Dísztorta, alkalmitorta-készítő tanfolyam, a fondanttal burkolás és díszítés technikája az Ars Socolata workshopján

Ars Socolata
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

2.650 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
19.000 Ft 22% 4.100 Ft
Ars Socolata
1201 Budapest Nagysándor József utca 45-47.
arssocolata@gmail.com
06 30 291 1822
arssocolata.com/

Akció Leírása

Tanuld meg, hogy készíts nemcsak fantasztikusan finom, de csodálatosan dekoratív tortákat!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 14.900 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 2.650 Ft, a fennmaradó 12.250 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Dísztorta, alkalmitorta-készítő tanfolyam, a fondanttal burkolás és díszítés technikája az Ars Socolata workshopján

Az Ars Socolata kézműves műhelyében minden résztvevő elkészítheti álmai kb. 10 szeletes dísztortáját. A több órás kurzus résztvevői gyakorlatban is megtanulják a fondant használatát, a tortaburkolás helyes technikáját. Emellett a résztvevők a saját maguk által készített fondant figurákkal fel is díszítik az általuk beburkolt zsúrtortát.

A kurzuson előre lesütött kerek piskótával dolgoztok, de a tökéletes piskóta receptet és elkészítési technikáját is megismerhetik a résztvevők. Részletes jegyzetet kaptok a tanfolyami anyagról, amiben az elméleti rész mellett a recepteket is megtaláljátok.

A program végén mindenki a saját dísztortájával és kis cukrászként tér haza.

A workshopon megtudhatod azt is, hogy a sikerhez milyen alapanyagokra és eszközökre lesz majd otthon szükséged, és azokat hol érdemes beszerezned. A kurzus során megismerheted a burkoló anyagok közül a marcipánt, a fondantot és a pop fondantot. Fondantot színezhetsz folyékony és por alapú ételfestékkel, márványos technikával is. A fondant gyűrődés, repedés nélküli feltekerését és felhelyezését, egyenletes kiélesítését is gyakorolhatod. Alapdíszítést készíthetsz kiszúrókkal, figurákat és virágokat kézi technikával.

Ha eddig csak álmodoztál róla, hogy milyen jó lenne végre a saját magad által készített gyönyörű burkolt tortával meglepni szeretteidet, vagy minden ilyesmi próbálkozásod balul sült el mostanáig, akkor is ott a helyed! Rengeteg pénzt is meg fogsz spórolni, ha ezentúl nem kell cukrászdában beszerezned a formatortát.

A felejthetetlen gasztroprogramot a hűsítő italok és édes ínyencségek mellett a barátságos légkör és családias hangulat biztosítja. A sikered garanciája a tanfolyamvezető, Lix-Hajdu Nikoletta, cukrász és tanár, aki az Ars Socolata Kft. tulajdonosa és a cég kézműves csokoládé különlegességeinek megálmodója.

Ars Socolata

„A csokoládé művészete. Mottónk leírja a művészet iránti szenvedélyünket. Minden alkotásunk valódi műremekké válik miközben a lelkünket és szívünket csokoládéba öntjük. Szeretnénk most Veled is megosztani ezt az egyedülálló életérzést. Olyan speciális megoldásokat tudtunk kifejleszteni, amelyeket más manufaktúrák a legtöbb vevő számára nem tudnak felkínálni, csak nálunk találhatják meg vevőink.

Világszinten egyedülálló, hogy 100%-osan természetes, adalékanyagmentes módon kandírozott teljes virágzatot állítson elő egy manufaktúra. Specializálódtunk egyedi ajándékok készítésére is, mint pl. csokoládé serlegek és érmék, “Tervezd magad csokik”, egyedi fényképpel vagy felírattal készült csokoládéajándékok.

Családi tulajdonú cég vagyunk, amit nem akarunk soha feladni, hiszen csak így tudjuk Nektek az igazi Ars Socolata minőséget garantálni. Küldetésünk, hogy kivételes és csúcsminőségű csokoládét teljes mértékben kézműves módon állítsunk elő, ami mechanizált módszerekkel nem reprodukálható. Ez a garancia arra, hogy kis családi vállalkozásunkból mindig 100%-os minőségű, prémium belga csokoládé alapanyag felhasználásával készült kézműves csokoládé érkezik Hozzád.”

Legyen szép napod!

1201 Budapest Nagysándor József utca 45-47.
arssocolata@gmail.com
06 30 291 1822

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Dísztorta, alkalmitorta-készítő tanfolyam, a fondanttal burkolás és díszítés technikája az Ars Socolata workshopján

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2021.12.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges emailben: arssocolata@gmail.com • A kurzusok rendszeresen hétköznap délutáni és hétvégi időpontokkal indulnak • Lemondás vagy időpont módosítás a kurzus kezdése előtt legalább 5 nappal lehetséges • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére