Komplett nőgyógyászati szűrővizsgálat emlőszűréssel, tapintásos ellenőrzéssel, kolposzkópos méhszáj- és méhnyakrák-szűréssel a Budai Magánorvosi Centrumban

Budai Magánorvosi Centrumban
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

3.000 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
27.500 Ft 28% 7.700 Ft
Budai Magánorvosi Centrumban
1117 Budapest, Fehérvári út 82. (bejárat a Bánát utca felől)
info@budaimaganrendelo.hu
06 1 794 3980
06 (1) 794 3980
budaimaganrendelo.hu/

Akció Leírása

Komplett nőgyógyászati szűrővizsgálat exkluzív, profi és barátságos környezetben, több helyszínen is a Budai Magánorvosi Centrum jóvoltából!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 19.800 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 3.000 Ft, a fennmaradó 16.800 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Komplett nőgyógyászati szűrővizsgálat emlőszűréssel, tapintásos ellenőrzéssel, kolposzkópos méhszáj- és méhnyakrák-szűréssel a Budai Magánorvosi Centrumban

A rendszeres nőgyógyászati vizsgálat elengedhetetlen, hiszen a szűrővizsgálattal időben kideríthető és jól kezelhető a rosszindulatú méhnyakrák, valamint az egyszerű vizsgálattal kideríthetőek az egyéb nőgyógyászati betegségek. Több olyan elváltozás és fertőzés van, amelyek nem feltétlenül okoznak tüneteket.

Mivel ezek a lappangó problémák akár éveken át is észrevétlenek maradhatnak, komoly következményekkel járva akár meddőséghez, daganatos betegséghez vezethetnek. A fertőzésveszély nem zárható ki a legkörültekintőbb életforma mellett sem. A hüvelyben és annak környékén normálisan is megtalálható mikroorganizmusok kóros elszaporodása is elég lehet ahhoz, hogy gyulladást okozzon.

A nők anatómiai-élettani okokból hajlamosak az alsó húgyutak és a nemi szervek fertőződésére. Ehhez járul a műszálas ruházat, antibiotikum használat, lúgos tisztálkodó szerek, a szexualitás okozta kockázatnövekedés. Hasonlóan gyakori panaszok a görcsös, alhasi fájdalmak, amelyek hátterében állhat akár krónikus gyulladás vagy ciszta.

A nőgyógyászati vizsgálat a páciens megismerésével kezdődik. A tünetek, panaszok és a korábbi betegségi előzmények feltárása mellett a beszélgetésnek feszültségoldó hatása is van. A vizsgálati eredményekre és a páciens állapotára támaszkodva határozzák meg az alkalmazható kezelési módokat, tájékoztatjuk a tervezett műtétről, a lehetséges szövődményekről, az otthoni ápolási teendőkről, a gyógyulás szakaszairól.

Minden olyan információt rendelkezésre bocsátanak, amely a beteg számára szükséges annak eldöntéséhez, hogy milyen kezelési módot, illetve műtétet válasszon. A nőgyógyászati beavatkozások a testi panaszokon túl gyakran lelki problémákat is okoznak. Fiatalabb korban gyakori probléma lehet a havi vérzés rendellenességei (pl. cikluszavarok, fájdalmas menzesz), később a nem kívánt terhesség, a teherbeesés és a terhesség megtartásának problémái; idősebb korban pedig vizelettartási zavarok vagy a menopauza okozta tünetek. A Budai Magánorvosi Centrumban tinédzser ambulancia ebben is segíti pácienseket.

Vizsgálati helyszínek

  • 1133 Budapest Kárpát u. 62-64. (Hélia szálló rendelő)
  • 1117 Budapest Fehérvári út 82.
  • 1119 Budapest Fehérvári út 89-95
  • 1117 Budapest Hunyadi János u. 19. Savoya park)

Budai Magánorvosi Centrum – Az Év Magánrendelője 2015-ben

A Budai Magánorvosi Centrumban magas színvonalú egészségügyi ellátásban részesítik a pácienseket, mindezt elegáns környezetben, a legmodernebb vizsgálati berendezésekkel. A kivizsgálás és kezelés minden esetben a legújabb nemzetközi sztenderdek alapján történik.

A Budai Magánorvosi Centrum nagy hangsúlyt fektet a megelőzésre, ezért alakították ki a személyre szabott védőoltási programjukat is. Ennek keretében fontos feladatnak tekintik a gyermekek kötelező és ajánlott védőoltásainak ismertetését. Nemzetközi oltóközpontként működnek, így bármely egzotikus, távolkeleti országokba történő utazáshoz szükséges kötelező és ajánlott oltást is megkaphatod az Oltóközpontban Budán.

Az intézményben tinédzser ambulanciát is üzemeltetnek. Nagy hangsúlyt fektetnek a betegségek és problémák megelőzésére – egészségügyi és szexuális felvilágosítást is végeznek. A központban diszkrécióval és óvatossággal kezelik a hozzájuk forduló fiatalokat.

Jó egészséget kívánunk!

1117 Budapest, Fehérvári út 82. (bejárat a Bánát utca felől)
info@budaimaganrendelo.hu
06 1 794 3980
06 (1) 794 3980
Rendelők: 1117 Budapest Hunyadi János u. 19., Savoya parki rendelő 1133 Budapest Kárpát u. 62-64., Hélia szálló rendelő 1117 Budapest Fehérvári út 82. 1119 Budapest Fehérvári út 89-95.

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Komplett nőgyógyászati szűrővizsgálat emlőszűréssel, tapintásos ellenőrzéssel, kolposzkópos méhszáj- és méhnyakrák-szűréssel a Budai Magánorvosi Centrumban

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2022.03.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (1) 794 3980 • Helyszínek: 1133 Budapest Kárpát u. 62-64. (Hélia szálló rendelő), 1117 Budapest Fehérvári út 82., 1119 Budapest Fehérvári út 89-95, 1117 Budapest Hunyadi János u. 19. Savoya park) • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére