30 perces talpreflexológiai kezelés a Déli Gyöngy Stúdióban

Déli Gyöngy Stúdió
1 5
5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Előleggel:

890 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
5.600 Ft 38% 2.100 Ft
Déli Gyöngy Stúdió
1123 Budapest, Greguss u. 7.
06 (20) 369 1345
www.deligyongy.hu

Akció Leírása

Erősítsd immunrendszeredet és szabadulj meg a stressztől talpreflexológiai kezeléssel!

Az ár tartalmazza - A kupon teljes ára 3.500 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 890 Ft, a fennmaradó 2.610 Ft-ot a szolgáltatóva kell rendezned!

  • 30 perces talpreflexológiai kezelés a Déli Gyöngy Stúdióban

Ha le akarjuk küzdeni a betegségeket, és hosszú ideig meg akarjuk őrizni egészségünket, erre a célra kiválóan alkalmas a reflexológia, a complementer gyógymódok talán legnépszerűbb formája.

A módszer több ezer éves múltra tekint vissza, lényege, hogy a talpon lévő idegvégződések ingerlésével visszaállíthatjuk a felborult testi - lelki egyensúly megbomlását, a szervezet teljes harmóniáját.

A kínaiak már régóta ismerik és alkalmazzák ezt az eljárást. Az európai ember számára viszont sok titokzatosságot jelentett, ennek oka a szemléleti különbségben keresendő. A kezelés hatására serken a vérkeringés, a nyirokkeringés, erősödik az immunrendszer.

Javítja az alvást, feszültségoldó, fájdalomcsillapító hatású. Szabályozza a hormonrendszert, késlelteti az emberi szervezet öregedését. Javítja az emésztőrendszer működését, jótékony hatást gyakorol az ízületi fájdalmakra.

Ajánlott kortól, nemtől függetlenül mindenkinek, megelőzés, karbantartás és gyógyítás céljára.

Déli Gyöngy Stúdió

A Déli Gyöngy Stúdióban holisztikus szemléletű complementer medicina működik, amely az embert teljes egészében kezeli. Szolgáltatásaikkal azokon az embereken szeretnének segíteni, akik nincsenek megelégedve az egészségi állapotukkal, de változtatni szeretnének rajta.

Szeretettel várnak minden olyan érdeklődőt, aki nyitott az alternatív gyógymódra, és íly módon szeretne javítani az egészségén.

Legyen szép napod!

Déli Gyöngy Stúdió bemutatkozó

Alternatív és holisztikus gyógyászat az alábbi szolgáltatásokkal:
- fitoterápia / gyógynövényterápia/
- reflexológia
1123 Budapest, Greguss u. 7.
06 (20) 369 1345
Nyitva tartás: H-P 8.00-18.00

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

30 perces talpreflexológiai kezelés a Déli Gyöngy Stúdióban

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2024.02.29.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően kapcsolatfelvétel szükséges telefonon: 06 (20) 369 1345 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére