Online aromaterápiás masszázs tanfolyam a Bessimeon Központ jóvoltából

Bessimeon Központ_OLD
1 5
5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Előleggel:

4.570 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
44.000 Ft 59% 26.010 Ft
Bessimeon Központ_OLD
1016 Budapest Hegyalja út 23. III. em. 40.
www.bessimeon.hu

Akció Leírása

Használd profin az illóolajokat masszázsaid során!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 17.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 4.570 Ft, a fennmaradó 13.420 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Online aromaterápiás masszázs tanfolyam a Bessimeon Központ jóvoltából

Az aromaterápiás masszázs egy igazi masszázs különlegesség. Az aromaterápiás masszás a masszázsok királynője. Finom, érzékekre ható, simogató és lágy. Nemcsak annak, aki kapja, de annak is, aki adja.

A tanfolyamon a hallgatók megtudhatják többek között, hogy hogyan készíthetnek az aromaolajok felhasználásával finom vendégváró italt, vendégváró süteményt, mely illóolajjal lehet hangulatot fokozni, mely illóolajjal lehet relaxált állapotba hozni a vendéget, mely növényi illóolajjal gyógyíthat sebeket, vagy éppen kezelheti a visszeres területeket.

Kinek ajánljuk?

Az aromaterápiás masszázs tanfolyamot előképzettség nélkül bárki elvégezheti. Ajánljuk ezt a képzést mindazoknak, akik szeretnének emberekkel foglalkozni, akik szeretnének embertársainkon az érintés gyógyító erejével és az illóolajok terápiás hatásaival segíteni. Akik munka mellett, vagy főállású vállalkozóként, alkalmazottként szalonokban, wellness központokban masszázsszolgáltatással szeretnének elhelyezkedni. Vállalkozásuk tevékenységi körét bővíteni.

A tanfolyam célja

Olyan szakemberek képzése, akik az elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátításával képesek lesznek egy teljes testet érintő aromaterápiás masszázsszolgáltatást nyújtani. Figyelembe veszik az adott vendég kéréseit, panaszait és a tanfolyamon kifejlesztett készségeket ezek szerint alkalmazzák.

Képzés felépítése

  • Elméleti oktatás távoktatásban
  • Elméleti vizsga digitális oktató teremben online vizsgáztató program segítségével
  • Gyakorlati oktatás digitális oktató teremben online tankockák és videó anyagok segítségével
  • Helyszíni gyakorlási és konzultációs lehetőség
  • Szabadon választható: helyszíni gyakorlati vizsgalehetőség vagy online gyakorlati vizsgázási lehetőség (vizsgavideó készítése)

A vizsga végeztével a hallgatók Tanúsítványt kapnak, mely alapján képessé válnak önállóan is aromaterápiás masszázskezelést végezni, és ebben a tevékenységi körben egyéni vállalkozói igazolványt kiváltani. Tevékenységi kör Teor-száma: 960401, 960404

Bessimeon Központ - Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/003429

A Bessimeon Központban 2012. óta foglalkoznak masszázs- és spirituális oktatásokkal, továbbképzésekkel. 2013. óta a Kormányhivalal által regisztrált felnőttképzési intézményként működik. Az intézményben végzett hallgatók magyar és nemzetközi munkavállalásra alkalmas tanúsítványt kapnak, amelyek Magyarországon egyéni vállalkozás indítására is jogosítanak.

Legyen szép napod!

1016 Budapest Hegyalja út 23. III. em. 40.
Nyitva tartás: Tanfolyamok alkalmával. Telefonos ügyintézés hétköznap 12:00-15:00.

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Online aromaterápiás masszázs tanfolyam a Bessimeon Központ jóvoltából

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2022.09.30.-ig
A kuponodat érvényesítés céljából küld el a bessimeon@gmail.com e-mail címre • Kérdés esetén: 06 (70) 225 1745 • Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/003429 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére