60 perces aromaterápiás masszázs a belvárosi Természet Patikájában

Természet Patikája
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

1.900 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
16.000 Ft 63% 10.010 Ft
Természet Patikája
1063 Budapest, Bajnok u. 29.
egeszseginfok@gmail.com
06 70 416 5815
www.timeatermeszetpatika.hu/

Akció Leírása

Egy igazi masszázskülönlegesség a Természet Patikájában!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 5.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 1.900 Ft, a fennmaradó 4.090 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • 60 perces aromaterápiás masszázs a belvárosi Természet Patikájában

A masszázsolaj - illóolaj összeállítása egyénre szabottan történik. A különféle illóolajok használatával más - más aromaterápiás eredményt érhetünk el. Az illóolajok fokozottabban fejtik ki hatásukat, a lélek pedig meditatív állapotba kerül, és csodálatos változásokon megy keresztül.

A kezelés menete

A kezelés előkészítése bőrfiatalító testcsiszoló masszázstechnikákkal és hatóanyagaikkal történik. Csokoládés bőrradírral, kókusz, kávé, vagy mákmasszázs speciális hatóanyagaival előkészítjük a bőrfelületet. Ön elárulja a problémát, ha van, és mi megoldjuk a speciális, professzionális, személyreszabott illóolajkombinációk összeállításával és a speciális aromaterápiás masszázsfogásokkal. Ajándék a teljes ellazulásért, tökéletes kikapcsolódásért a kezelés alatti Tibeti hangtálterápia.

Az aromaterápia és aromaterápiás masszázs egymás kiegészítői

A masszázs szó hallatán mindannyiunkban jóleső nyugalom terül szét, kellemes érzéssel, relaxációval azonosítjuk. A masszázs azonban nem csak pihentető, de gyógyító vagy akár egészségmegőrzést, méregtelenítést és alakformálást is segítő kezelés is lehet egyben. A masszázs kihat az egész személyiségünkre. Szószerint nyugtatja az idegeket, kellemes érzést nyújt, s megteremti a test és a lélek egyensúlyát. A masszázsoknak számos jótékony hatása van. Mérséklődnek vagy megszűnek a fájdalmak. Lazítja a stressztől görcsössé vált izmokat, segít a relaxációban.

A masszázs során endorfin és szerotonin szabadul fel a szervezetben, így boldogabbnak, nyugodtabbnak érezhetjük magunkat. Fokozza a vér illetve a nyirokkeringést, az erek rugalmasabbá válhatnak, ami által több oxigénnel dús vér jut a szervekbe és a bőrbe is. Gyorsul a sejtek anyagcseréje, optimalizálódik a vérnyomás és a pulzus, egyenletessé válik a légzés, nő az oxigénellátottság, vérbőség alakul ki és emelkedik a test hőmérséklete. A bőrünk állapotára közvetlenül is hat. Az elhalt hámsejtek leválnak a bőr felületéről, nő a rugalmassága, feszessége, növekszik a szövetek tápanyag ellátottsága, lassulnak az öregedési folyamatok. Erősödik a szervezetünk ellenálló képessége, azaz az immunrendszerünk jobban megvéd minket a fertőzésektől. Az illóolajok hatásmehanizmusa mindezt csak fokozza.

Természet Patikája

A Természet Patikájában tudják, hogy mennyire fontos a megelőzés, ennek szellemében elszántan azon dolgoznak, hogy minél több emberhez eljusson az információ, hogy minél többen megismerjék egyedülálló rendszerből fakadó lehetőségeket: oktatás – és szolgáltatási rendszerük legfontosabb célja a prevenció. Alapelvük, hogy ötvözzék az ősi keleti medicinát a modern kor biofizikai eszközeivel oly módon, hogy azzal pontosabban és korábban felfedezhetőek legyenek a kóros állapotok és kivitelezhetővé váljanak a személyre szabott egészségmegőrző megoldások.

Legyen szép napod!

1063 Budapest, Bajnok u. 29.
egeszseginfok@gmail.com
06 70 416 5815

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

60 perces aromaterápiás masszázs a belvárosi Természet Patikájában

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2022.12.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (70) 416 5815 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére