Teljes kardiológiai szakvizsgálat szívultrahanggal és terheléses EKG-val a MyDoctor Egészségközpontban

MyDoctor Egészségközpont
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

11.400 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
55.000 Ft 18% 10.100 Ft
MyDoctor Egészségközpont
1036 Budapest Lajos utca 46-66.
mydoctor@biztosjovokep.hu
06 20 264 3707
mydoctor.biztosjovokep.hu/

Akció Leírása

Járj szívpanaszaid végére teljes körű kardiológiai kivizsgálással!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 44.900 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 11.400 Ft, a fennmaradó 33.500 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Teljes kardiológiai szakvizsgálat szívultrahanggal és terheléses EKG-val a MyDoctor Egészségközpontban

A kardiológia a belgyógyászat szív-és érrendszerrel, annak betegségeivel, és azok gyógyításával foglalkozó szakterülete. A kardiológia többek között a szív – azon belül is a kamrák, pitvarok, szívbillentyűk, szívizom, szívburok - veleszületett és szerzett betegségeit, az érrendszer állapotát, a vérzsírok, a vérnyomás, a szívhangok és a szívritmus eltéréseit, valamint a kardiovaszkuláris rizikófaktorok fennállását vizsgálja.

A szív- és érrendszert érintő kóros elváltozások gyakran az életet veszélyeztető állapotot jelentenek. A kardiológia célja szűrőjelleggel ezek megelőzése, a gyors, pontos diagnózis felállítása és a betegségek hatékony kezelése, illetve akut esetekben az életveszély elhárítása.

Diagnosztikus jelleggel végezhető – nem invazív – eljárások például a nyugalmi és a terheléses EKG vizsgálat, a szívultrahang, a 24 órás vérnyomás-és EKG monitorozás. Vérvizsgálat során is számos paraméter ad visszajelzést a szóban forgó szervrendszer állapotáról, például a kreatin-kináz (CK), a HDL-és LDL-koleszterin, valamint a triglicerid szintjei.

MyDoctor Egészségközpont

Több, mint egy éves előkészítő munka után büszkén mutatták be 2019 februárjában a MyDoctor Egészségprogramot. Célként fogalmazták meg, hogy olyan technológiai újításokat vezessenek be a hazai piacra, amely az exkluzív ügyfélkiszolgálást magasabb szintre emeli. Ebben van segítségükre többek között a mesterséges intelligencia által (is) monitorozott leletezés, amely új kapukat nyit meg a diagnosztizálás és gyógyítás terén. A MyDoctor Egészségprogram a jövő egészségügyi megoldásait hozta el Nektek!

Jó egészséget kívánunk!

1036 Budapest Lajos utca 46-66.
mydoctor@biztosjovokep.hu
06 20 264 3707

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Teljes kardiológiai szakvizsgálat szívultrahanggal és terheléses EKG-val a MyDoctor Egészségközpontban

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2021.03.15.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően kapcsolatfelvétel szükséges telefonon: 06 (20) 264 3707 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére