssel és tükröződéscsökkentő réteggel
    • Szemüvegkeret (15.000 Ft összeghatárig)
    • Munkadíj

Az ár nem tartalmazza

  • 3D-s látásvizsgálat ZEISS vizsgáló berendezéssel (Előzetes időpont-egyeztetés szükséges): 5.000 Ft

Az egyfókuszú szemüveg készülhet olvasó vagy távoli dioptriával, akár számítógéphez szükséges dioptriával is.

Fontos

Felár ellenében van lehetőség a kupon beváltására a megadott paraméterektől eltérő szemüveglencsékkel, illetve magasabb árkategóriás szemüvegkerettel is. A felárakkal kapcsolatban érdeklődj az üzletben!

Izabell Optika

A világújdonságnak számító 3D-s látásvizsgálati berendezéssel precíz és kényelmes vizsgálatot végeznek, amely különleges élményt nyújt számodra. Ez az eljárás messze felülmúlja a hagyományos vizsgálatokat. 10-15 év alatt teljesen megváltoztak a látási szokások, igények, a tekintési irányok és távolságok, a tekintési dinamika, amelyek a modernizálódott eszközökhöz/világhoz igazodtak.

Ha már ekkora igénybevételnek van kitéve a szemed, miért lenne elegendő számodra egy hagyományos szemvizsgálat? A 3D-s vizsgálati ábrákat, számtalan modern vizsgálati tesztet tartalmazó berendezésnek köszönhetően olyan eltéréseket is meg lehet állapítani, amelyekkel már a tünetek megjelenése előtt érdemes foglalkozni.

A különböző modern vizsgálati módszerekkel és a kellő szakértelemmel, azok a páciensek, akik az alábbi problémákkal élik mindennapjaikat, a legtökéletesebb korrekciót kaphatják.

  • homályos látás
  • fókuszálási problémák
  • fáradékonyság a szem túlzott igénybevétele miatt
  • gyakori fejfájás
  • olvasási és koncentrálási nehézségek
  • térérzékelési problémák, melyek lehetnek akár rejtett kancsalság okozta panaszok

A legegyszerűbb korrekciók mellett a cilinderes és prizmás szemüveget igénylő páciensek is megtalálják a megoldást a problémájukra. Egyénre szabva, a kevésbé aktív kisnyugdíjastól a napja nagy részét mozgásban töltő fiatalig, mindenkinek a legmegfelelőbb szemüveglencsét készítik el, a hozzá leginkább illő keretbe helyezve, amellyel ragyogó, kényelmes éles látást tudnak biztosítani. Ez az Izabell Optika küldetése!

Legyen szép napod!

1136 Budapest Hegedűs Gyula utca 24.
izabelloptika@gmail.com
06 20 415 9896

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Komplett egyfókuszú szemüveg a Hegedűs Gyula utcában lévő Izabell Optikában

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2023.12.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 20 415 9896 vagy 06 (1) 618 3440 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére