Városnéző nyomozótúra a Budai Várnegyedben a Krimibázistól

Krimibázis
1 5
4 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!
Előleggel:

1.060 Ft

Megveszem
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
9.900 Ft 58% 5.710 Ft
  • Csak meghatározott ideig!

Több mint 100 Alkupon eladva

Krimibázis
Budai Várnegyed
krimibazis@gmail.com
06-30-604-4263

Akció Leírása

Szeretnéd személyesen is átélni egy krimi izgalmait? Bújj egy igazi nyomozó szerepébe és fejtsd meg, ki lehet a rejtélyes magyar sorozatgyilkos!

Az ár tartalmazza

  • Városnéző nyomozótúra a Budai Várnegyedben a Krimibázistól - A kupon teljes ára 4.190 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 1.060 Ft, a fennmaradó 3.130 Ft-ot előre utalással a szolgáltatóval kell rendezned!

A feladatot a Budai Várnegyedben sétálva oldhatjátok meg, a kapott információkat felhasználva kell rájönnötök egy magyar sorozatgyilkos kilétére.

A rejtvény elnavigál titeket a túra folyamán és minden állomáson egy újabb fejtörő megoldásához találtok segítséget. Kaptok egy térképet is, amelyen az útvonalat láthatjátok. Ha rájöttetek a megfejtésre, sikerrel zárul a nyomozás és fény derülhet a gyilkos személyére!

Fontos

Személyes kontakt nincs a játék során, így tényleges kezdési időpontot sem szükséges megadni, elegendő a napot megjelölni, ugyanakkor célszerű sötétedés előtt befejezni a nyomozást, hogy biztosan minden nyomot megtaláljanak.

Könnyített vagy haladó rejtvényből lehet választani. A könnyítettet kisgyermekes családoknak ajánljuk, míg a haladó történelmi kérdéseket is tartalmaz. Mobilinternet használata engedélyezett a játék során.

Jelentkezést követően e-mailben kerülnek elküldésre az általános tudnivalók, a kiválasztott rejtvény pdf formátumban, segítségképpen egy térkép, valamint a megoldókulcs.

Krimibázis

Ha lázba hoznak a különböző klasszikus krimi olvasmányok, esetleg az amerikai nyomozós sorozatok, lépj Te is kedvenc detektíved helyébe és deríts fényt egy nagy titokra! Barátaiddal, azaz jelen esetben a nyomozócsoporttal kalandozzatok Budapest legszebb részein, miközben egy izgalmas feladatot teljesítve rátaláltok a rejtély kulcsára! A Krimibázis felejthetetlen közösségi nyomozós élményt nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

Legyen szép napod!

Budai Várnegyed
krimibazis@gmail.com
06-30-604-4263

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Városnéző nyomozótúra a Budai Várnegyedben a Krimibázistól

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2024.06.30.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges emailben: krimibazis@gmail.com • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
45 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére