Teljes intim gyanta az Afro Szalonban a tökéletes, hosszan tartó simaságért

Sebastian Biondo Hair Salon - Deák Dóra
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

390 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
4.000 Ft 63% 2.510 Ft
Sebastian Biondo Hair Salon - Deák Dóra
1085 Budapest József krt. 62.
dedor-19@freemail.hu
06 30 342 5133
-

Akció Leírása

Te is szeretnél sima, bársonyos bőrt az intim testrészeden több héten keresztül? Párodnak imponálnál, esetleg lenyűgöznéd egy brazil fazonnal? Dobd el a borotvát és válts gyantára!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 1.490 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 390 Ft, a fennmaradó 1.100 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Teljes intim gyanta az Afro Szalonban

Eddig kétségeid voltak afelől, hogy egy számodra idegen ember szőrtelenítsen kényes testrészeken? Az Afro Szalon kozmetikusa, Deák Dóra teljes bizalommal, kellő szakértelemmel és maximális odafigyeléssel vár Téged! Nem kell tartanod semmilyen kellemetlenségtől, ugyanis profi szakember segít Neked abban, hogy megszabadulj a nemkívánatos szőrszálaktól azon a bizonyos középső testrészen.

Biztos benned is felmerült már az a kérdés, hogy fáj-e az intim gyantázás? Ez elsősorban érzékenység függő. Természetesen nem a legkellemesebb érzés, de teljesen elviselhető, és a kozmetikus is minden pillanatban azon lesz, hogy Neked a lehető „legkomfortosabban” teljen a kezelés. Ha még soha nem gyantáztad ezt a területet, akkor elsőre egy picit érzékenyebb lehet ez a rész, de a további alkalmak során már könnyebben fogod venni az akadályokat. Ráadásul a gyulladáscsökkentő azulénes gyanta is mérsékeli a kellemetlenségeket!

Fontos, ha korábban epilláltad vagy borotváltad az intim területet, akkor az otthoni kezeléstől számított 5-7. napon vagy akár később történjen a gyantázás. Minderre azért van szükség, hogy a kezelés még fájdalommentesebb legyen. Gyantázás után 24 órán keresztül pedig ne menj szaunába, szoláriumba, illetve uszodába, mivel a bőrfelületnek regenerálódnia kell.

Legyen szép napod!

1085 Budapest József krt. 62.
dedor-19@freemail.hu
06 30 342 5133

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Teljes intim gyanta az Afro Szalonban a tökéletes, hosszan tartó simaságért

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2022.09.30.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 342 5133 • Az időpont lemondása 24 órán kívül lehetséges! • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére