Egy vagy többfelszínű fogtömés és állapotfelmérés a belvárosi Pearl Dent Esztétikai Fogászaton

Pearl Dent Esztétikai Fogászat
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

3.900 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
20.000 Ft 23% 4.600 Ft
Pearl Dent Esztétikai Fogászat
1051. Budapest, Károlyi utca 14/c. 5. emelet 65.
pearl.dent01@yahoo.com
06 70 635 5871
www.pearldent.hu/

Akció Leírása

Hozd rendbe lyukas fogadat a belvárosi Pearl Dent Esztétikai Fogászaton!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 15.400 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 3.900 Ft, a fennmaradó 11.500 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Egy vagy többfelszínű fogtömés és állapotfelmérés a belvárosi Pearl Dent Esztétikai Fogászaton

Legyen bármilyen pici is a lyuk, nem érdemes várnod vele, mert idővel a probléma, s vele együtt a fájdalom is csak egyre nagyobb lesz! A Pearl Dent Esztétikai Fogászaton jó kezekben leszel, hiszen profi szakorvos vesz kezelésbe, aki exkluzív környezetben, prémium minőségű anyagokkal hozza helyre a fogadat. Így nem kell a jövőben óvatosabban enned, s a hideg vagy forró italok kortyolgatásakor sem fogsz felszisszenni a fájdalomtól, hiszen a lyuk a fogadon immár a múlté!

Pearl Dent

A Pearl Dent fogászat Budapest szívében, az V. kerületben azzal a céllal jött létre, hogy a páciensek számára teljes körű fogászati ellátást biztosítson. Céljuk, hogy a páciensek fogainak, és ezáltal szájüregi egészségének helyreállítása által életminőségüket és általános egészségi állapotukat javítsák, illetve visszaadják számukra az önfeledt mosoly és rágás képességét.

Pácienseik kezelése nyugodt, oldott légkörben történik, a rendelőben nagy hangsúlyt fektetnek a fájdalommentes kezelésekre. Akut panasszal jelentkező pácienseknek soron kívüli ellátást biztosítanak.

Orvosuk a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán végzett, több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, rendszeresen továbbképzi magát a legfrissebb hazai és nemzetközi szakirodalmak olvasásával, továbbá szakmai továbbképző tanfolyamokon való rendszeres részvétellel.

Fogtechnikai laboruk tapasztalt, esztétikailag és funkcionálisan is kiemelkedő minőségű fogpótlásokat készít.

Legyen szép napod!

1051. Budapest, Károlyi utca 14/c. 5. emelet 65.
pearl.dent01@yahoo.com
06 70 635 5871

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Egy vagy többfelszínű fogtömés és állapotfelmérés a belvárosi Pearl Dent Esztétikai Fogászaton

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2023.06.30.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (70) 635 5871 • ​A kupon 2023. február 15-től használható fel! • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére