Budapest Karácsonyi Fényei fotós workshop a Blende Fotó Suli – gabor* photography szervezésében

Blende Fotó Műhely - gabor* photography
1 5
4.9 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Előleggel:

2.260 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
14.900 Ft 40% 6.000 Ft
Blende Fotó Műhely - gabor* photography
1085 Budapest Horánszky utca
steinerg@gaborphotography.hu
06 (30) 680 0861
www.facebook.com/blendefotobudapest

Vélemények

L. Péter

Sok hasznos tippet kaptam a kezdő tanfolyamon, amit könnyebb a gyakorlatban megtanulni, mint könyvből.

J. Flóra

Szuper képeket kaptunk a kisbabánkról, csak ajánlani tudom!

S. Sára

Végre készült rólam is pár profi protré, nagyon köszönöm!

Akció Leírása

Vegyél részt egy hangulatos adventi fotós sétán a Blende Fotó Sulival!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 8.900 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 2.260 Ft, a fennmaradó 6.640 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Budapest Karácsonyi Fényei fotós workshop a Blende Fotó Suli – gabor* photography szervezésében
  • Időtartam: 3 óra

Budapest az útikönyvek szerint is a karácsonyi fények egyik legszebb fővárosa, így érdemes profi módon megörökíteni azt a különleges alkalmat, amivel minden évben csak pár napig találkozhatunk a Belváros utcáin és terein.

Kérjük, a workshopra történő regisztráció előtt vedd figyelembe, hogy a sikeres részvételhez a Budapest Karácsonyi Fényei fotós workshopon szükséges a fotózás alapjainak ismerete (expozíciós beállítások/blende/zársebesség/ISO, mélységélesség, bemozdulás, fehéregyensúly, autofókusz és kézi élességálltás, vakuhasználat, kompozíciós alapok). Fontos a fényképezőgép biztos kezelése sötétben is, továbbá az éjszakai fényképezéshez általában elengedhetetlen a háromlábú állvány (tripod).

A Budapest Karácsonyi Fényei workshop nem tanfolyam, a klasszikus oktatási formában. Az önálló munkát a workshop vezetője tanácsaival segíti és irányítja, de a fenti alapismeretek elsajátítása nem része a workshopnak. A regisztrált résztvevőknek elküldik az elméleti tudnivalókat tartalmazó dokumentumot, amely segít az alapismeretek felelevenítésében.

A workshopon tapasztalatot szerezhetsz az esti fények megörökítésében, a képek megkomponálásában, különböző fényviszonyok között, kevés fényben, pontszerű világítások és az ezzel váltakozó sötét területek esetén, a kompozíciós lehetőségeket kihasználva, akár különleges nézőpontokból is. A fényképek készítésénél kihasználjátok majd a téli ködös, felhős, esős, párás időjárás kínálta lehetőségeket, amelyekkel egyedivé tehetjük képeinket.

A workshop időtartam kb. 3 óra. A fotózás nem egy gyors tevékenység. A túra alkalmával gyalog mentek az egyes helyek között, gyakran megállva, ezért öltözz melegen, a háromórás szabadban töltött időtartamnak megfelelően, valamint viselj kényelmes és meleg cipőt. Olyan kényelmes ruhát válassz, amiben akár le is térdelhetsz, hasra feküdhetsz vagy felmászhatsz valahova. Szükség lehet továbbá sapkára és kesztyűre, valamint esőkabátra is. Esernyőt nem javaslunk, mivel ez akadályoz a kényelmes fényképezésben.

Válassz olyan fotós táskát, amely segíti a gyors objektívcserét, esőben is védi a felszerelést, de nem zavar a szabad mozgásban. Az akkumulátorokat ne felejtsd el teljesen feltölteni, mivel a hidegben a félig töltött akkumulátorok gyorsabban merülnek le, mint a teljesen töltöttek. Javasolt tartalék akkumulátor (a vakuét se felejtsd el), és egy zseblámpa is. Ideális a fejlámpa, mivel használata nem igényel külön kezet.

Időpontok 2021-ben

  • December 6. hétfő, 18 óra (esőnap: december 13. hétfő, 18 óra)
  • December 8. szerda, 18 óra (esőnap: december 15. szerda, 18 óra)
  • December 10 péntek, 18 óra (esőnap: december 17. péntek, 18 óra)
  • December 11. szombat, 16 óra (esőnap: december 18. szombat, 16 óra)
  • December 14. kedd, 18 óra (esőnap: december 21. kedd, 18 óra)
  • December 16. csütörtök, 18 óra (esőnap: december 22. csütörtök, 18 óra)
  • Időtartam: kb. 3 óra
  • Találkozó: A Szent István téren
  • Útvonal: Szent István tér, Vörösmarty tér, Deák Ferenc utca, Gozsdu udvar, Andrássy út
  • Maximális létszám: 6 fő / időpontonként (minimális létszám: 2 fő)

Regisztráció

Regisztráció érkezési sorrendben, a steinerg@gaborphotography.hu e-mail címen, a megvásárolt kupon kódjával. A regisztrációt visszaigazolják.

Fontos

A workshopon csak a regisztrált személyek vehetnek részt, regisztráció nélküli kísérők nem!

Visszatérítés nem lehetséges. A workshopot csak rendkívül szélsőséges időjárás esetén törlik. Ebben az esetben a regisztráció elsősorban az adott workshophoz tartozó esőnapra érvényes. Másik időpontra csak akkor, ha ott van még szabad hely vagy más tanfolyama, workshopra is beszámítható.

gabor* photography

A gabor* photography a Palotanegyedben vár Titeket. A saját fotós- és modelliskolával is büszkélkedő stúdióban igazán profi körülmények és egy emlékezetes fotózás vár Rátok. Profi, tapasztalt fotós, tematikus fotózások és életre szóló élmények, emlékek az egész családnak!

Jó szórakozást kívánunk!

1085 Budapest Horánszky utca
steinerg@gaborphotography.hu
06 (30) 680 0861

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Budapest Karácsonyi Fényei fotós workshop a Blende Fotó Suli – gabor* photography szervezésében

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2022.12.16.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges emailben: steinerg@gaborphotography.hu • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére