Hihetetlen akciók az Ecipo.hu-n: akár 20-30-50 % kedvezmény a készlet erejéig!

Ecipo.hu
1 5
4.9 Rossz
A vásárlók értékelése alapján!

Akár -30%

Elfogyott!

  • Csak meghatározott ideig!
Ecipo.hu
www.anrdoezrs.net/click-9281348-13942606

Ajánlat leírása

Ecipo.hu - Több, mint egyszerű cipő!

A professzionalizmusra összpontosítjunk és nagy hangsúlyt fektetünk arra, amiben a legjobbak vagyunk – a cipő eladás. Már több mint 20 éve vagyunk a piacon, kínálva gondosan válogatott hazai és külföldi márkák termékeit. A választékot szüntelenűl erősítjük további exluzív márkákkal. Méltán váltunk a Newsweek családi vállalkozás kategóriában kitüntetve olyanok által, mint: Gazela Biznesu, e-Diament Forbes & Onet, a Diament, Forbes magazin. De, ami számunkra a legfontosabb és a legértékesebb a pozitív vélemények és a magas minősítés. Jelenleg mi vagyunk az egyik legnagyobb cipő és cipőkészítőkre szakosodott üzlet Lengyelországban.

Miért válassz minket?

Nálunk vásárolva biztos lehetsz abban, hogy a termék teljesen eredeti, és minden márkajellel és márkajelzéssel rendelkezik. A webáruházunkban vásárolt összes termékre 2 év szavatossági jog érvényesíthető! Ez a szabály az üzlet teljes választékára vonatkozik, azon termékekre is, amelyeket akciósan vásárolt.

Közel 457 világmárka vár rád! (Adidas, Bugatti, Casio, Desigual, ECCO, Fossil, Guess, Hunter, Iceberg, Kappa, Lacoste, Muflon, Mustang, Nobo, On, Puma, QUAZI, Roberto Cavalli, s.Oliver, Tamaris, Ugg, Waldi, Xti, Zarro, 4F stb.)

Állandó kedvezmények: keress idényszerű árkedvezményeket az új kollekciókra!
Hétvégi kedvezmények, éjszakai kiárusítások, kedvezményes kuponok az állandó ügyfeleknek, és azok első vásárlására, akik átveszik a 2800 Forint értékű üdvözlő kupont. Még több információt találsz ezzel kapcsolatban az: ecipo.hu oldalán.
 

Ecipo.hu bemutatkozó

Az eCipo több mint 20 éve van a piacon, kínálva gondosan válogatott hazai és külföldi márkák termékeit. A választékot szüntelenül erősítik további exkluzív márkákkal.


A kínálatban találsz női, férfi és gyermekcipőket, sportcipőket, táskákat és különféle kiegészítőket is. Közös bennük az elegancia és a kiváló minőség!

Ecipo.hu
www.anrdoezrs.net/click-9281348-13942606

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Női, férfi és gyermek cipők. Táskák és kiegészítők. Népszerű márkák

Fontos

Az Alkupon egy hirdetőpartner, nem értékesítünk termékeket • A megvásárolni kívánt termék paraméterei, kedvezményei, a partner oldalán érhetők el, a kiküldést is a partner (Ecipo.hu) intézi. A kiszállítás futárszolgálattal 10-14 munkanapon belül megtörténik

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére