Vírusveszély-mentes családi ünnepi fotózás 30.000 Ft értékben a Blende Fotó Műhely - gabor* photography-tól

Blende Fotó Műhely - gabor* photography
1 5
4.9 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Előleggel:

2.510 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
30.000 Ft 67% 20.100 Ft
Blende Fotó Műhely - gabor* photography
1085 Budapest Horánszky utca
steinerg@gaborphotography.hu
06 (30) 680 0861
www.facebook.com/blendefotobudapest

Vélemények

L. Péter

Sok hasznos tippet kaptam a kezdő tanfolyamon, amit könnyebb a gyakorlatban megtanulni, mint könyvből.

J. Flóra

Szuper képeket kaptunk a kisbabánkról, csak ajánlani tudom!

S. Sára

Végre készült rólam is pár profi protré, nagyon köszönöm!

Akció Leírása

Örökítsd meg családi ünnepet tökéletes fotókon! Helyszínül választhatod otthonodat, a házasságkötő termet vagy egy buli helyszínét is!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 9.900 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 2.510 Ft, a fennmaradó 7.390 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Vírusveszély-mentes családi ünnepi fotózás választható külső helyszínen vagy műteremben a Blende Fotó Műhely - gabor* photography-tól
    • 30-40 perces műtermi vagy külső fotózás hétköznapokon, legfeljebb 6 fő részére
    • 2 átöltözési lehetőség
    • 100 darab digitális fotó
    • 16 db retusált kép

A személyes ünnepek mindig fontos események a család életében. Legyen szó esküvőről, eljegyzésről, születésnapról vagy épp a gyerekek ballagásáról, házassági évfordulóról, netán baba születéséről, keresztelőről, érdemes ezeket az alkalmakat megörökíteni, hiszen az emlékek évtizedekre szólnak.

Felejtsd el a rosszul világított, hibásan komponált szelfiket, hiszen ezek a vissza nem térő események megérdemlik a profi kivitelezést. Ha a fotózást a Blende Fotó Műhelyre bízod, biztos lehetsz benne, hogy néhány emberöltő elteltével is örömüket lelik a család tagjai, leszármazottai a rólatok, szüleitekről és gyerekeitekről készült ünnepi fotókban.

Ez a szolgáltatás teljesen személyre szabott, így a teljes díj függ a helyszíntől, időtartamtól, a képek számától, és az egyéni kívánságoktól. Ezért a fotózás előtt egyeztetés szükséges. Így alakul ki a kuponos kedvezményes ár, amelyből a kupon ára levonásra kerül.

Ha a szolgáltatást ajándékba adod, személyre szóló, ajándékutalványt készítenek Neked a kívánságodnak megfelelő szöveggel. Az ajándékutalvány egy évig érvényes. Ha magasabb összeget szánsz az ajándékozásra, az utalványt a teljes összeget figyelembe véve állítják ki.

Fontos

  • Ha a kupont a lejárati határidőig beváltod, fél éven belül bármikor szeretettel várnak.
  • A kupon ára (alapdíj) 30-40 perces műtermi vagy külső fotózást fedez, hétköznapokon, legfeljebb 6 fő részére, 2 átöltözési lehetőséggel, legalább 100 darab digitális fotóval, amelyek közül 16 darab, általad kiválasztottat ki is retusálnak.
  • Kiegészítő opciók: egyedi helyszín (másik stúdió, választott szabadtér, otthon, rendezvényhely, étterem, játszóház stb.) / Több résztvevő. Több fotó. / Több retusált kép./ Hétvégi időpont foglalása. / Nyomat vagy naptár készítése a kívánt - akár nagy - méretben a kiválasztott fotókból.
  • Időpont-foglalást csak érvényes kuponkóddal fogadnak el e-mailben.
  • Ajándékutalványt kizárólag beváltott kupon ellenében állítanak ki. Az ajándékutalvány egy éven belül használható fel.
  • A kupon bármilyen fotózásra felhasználható (pl. családi, páros, erotikus, akt, kismama sport)
  • A stúdió Budapesten, a VIII. kerületi Horánszky utcában található. A műterem állatbarát, így házi kedvencedet is elhozhatod. A papír háttér megrongálásának költsége a megrendelőt terheli. / Külső helyszín: Millenniumi Városrész.
  • Lemondás - telefonon: 2 nappal az egyeztetett időpont előtt díjtalan. 1 nappal a fotózás előtt 20%, a fotózás napján 30% felárral. Ha értesítés nélkül nem jössz el, a szolgáltatást teljesítettnek tekintik. Vis major esetén (pl. gyermek betegsége) eltekintenek ettől (előzetes értesítés esetén).
  • A hazai szabályozás szerint a képek szerzői joga a fotós tulajdonában marad. Az elkészült fotók saját célokra használhatók fel.

gabor* photography

A gabor* photography a Palotanegyedben vár Titeket. A saját fotós- és modelliskolával is büszkélkedő stúdióban igazán profi körülmények és egy emlékezetes fotózás vár Rátok. Profi, tapasztalt fotós, tematikus fotózások és életre szóló élmények, emlékek az egész családnak!

Jó szórakozást kívánunk!

1085 Budapest Horánszky utca
steinerg@gaborphotography.hu
06 (30) 680 0861

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Vírusveszély-mentes családi ünnepi fotózás 30.000 Ft értékben a Blende Fotó Műhely - gabor* photography-tól

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2022.03.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges emailben: steinerg@gaborphotography.hu • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére