Fitoterápia, azaz immunrendszerünk erősítése online tanfolyam a Természet Patikájától

Természet Patikája
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

2.540 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
30.000 Ft 73% 22.010 Ft
Természet Patikája
1063 Budapest, Bajnok u. 29.
egeszseginfok@gmail.com
06 70 416 5815
www.timeatermeszetpatika.hu/

Akció Leírása

Erősítsd immunrendszeredet profi módon!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 7.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 2.540 Ft, a fennmaradó 5.450 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Fitoterápia, azaz immunrendszerünk erősítése online tanfolyam a Természet Patikájától
  • Az egész szervezetet átfogó testelemzés EWS Analyzer készülékkel

A fitoterápia online tanfolyamon mindenki megtalálhatja a kérdéseire a választ, a megfelelő táplálékot, diétát, gyógyteát. 14 nyomelem, és az összes vitamin ismertetése az oktatáson.

  • Vitaminok: A, D, E, F - Omega-3, Omega-6, K, B1, B2, B3, B5, B6, B7, B8, B9, B10,
  • B11, B12, B13, B14, B15, B16, B17, C, H, P, U, Lutein, Likopin.
  • Szénhidrátok, fehérjék, nukleinsavak, zsírok.
  • Ásványi anyagok: bór, cink, foszfor, jód, kalcium, kobalt, króm, magnézium, mangán, molibdén, réz, szelén, vanádium, vas.

A mai orvoslás teljesen elszakadva a valóságtól, az ősi gyógyító rendszerektől, már csak a kialakult végletes betegségek gyógyításával foglalkozik, és az a szó, hogy megelőzés, már csak egyszerű szólam.

A betegségek megelőzése egy társadalmi, globális szinten megjelenő szükséglet, ennek meg-valósításában az ember, mint egyedi gondolkodó lény, játssza a legnagyobb szerepet.

Ősi tény, hogy a betegségek megelőzésének és gyógyításának a titka a környezeti feltételekben, táplálkozási, étkezési, kulturális szokásainkban rejlik.

Ezt ismerték fel és adják tovább napjainkig a távol-keleti filozófiai, gyógyítási rendszerek, mint az ayurvéda, tibeti gyógyászat, stb. E rendszerekben elsődleges a – szélesebb körben értelmezett – táplálkozáson keresztül történő gyógyítás.

Fitoterápia - nyomelem és vitamin terápia speciálisan a téli hónapokra (megfázás, influenza, légcsőhurut, hörghurut, köhögés, tüdőgyull., hólyaghurut, mandulagyill., asztma, gégegyull., torokgyulladás, lázcsillapítás, immunmodulánsok - immunerősítők ...)

Fitoterápia - nyomelem és vitamin terápia speciálisan: idegrendszeri problémákra - ( nyugtató hatású gyógynövények, alvászavar, fejfájás(ok), kimerültség, depresszió, eszméletvesztés - álulás,  szédülés, Alzheimer - kór, sclerosis multiplex, parkinson - kór, stroke, nyugtató - idegerősítők, ágybavizelés, fülcsengés, fülzúgás, pajzsmirigy alulműködés, pajzsmirigy túlműködés ...)

Fitoterápia - nyomelem és vitamin terápia speciálisan: Ízületi betegségekre - ( csontritkulás, fájdalom, köszvény, ínhüvelygyull., ízületi gyull., Isiász, tyúkszem, ...)

Fitoterápia - nyomelem és vitamin terápia speciálisan: vizeletkiválasztó szervrendszerek problémáira: (a vizelethajtók, vesekő, prostataduzzanat, prostata - szindroma, herpesz, hólyaghurut, ágybavizelés, felfázás, meddőség...)

Fitoterápia - nyomelem és vitamin terápia speciálisan: Emésztőrendszeri gondokra: étvágytalanság, emésztésjavítás, irritábilis bélszindróma, gyomorrontás, gyomorfekély, hasmenés, székrekdeés, epehólyaggyulladás, epekövek, epehajtók - epeserkentők, máj - és epeműködés támogatása, májzsugorodás, hasnyálmirigygyull., cukorbetegség, fekélyes megbetegedések, gyomorégés, reflux, aranyér, bélgázok, bélférgek, bélparaziták, bélgyulladás, Chron - betegség, ....)

Fitoterápia - nyomelem és vitamin terápia speciálisan nőgyógyászati problémákra: hüvelygyull., petefészekgyull., herpesz, premenstruációs szindróma, fájdalmas - görcsös menstruáció, elhúzódó vérzés, szabálytalan ciklus, meddőség, tejelválasztás serkentők, változókor, endometriózis, menstruációs zavarok, ...)

Fitoterápia - nyomelem és vitamin terápia speciálisan: Szív – és érrendszeri problémákra: érelmeszesedés, visszérgyulladás, angina pectoris, lassú szívverés, szapora szívverés, szívgyengeség, szívneurózis, alacsony/ magas vérnyomás, koleszterin - csökkentés, szívritmuszavar, szívtámogatók ...)

Fitoterápia - nyomelem és vitamin terápia speciálisan Bőrbetegségekre: (ekcéma, gombás bőrbetegségek, lábgomba, pikkelysömör, izzadás, lábizzadás, lábszárfekély, furunkulus, tyúkszem, herpesz, csalánkiütés, korpásodás, szemölcsök, hajhullás, allergia, égési sérülések, leégés...)

Természet Patikája

A Természet Patikájában tudják, hogy mennyire fontos a megelőzés, ennek szellemében elszántan azon dolgoznak, hogy minél több emberhez eljusson az információ, hogy minél többen megismerjék egyedülálló rendszerből fakadó lehetőségeket: oktatás – és szolgáltatási rendszerük legfontosabb célja a prevenció. Alapelvük, hogy ötvözzék az ősi keleti medicinát a modern kor biofizikai eszközeivel oly módon, hogy azzal pontosabban és korábban felfedezhetőek legyenek a kóros állapotok és kivitelezhetővé váljanak a személyre szabott egészségmegőrző megoldások.

Legyen szép napod!

1063 Budapest, Bajnok u. 29.
egeszseginfok@gmail.com
06 70 416 5815

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Fitoterápia, azaz immunrendszerünk erősítése online tanfolyam a Természet Patikájától

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2022.12.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (70) 416 5815 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére