4 napos pihenés 2 személyre Szilvásváradon, a Szalajka Fogadó és Étterem vendégeként, félpanzióval, egy üveg borral, lovaskocsikázással, extra hosszú felhasználhatósággal

Ajánlat kód: 38215
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

84.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 38215

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezzétek fel a Bükk varázsát, pihenjetek a szilvásváradi Szalajka Fogadóban!

Felhasználható

  • 2022. december 31-ig
  • Kivéve július, augusztus hónap, valamint kiemelt időszakok

Az ár tartalmazza 2 személyre

  • 3 éjszaka szállás fürdőszobával, zuhanyzóval és televízióval felszerelt kényelmes, ***-os szállodai szobában
  • Félpanziós ellátás (félpanziós étlapról választható leves, főétel, köret, saláta), illetve egy alkalommal Pisztráng vacsora a félpanziós étkezés keretein belül
  • Egy palack ajándék bor a Ház borai közül
  • 5 órai tea (vagy kávé, vagy cappuccino), desszerttel
  • Fél óra lovas sétakocsikázás
  • Korlátlan WIFI használat
  • Wellness használat (12 személyes pezsgőfürdő és kültéri, fedett medence, finn szauna, infraszauna, sófal, masszázs, Jade köves masszázs ágy, masszázs fotel)
  • Ingyenes parkolás
  • 10 % kedvezmény a további éttermi fogyasztásból, amennyiben a recepción hitelt érdemlően felmutatja nyugdíjas igazolványát

Az ár nem tartalmazza

  • Az idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő
  • Kutyabarát szálláshely (2.500 Ft/eb extra takarítási díj/ itt tartózkodás ideje)
  • Hétvégi felár: 7.500 Ft/ utalvány (egyszeri díj, péntek és/vagy szombat éjszaka eltöltése esetén fizetendő)

Szilvásvárad a Szalajka-völgy romantikus szépsége és a világhírű Lipicai ló tenyésztése révén válhatott nemzeti, illetve európai hírű üdülőközponttá. A környék nevezetességei, a bükki természet szépségei, kirándulási és sportolási lehetőségei hosszabb üdülés idejére is gazdag programkínálatot nyújtanak.

Ha barangolásaid, sétáid során megérint a völgyek csendessége, a hegyek lendülete és a patakok kacagása, akkor e varázslatos környék elérte célját.

Szalajka Fogadó és Étterem

A Szalajka Fogadó és Étterem Szilvásváradon, a Bükk-hegység nyugati peremén álló hegyvidéki üdülőfalu központjában található.

A patak partján, évszázados fák alatt megbújó fogadón éttermében a helyi hal és vad specialitások mellett a magyar konyha hagyományos fogásai közül válogathatnak a betérők.

A szobák (2-,3-,4 ágyas, és két légterű családi szobák) nyugodt pihenést biztosítanak, fürdőszobával, zuhanyzóval, minibárral és TV-vel felszereltek.

A vendégek részére wellnesshasználatot, internet használatot, valamint zárt parkolót biztosítanak. A családi szobák mindegyike két egymásba nyíló szobával és egy közös használatú fürdőszobával rendelkezik.

A tartalmas és aktív pihenés mellet a kikapcsolódást a wellness szolgáltatás teszi teljessé. A wellnessrészlegen 12 személyes pezsgőfürdő, kültéri, fedett medence, finn szauna, sófal, masszázs, masszázsfotel és Jade köves masszázs ágy áll a vendégek rendelkezésére a kellemes feltöltődéshez.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos pihenés 2 személyre Szilvásváradon, a Szalajka Fogadó és Étterem vendégeként, félpanzióval, egy üveg borral, lovaskocsikázással, extra hosszú felhasználhatósággal

Fontos

Az utalvány megvásárlása nem egyenértékű a foglalással. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után érvényesítsd az utalványod emailben, az utazas@netida.hu címen.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére