Alsó végtagi Doppler-vizsgálat az újpesti Medina Egészségcentrumban

Medina Egészségcentrum
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

5.050 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
22.000 Ft 10% 2.100 Ft
Medina Egészségcentrum
1047 Budapest Liszt Ferenc utca 6.
info@medinacentrium.hu
06 20 619 4413
medinacentrum.hu/

Akció Leírása

Előzd meg a bajd alsó végatgi Doppler-vizsgálattal!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 19.900 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 5.050 Ft, a fennmaradó 14.850 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Alsó végtagi Doppler-vizsgálat az újpesti Medina Egészségcentrumban

Az alsó végtagi Doppler-vizsgálat az alsó végtagi artériák és vénák ultrahangos vizsgálata. Jelentősége az érszűkületek, érelzáródások, kóros értágulatok korai felismerése, megelőzendő a helyzet komolyabbra fordulását!

Medina Egészségcentrum

A Medina Egészségcentrum a Medina-Vital Kft és Dr. Dutka Edina szakorvos közös fejlesztése. Az elmúlt években a háziorvosi praxis mellett foglalkozás-egészségügyi tevékenységgel és menedzserszűréssel foglalkoztak.

Sok ezer páciens leleteinek diagnosztizálása során egyértelműen leszűrt tapasztalatuk az, hogy a betegek rendkívül kevés energiát, figyelmet fordítanak az egészségügyi állapotukra, és gyakran visszafordíthatatlan helyzetben találkoznak az egészségügyi szolgáltatással. Ismert tény, hogy a megelőzés mindig a legkisebb anyagi és időbeli ráfordítást igényel, de egyben a leghatékonyabb eszköz is. Ez az egészségügy területén különösen igaz. Mindezeket egybevéve különös figyelmet fordítanak pácienseik állapotának legszélesebb körű feltárására, tájékoztatására, szakorvosi ellátására, ill. segítséget nyújtanak abban, hogy a leghatékonyabb helyre kerüljenek további kezelésre, amennyiben szükséges. A hatékony betegellátás mellett megelőzési jellegű (életmód, mozgás, diéta) tanácsokat is adnak.

A Medina Egészség Centrum Újpest központban rendkívül jó megközelítéssel rendelkezik, gépkocsival és tömegközlekedéssel is, a pácienseket igényes váróterem és kellemes hangulatú rendelők várják, a szakirányú tevékenységeket az igényeknek megfelelően fejlesztik.

Jó egészséget kívánunk!

1047 Budapest Liszt Ferenc utca 6.
info@medinacentrium.hu
06 20 619 4413

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Alsó végtagi Doppler-vizsgálat az újpesti Medina Egészségcentrumban

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2021.12.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (20) 619 4413 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére