Egyedi élményfestés egy általad választott, akár saját képről az Art Stúdióban – 3-4 órás workshop igény szerint egyénileg, vagy legfeljebb 3 fős kiscsoportban

Art Stúdió
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

2.410 Ft

Megveszem
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
15.000 Ft 37% 5.510 Ft
  • Csak meghatározott ideig!

Több mint 10 Alkupon eladva

Art Stúdió
1013 Budapest, Péterfy Sándor u. 49
lovas.katalin2@gmail.com
06 20 498 0355

Akció Leírása

Fess meg egy általad kiválasztott képet a belvárosi Art Stúdióban, ahol maximális figyelem és teljes körű segítség vár! Ajándéknak is kiváló – akár a kupon, akár az elkészült festmény!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 9.490 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 2.410 Ft, a fennmaradó 7.080 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Egyedi élményfestés egy általad választott, akár saját képről az Art Stúdióban – 3-4 órás workshop igény szerint egyénileg, vagy legfeljebb 3 fős kiscsoportban
  • A festmények 50x50 cm feszített vászonra készülnek
  • Az összes alapanyagot, eszközt és természetesen az elméleti oktatást, valamint a gyakorlati segítséget
  • Kávét, teát, üdítőt

Szeretnéd kipróbálni magad a festővászon előtt, de eddig nem volt hozzá bátorságod? Vagy nincs ötleted, hogyan kezdj hozzá, s úgy érzed, elvesztél a festékek, eszközök és vásznak erdejében? A belvárosi Art Stúdióban most belekóstolhatsz a festészetbe, s értő, barátságos környezetben sajátíthatod el az alapokat, ráadásul azonnal haza is vihetsz egy általad készített festményt.

S hogy mi teszi különlegessé ezt az ajánlatot? Nos, mindjárt két dolog is!

Az egyik, hogy ha szeretnéd, akkor a workshopon az oktatón kívül csak Te veszel majd részt. Ha ehhez nem ragaszkodsz, akkor is maximum hárman lesztek „diákok”, így egyrészt megfelelő távolságot tudtok tartani egymástól, másrészt mindenkire elegendő figyelem jut majd, nem kell akár másik tíz társaddal osztoznod!

A másik, hogy nemcsak a Stúdió által felajánlott témákat festheted meg, hanem szó szerint bármit, ami szívednek kedves. Hozhatsz magaddal egy fotót a kedvenc nyaralásodról, egy szép tájról, vagy bármiről, amiről csak szeretnél!

Nevezz be Te is erre a fantasztikus, egyedi workshopra s éleszd fel a benned szunnyadó művészt!

Legyen szép napod!

1013 Budapest, Péterfy Sándor u. 49
lovas.katalin2@gmail.com
06 20 498 0355

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Egyedi élményfestés egy általad választott, akár saját képről az Art Stúdióban – 3-4 órás workshop igény szerint egyénileg, vagy legfeljebb 3 fős kiscsoportban

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2024.06.30.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon vagy emailben: 06 (20) 498 0355, lovas.katalin2@gmail.com • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
39 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére