4 napos pünkösdi wellness 2 főre a Szépasszonyvölgyben, a Villa Völgy **** Wellness & Konferencia Hotelben, félpanzióval

Ajánlat kód: 38746
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

134.700 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 38746

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Köszöntsétek a nyarat Pünkösdkor az egri Szépasszonyvölgyben!

Felhasználható

  • 2021. május 21-24.

Az ár tartalmazza 2 személyre

  • 3 éjszaka szállás deluxe tetőtéri kétágyas szobában (kérésre további szobatípúsok is elérhetők)
  • Bőséges svédasztalos reggeli
  • Minden este élőzenés svédasztalos vacsora
  • A szálloda beltéri wellness részlegének korlátlan használata (beltéri úszómedence, élménymedence, jakuzzi, infraszauna, finn szauna, sókamra, jég-gőz-aromakabin, korszerű erő-és kardiógépekkel felszerelt fitnessterem, mediterrán pihenő)
  • A wellness részleg május 23-án vasárnap hosszabbított nyitvatartással 23:00-ig áll a kedves Vendégek rendelkezésére
  • Személyenként 1 x alkalommal felhasználható, az étlap áraiból 20 % kedvezményre feljogosító ebéd kupon (12:00 15:00 között)

Az ár nem tartalmazza

  • IFA
  • Zárt parkoló használata 1.500 Ft/autó/éjszaka

Gyermekkedvezmények

  • Babaágy 0-2 éves kor között ingyenes
  • Pótágy 2-4 éves kor között ingyenes
  • Pótágy 4 éves kor felett (minden szobatípusnál) 16.000 Ft/fő/éj

Eger hazánk egyik legszebb és legizgalmasabb városa, ahol aztán tényleg mindenki találhat magának megfelelő szórakozást! A mennyei borok szerelmesei a Szépasszonyvölgyben kóstolhatják meg a térség legkiválóbb borait, de a belvárosi éttermek is bőven kínálnak gasztronómiai élményeket!

Tudtad, hogy Eger alatt 142 km hosszú pincerendszer húzódik? Egerben a Széchenyi utcát róva feltétlenül térj be megtekinteni az Eszterházy téren a Város a város alatt kiállítást, amelyet beválasztottak az ország 7 építészeti csodája közé!

Egerben minden utca maga a velünk élő történelem, de a legizgalmasabb látnivaló mégiscsak a vár! Magyarország leglátogatottabb múzeumának területén több állandó és ideiglenes kiállítás kap helyet. A Gótikus Püspöki Palota a vár történetét hivatott bemutatni, a Panoptikumban az Egri csillagok főszereplőinek életnagyságú viasz szobrait csodálhatjuk meg, a Hősök Termében pedig az 1552-es várvédők névsora, valamint Dobó István eredeti sírköve látható. Sétánk során végigmehetünk a vár alatti erődrendszer, a Kazamaták egy részén is. A Képtárban megtekinthetjük számos magyar és külföldi barokk festő művét, a Dobó-bástyában pedig "A világ fegyverei - fegyverek világa" című tárlaton a világ fegyvereiről az utóbbi évezredet felölelő áttekintést kapunk. A vár falán végigsétálva pedig csodálatos kilátás tárul szemünk elé Egerre!

Hotel Villa Völgy **** Wellness & Konferencia, Eger

A Hotel Villa Völgy **** Wellness & Konferencia a borairól híres egri Szépasszonyvölgyben található, ahol tufakőbe vájt borospincék százai várják az idelátogató vendégeket.

A környezet nagyon csendes, a szállodakomplexum impozáns épületeit egy gyönyörű 2 hektáros park öleli körül, így a szálloda tökéletesen alkalmas pihenésre, kikapcsolódásra. A kedvelt borospincék, szórakozóhelyek pár perces sétával megközelíthetők, ezért ajánljuk a szállodát azoknak is, akik szeretnének belekóstolni a nyüzsgő Szépasszonyvölgy hangulatos mindennapjaiba.

A szálloda 3 különböző épületben, összesen 86 db négycsillagos szobával várja vendégeit. A 2006-ban átadott, majd 2013 év végén felújított superior épületben található a wellness részleg, itt 25 db komfortos, elegáns "superior" szoba található. 2014 tavaszán kezdődött el a superior szárny bővítése 12 szobával, a gyönyörű, új, tágas "superior premier" szobák augusztusra készültek el egyedi, finom színvilággal, csúcsminőségű bútorzattal az igazi luxus kedvelőinek. A 2009-ben teljes rekonstrukción átesett főépületben 22 db exkluzív, minimál stílusú "design deluxe" szoba került kialakításra egy épületben a recepcióval és a bárral. A szálloda 27 szobás háromcsillagos épülete 2014. év elejére került felújításra, aminek következtében az épület négycsillagos minősítést kapott. Az épület újjászületett "türkiz deluxe" szobáinak nyugtató türkiz színei legtöbbünkben a tengert, a nyaralást, pihenést idézi fel.

A wellness részleg a design deluxe és a türkiz deluxe épületből egy rövid sétával a parkon keresztül közelíthető meg. A wellness hangulatos színvilága, igényesen kialakított belső terei, szolgáltatások széles skálája egész évben biztosítja a garantált kikapcsolódást. Itt tartózkodásuk alatt a szállóvendégek ingyenesen használhatják a szálloda tavasztól őszig nyitva tartó élménystrandját (élménymedence poolbárral, gyermekpancsoló) és beltéri wellness részlegét (beltéri úszómedence, élménymedence, jakuzzi, infraszauna, finn szauna, sókamra, jég-gőz-aromakabin, korszerű erő-és kardiógépekkel felszerelt fitnessterem, mediterrán pihenő).

A hotel két étterme a táj jellegzetes ételei mellett igazi gasztronómiai különlegességeket és a wellness konyha specialitásait is kínálják. Ezen kívül kedveltek a 100 fős fedett teraszon rendezett grillpartik, illetve a szálloda 60 fős borospincéjében rendezett borkóstolós vacsorák, amelyek keretében a régió legkiválóbb borászainak díjnyertes borait ízlelhetik meg a vendégek.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos pünkösdi wellness 2 főre a Szépasszonyvölgyben, a Villa Völgy **** Wellness & Konferencia Hotelben, félpanzióval

Fontos

Az utalvány megvásárlása nem egyenértékű a foglalással. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után érvényesítsd az utalványod emailben, az utazas@netida.hu címen.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére